Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (801. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kobayakawa

quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

hajime no ippo new challenger ın devamı anime olarak gelecek mi
    yoksa manga dan mı devam edecekler sadece.

Gelse çok iyi olur. Mangada çok güzel maçlar var. Gerçi son 1 aydır mangakanın yemediği küfür kalmamıştır.

tahminen kaç anime bölümü ilerde manga?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oTaKuRoN

Aha. Ufak avatarlar ne olmuş ya böyle?

Artık avatarları ufaklaştırmak için uğraşmayasınız diye avatar paneline daha büyük boyutlarda resim ekleyebilme özelliği eklendi, yani site resmi otomatik olarak şuanki avatar boyutuna getiriyor.

Edit: Sayfa başı.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kobayakawa

quote:

hajime no ippo new challenger ın devamı anime olarak gelecek mi
    yoksa manga dan mı devam edecekler sadece.

Gelse çok iyi olur. Mangada çok güzel maçlar var. Gerçi son 1 aydır mangakanın yemediği küfür kalmamıştır.

tahminen kaç anime bölümü ilerde manga?

2 sezon çıkar herhalde

• Anime,Müzik,Video konusuna koyacaktım , pc dandik videolardan çok kastı
    Devil May Cry 720p indirdim yanlışlıkla takıla takıla izlenmiyo
  • Değerli arkadaşlar buanimenin altyazısı varmı

Ouran Kōkō Host Club

Hakkında çok met ediyorlar. Bu arada Host club nedir Gay clubü felanmı
  • Host Club, Konu Kulübü (konuk ağırlıyorlar işte). Müthiş bir seri hala ara sıra açar izlerim.
  • Ouran Kōkō Host Club BUNUN ALTYAZISINI BİR TÜRLÜ BULAMADIM. Onegai Taskete
  • Ya beyler ben şimdiye kadar sadece 1 anime izledim. Death Note.
    Bana anime önerirmisiniz ?
    Çok robot olmayan , ( olmasın demiyorum ) , can sıkmayan , 200 bölümü geçmeyen , internette altyazı ile bulunabilen , anime önerirmisiniz bana animeciler.

Ayrıca Legenf of the Galactic Heroes bu animenin altyazısını nerde bulabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly~

Ya beyler ben şimdiye kadar sadece 1 anime izledim. Death Note.
    Bana anime önerirmisiniz ?
    Çok robot olmayan , ( olmasın demiyorum ) , can sıkmayan , 200 bölümü geçmeyen , internette altyazı ile bulunabilen , anime önerirmisiniz bana animeciler.

Ayrıca Legenf of the Galactic Heroes bu animenin altyazısını nerde bulabilirim ?

http://forum.donanimhaber.com/m_35421840/tm.htm
  • İlk DN izleyen adama anime tavsiyem yok benim lan! (Bknz: Halen DN'yi izlememiş noob.)

Neyse ben 1.5 ay yokum sayanora minna.
  • Oha nereye?
  • Plunder@
    O şarkı çok süperdir.Narutonun mangasını okurken bu şarkıyla Sunao na Niji'yi açıyorum çok süper oluyor.

Kapitän_zur_See@
    Kesinlikle izle Ouran'ı.
    Karakterler,mekanlar,espriler çok bomba.Hele Tamaki'nin köşeye çekilip küsmesi yokmu

Animanist yapmıştı sanırım fansubunu.
  • Buldum senpai Kimi ni todoke 25 ve 26 ncı bölümler bitince ilk bölümü inmeye başlıyacak

Bu Kimi No Todoke çok feci bişey kaçırmayın derim. Baya duygulandırdı beni
  • Kanal d ye mail attım Death note yayaınlayın diye .
    Bakim nasıl cevap döncekler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapitän_zur_See

Kanal d ye mail attım Death note yayaınlayın diye .

Bence atmasaydın(belki de ciddi atmamışındır.) Küçük bir çocuğun izleyipte nasıl etkileneceğini düşünemiyorum. Ya da chetos paketlerinden death note çıkartmaları çıkmasını istemiyorum şahsen ben. Bir şeyi çok kişi bilirse tadı kaçıyormuş gibi geliyor. Varsın herkes çizgi film sansın ama herkesin diline düşmesin :)
  • uzay asansörü çalışmasının ve tokyo üniversitesinde çalşan dr. Serkan Anılır hakkında son zamanlar bazı haberler geziyor nette.. ne iş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrking

uzay asansörü çalışmasının ve tokyo üniversitesinde çalşan dr. Serkan Anılır hakkında son zamanlar bazı haberler geziyor nette.. ne iş...

Adamın doktora tezi %50 60 arak bir yerden,astronotlukla ilgili belgeleri ise sahte.Daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrking

uzay asansörü çalışmasının ve tokyo üniversitesinde çalşan dr. Serkan Anılır hakkında son zamanlar bazı haberler geziyor nette.. ne iş...

Onun foyası ortaya çıkalı uzun zaman oldu aslında. Türkiye'ye geldiği zaman görüşmüştüm onunla zamanında bizim üniversite mezunu olduğu için geldiği bir ziyarette kesinlikle dinleyince hayran kalmamak elde değil. Bu şekilde hem türkleri hem japonları kandırmış durumda. Geçen ay sanırım tokyo üniversitesinden ihraç edildi bu intihal iddialarından sonra. Kendini ele veren durum astronot olduğunu iddia etmesi oldu. Kendi resmini photoshoplayıp sanırım kendi kitabında yayınlamış, bundan sonrada nasa işin içine girip üniversiteye haber verdi. Bu olaydan sonrada araştırılınca üniversitede yaptığı çalışmalar çoğunun intihal olduğu, Türkiye'de iddia ettiği şeylerinse yalan olduğu ortaya çıktı.
  • desenize medyanın pohpohlaması yine... bu japon larda hiç araştırmamışlarmı adamı hiç ... uzay asansörü gibi birşeyi ju oh sei die bir seride görmüştüm ozamanlar animelere konu olmuş o nasıl bulmuş die merak ediyodum hep...
  • quote:

Orijinalden alıntı: painscream 

quote:

Orijinalden alıntı: Kapitän_zur_See

Kanal d ye mail attım Death note yayaınlayın diye .

Bence atmasaydın(belki de ciddi atmamışındır.) Küçük bir çocuğun izleyipte nasıl etkileneceğini düşünemiyorum. Ya da chetos paketlerinden death note çıkartmaları çıkmasını istemiyorum şahsen ben. Bir şeyi çok kişi bilirse tadı kaçıyormuş gibi geliyor. Varsın herkes çizgi film sansın ama herkesin diline düşmesin :)

Kanal D eskiden haberlerden önce anime yayaınlıyordu. Batman dark knight gibi. Haberlerden sonra veya önce yayaınlasa süper olur. Veya sadece Pazar akşamı olsa oda süper olur.
  • 
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.