Şimdi Ara

otelde çalışmak istiyorum acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba ben 20 yaşındayım 1 hafta kadar kendi çabamla ugraştım ilanlardan otel numaraların bulup aradım hiçbir geri dönüş alamadım otelcilikte fazla tecrübem yok.şuanda sezon ortası olduğunu biliyorum yardımcı olabilcek arkadaşlardan yardım bekliyorum

• hsynalisan1995 H kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla sezonluk bir iş istiyorsun daha önce çalışmadıysan biraz zor dostum bide ne olarak çalışacaksın garson,aşçı vs.
  • fable kullanıcısına yanıt
    evet bu yaz için düşünüyorum sadece komi veya garson 1 aylık falanda bir tecrübem var ama osmaniyede oturuyorum aslında gitmek istiyorum antalyaya falan ama oraya gidip rezil olmakta istemiyorum
  • Benim 5 yıldızlı bir otelde tecrübem var, 2 dil biliyorum 2 üniversite okuyorum.

Otelde bulaşıkcılıktan, resepsiyona kadar pek çok alanda başvuru yaptım ve en az 10 tane otele başvurmuşumdur.

Yaşadığım yer Türkiyenin hatrı sayılır turist kentlerinden birisi.

Sonuç olarak ise ne geri dönen var ne de arayan. Otellerde çalışan elemanlar genelde doğudan gelmiş türkçeyi bile zor konuşan, çatık kaşlı tipler.

Kısacası tanıdığın yoksa bulaşıkçı bile olamıyorsun.

Yaşadığım görüşme ve iş görüşme tecrübelerimi şu konuda paylaşmıştım :http://forum.donanimhaber.com/m_107509636/f_//tm.htm

ayrıca :http://forum.donanimhaber.com/m_107169879/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meksika erkeği -- 10 Temmuz 2015; 23:23:21 >

• meksika erkeği kullanıcısına yanıt
    linkindekileri okudum güzel anlatmışsın hatta biraz soğudum ama boş durmaktanda sıkıldım en son yarı maaşada razıyım diycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsynalisan1995

linkindekileri okudum güzel anlatmışsın hatta biraz soğudum ama boş durmaktanda sıkıldım en son yarı maaşada razıyım diycem

Ben asla kimsenin umudunu kaybettirmeyi istemem bence zaten eğer yabancı dilin varsa yolun yarısını geçmişsin demektir.

Eğer çok bunaldıysan bir çare olarak, turistik yerlerdeki otellerin ilanlarını internette kontrol et ve bazı oteller şehir dışından gelenler için lojman imkanı sunuyor.

Ben lojmanda kalmanı tavsiy etmem çünkü bir odada 5 kişi yatıyorlar ve aynı odada yatacağın tipler seviyesi düşük tipler rahat edemezsin, mutlu olamazsın.

Yaşadığın yerdeki otelleri dolaşıp bell boy, resepsiyon, bulaşıkçılık gibi işler için eleman ihtiyacı olup olmadığını sorabilir ayrıca 3 yıldızlı ve daha büyük otellere tek tek gidip cv doldurabilirsin.

Ama üzülerek söylüyorum ki pek çoğu biz sizi ararız diyecek, yinede umudunu kaybetme.

• sağolasın kardeşim ilgin için aslında bir yerdende haber bekliyorum bir tanıdık vasıtasıyla bağlantı kurmuştum oda sürekli erteliyor bende kendim birşeyler yapabilir miyim acaba diye girdimde gögsümü kabartarak inglizcem var diyemiyorum var bir taban ama yeterli degil iştede adamlarda sürekli mai yolla bilmemne diyo adam gibi gel görüşelim diyen olsa akşamdan çıkcamda yok işte dişe dokunur birşey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.