Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (800. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "LPG yoktur umarım" diye tıkladım, varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

"LPG yoktur umarım" diye tıkladım, varmış

Sökerdik be hocam. Japonlar bunun motoruna 1 milyon km garantisi veriyor.

Ayrıca 120 km sürat alarmı çalsa yeter bana . Ding dung ding dung diye . Hatırlarmısısn bilmiyorum. Takumi saate 120 km aşınca araba öterdi.
    Ne tatlı sesti o. Aynı ses hyundai strex minibuslerde stoplar açıkken kapı ikazz sesidir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 28 Nisan 2010; 10:26:21 >
  • AE86'nın en güzel drift arabası olduğu söylenir ama bana göre 200SX en şekilidir yada sevenine E30'da güzel gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: painscream 

One piece görüntü değişmesi varmış sanırım güncel bölümlerde.(Daha doğrusu benim izlediğim bölümlerdekilerden değişik görüntü,çizimler) Kaçta çizimler değişiyor? Ben 385 teyim ama çizimlerin değişimine rastlamadım. Düşük kalite acaba ondan mı? Ondan ise yüksek kalite indireceğim sanırım. :)

Cevap verecek var mı acaba?
  • @dombilibili
    quote:

sonda şarkının çaldığı an mı yoksa onun dışında birde yine bu şarkının çaldığı ama farklı görseller içeren bir video daha mı var. Thora'nın değilde ilk izlediğim sonradan indirdim Thora sürümünü o bahaneyle bir daha izlerim büyük ihtimal zaten

yine bu şarkının çaldığı ama farklı görseller (daha doğrusu filmden görsellerin derlemesi) içeren bir video daha var. jrking'in verdiği 2. video işte. thora'nın release'inde var demiştim ama torrentlerinde yokmuş meğersem, IRC kanalında varmış sadece. 240mb bişey, ama indirmeye değer kesinlikle :D

One Piece fillerlarından izlenmeye değer G-8 Arc'ı var bir tek bence. [196~206] yani. Çok eğlenceli bir arc :D Bir de nerdeyse tamamı filler olan iki bölüm var 80den sonra, 93 ve 226. Onları direk ortasından itibaren izlesen yeterli ^^

@painscream
    ciddi anlamda çizimlerin değişmesi sanji'nin çıkışıyla falan oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. yani sen çoktaaaaan geçtin o bölümleri :D ortalama bi çizimi vardır one piece'in, çok önemli bölümlerde göze çarpan bir iyileşme olur sonra tekrar normale döner. (hoş çoğu uzun soluklu animede olur bu.) ama kötü de değildir yani, hele şu ara impel down arc'ında baya bir iyileşmiş sanırım, ama animeyi takip etmeyi 339'da bıraktığımdan birşey diyemeyeceğim :D
  • Bir kaç anime izleyeninden İmpel Down arcından sonra iyileşme olduğunu duydum ama birşey diyemem ben. Shabondoly bölümlerinden beri izlemiyorum.

One Piece anime bölümü var bak onlara sor onlar daha iyi bilir.
  • :):) Bende Sabody arcındayım. Bence güzel gidiyor anime ama bir dövüş çok uzun sürüyor. Ama devam edeceğim kesinlikle güncele geleceğim yakında. Cevaplarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: painscream 

:):) Bende Sabody arcındayım. Bence güzel gidiyor anime ama bir dövüş çok uzun sürüyor. Ama devam edeceğim kesinlikle güncele geleceğim yakında. Cevaplarınız için teşekkürler.

İmpel Down Arc'ta düşüş var asıl. Hem çizim olarak, hem araya filler sokmadan bir olayı uzatıyor olmaları can sıkıcı. Keşke 400- bölümlerdeki gibi olsa çizimler ve konunun işlenişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leke900

...ve onemanga'nın bittiği an:bütün mature seriler suspended!

zaten onemanganın bir şu beta "reading list RSS" olayını kullanıyordum, epeyi rahat oluyor

mangatoshokan.com kullanıyorum ben

Mangafox kesinlikle oldukça büyük bir manga arşivine sahip ama nedense ben sevmiyorum o siteyi
    Teması ve "Most Popular Manga" listesinin shoujo kaynaması beni nedense siteden itiyor
  • WSJ serileri için hız ve kalite bakımından en iyisi mangastream. Bunun dışında genelde onemanga ve mangatoshokan karışık takip ediyorum bende.

Bu arada Altyazı/Senkron İstekleri konusunu üst konu haline getirdim, kayboldu sanmayın.
  • Mangafox çok iyi arşiv olarak çoğu manga buluyuor maşallah. Ama sanki biraz yavaş site. Onemanga biraz daha hızlı diye kullanıyorum yoksa mangafox daha iyi.

mangatoshokan'da güzel ama sevmiyorum nedense.
  • hajime no ippo new challenger ın devamı anime olarak gelecek mi
    yoksa manga dan mı devam edecekler sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

hajime no ippo new challenger ın devamı anime olarak gelecek mi

Büyük bir ihtimalle gelecek. Çünkü önlerinde çook uzun bir manga bölümü var.Bir de çok izleyeni var.

İyi hatırlattın.Özledim valla Takamura'yı
  • ani db de baya yüksek puan vermişler
    manga da da sorun yoksa neyi bekliyorlar çıkarmak için?
  • quote:

ani db de baya yüksek puan vermişler
    manga da da sorun yoksa neyi bekliyorlar çıkarmak için?

animelerin yeni sezonu internette ne kadar izlendiğine değilde tv raytingine bakıldığı için o yüzden belki yapılmıyor olabilir. ilk sezondan sonra 2. sezon için yaklaşık 7-8 sene beklendi. ikinci sezon çıktığı zaman 26 bölüm değil daha uzun bekleniyordu o yüzden 3. sezon yakın zamanda gelebilir.
  • Bugün itibarıyla teskeremi almış bulunmaktayım.
    Darısı askere gitmeyenlerin başına.
    Kısada kalkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalét

Bugün itibarıyla teskeremi almış bulunmaktayım.
    Kısada kalkacak

Kısa kalkamaz vururum onları ben.
    Bu arada gözün aydın. Kazasız belasız bitirmişsin Allah'a şükür.
  • hayı
    quote:

Orijinalden alıntı: Hayalét

Bugün itibarıyla teskeremi almış bulunmaktayım.
    Kısada kalkacak

hayırlı tezkereler ...
    ben giderken vardı çay için poşet olayı kalkacak demlik olacak hepsi diye askerlik bitti hala aynı haber...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 30 Nisan 2010; 18:06:24 >
  • quote:

hajime no ippo new challenger ın devamı anime olarak gelecek mi

Gelse çok iyi olur. Mangada çok güzel maçlar var. Gerçi son 1 aydır mangakanın yemediği küfür kalmamıştır.
  • Aha. Ufak avatarlar ne olmuş ya böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oTaKuRoN -- 1 Mayıs 2010; 13:12:53 >
  • 
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.