Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (798. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kissxsis tv serisi ikinci bölümü izledim.
    Bende böyle ingilizce hocası istiyorum. :)
  • Arkadaşlar bizim torren t sitesi kapalımı
  • Hayırlı akşamlar beyler & bayanlar; keyifler yerinde mi? Bir uğrayayım dedim , nasılsınız?
  • Eneee @mai_mai-sama. Gelmişken bi blogunun linkini ver yav, ayrıca nasıl gidiyor hayat
  • Ooo mai sensei gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

Hayırlı akşamlar beyler & bayanlar; keyifler yerinde mi? Bir uğrayayım dedim , nasılsınız?

Sensei!

/>

Bizi sorma bırak bizi ya sen nerelerdesin nabıyorsun ne ediyorsun özlettin kendini.
  • quote:

Hayırlı akşamlar beyler & bayanlar; keyifler yerinde mi? Bir uğrayayım dedim , nasılsınız?

asıl sana sormak lazım uzun zamandır uğramıyordun buralara yine uzun zaman yazmayı bırakmazsın umarım bu konuya.
  • mai sensei nerelerdesin ya. en son 30 gün uzaklaştırmışsın kendini. sen gidince manga konuşanda kalmadı. yalnız kaldım buralarda.
  • İyilik & sağlık; öyle birden aklıma geldiniz hal hatır sorayım tamamen hayırsız olmayalım dedim. Ne yazık ki blog filan yok, feyzbuk yok, twitter yok, msn var çok ender yani aslında o da yok, mail im bile yok hatta yakın zamanda yükleme yapmazsam telefon numaram bile yok Yarı çalışıyoruz yarı okuyoruz ikisini de yarım yarım yaptığımız için ikisi de sayılmıyor yani vasıfsız diye geçiyoruz. Anime izlemeye vakit bulamıyorum ama 1manga ya ne konsa takip ediyorum ongoing mangalarım ve shoujo' larım ile huzurlu ve mutluyum; bildiğiniz otakuluk işte fazlası var eksiği yok. Var mı böyle elinizde bu izilenir bu okunur diye kendinize güvenerek söyleyebileceğiniz bir şeyler; varsa mutlu olurum, teşekkür ederim.

Bu da maksat görsel olsun içimden geldi;
  • quote:

İyilik & sağlık; öyle birden aklıma geldiniz hal hatır sorayım tamamen hayırsız olmayalım dedim. Ne yazık ki blog filan yok, feyzbuk yok, twitter yok, msn var çok ender yani aslında o da yok, mail im bile yok hatta yakın zamanda yükleme yapmazsam telefon numaram bile yok Yarı çalışıyoruz yarı okuyoruz ikisini de yarım yarım yaptığımız için ikisi de sayılmıyor yani vasıfsız diye geçiyoruz. Anime izlemeye vakit bulamıyorum ama 1manga ya ne konsa takip ediyorum ongoing mangalarım ve shoujo' larım ile huzurlu ve mutluyum; bildiğiniz otakuluk işte fazlası var eksiği yok. Var mı böyle elinizde bu izilenir bu okunur diye kendinize güvenerek söyleyebileceğiniz bir şeyler; varsa mutlu olurum, teşekkür ederim.

Bu da maksat görsel olsun içimden geldi;
    />

The World GodOnly Knows var ongoing weekly. Harem sayılabilecek türden. Fena bir seri değil. Sen seversin kannımca.
    Durarara! var anime ama bitmedi halen. İstersen bitsin. Baccano! yapımcılarından. Bu kadar yeterli zaten sanırım.

Ben başladım ama sen okumuşsundur. Vinland Saga bol şiddet içerikli tarih mangası çizimleri güzel.

Ben de Hayate ile cebeleşiyordum pek yeni seri okumadım. Anca bunlar işte.
  • Hoşgeldin mai sensei. Özlüyoruz seni, bir daha çekip gitme
     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©
  • Hoşgeldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 21 Nisan 2010; 7:46:25 >
  • Mai-sensei çok özledik seni yaa, sen ve tavsiyelerin olmadan anime cafenin sayfaları ilerlemiyor olduğu yerde sayıyor valla bırakma bizi
  • Otaku@
    Ds'e ekran koruyucu sticker almaya gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estheim

Otaku@
    Ds'e ekran koruyucu sticker almaya gerek var mı?

Pek bir işe yaramıyor diyorlardı o stickerlar için.
    Ds ekranının aşırı sağlam olduğunu söyleyebilirim, şahsen var gücümle bastırmıştım makine açıkken, hiçbir şeycikler olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Ds ekranının aşırı sağlam olduğunu söyleyebilirim, şahsen var gücümle bastırmıştım makine açıkken, hiçbir şeycikler olmadı.

Elite Beat Agents oynuyorum baya bi komik ya

xbox360,ps3 var fakat bu konsol daha cazip geliyor.Şuan bu iki konsolun yüzüne bakasım yok valla.
  • @Estheim, sticker bence de gereksiz. Ama alacaksan Nintendo markalı sticker al.

Ayrıca "Osu! Tatakae! Ouendan!" daha güzel bence Elite Beat Agents'dan, full Japonca şarkı var.
  • Gundam serisi çok övülüyor , bende izlemek istiyorum acaba sıralama yapabilecek varmı
    Şey gibi

Dragon Ball
    Dragon Ball Z
    Dragon Ball .... gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Gundam serisi çok övülüyor , bende izlemek istiyorum acaba sıralama yapabilecek varmı
    Şey gibi

Dragon Ball
    Dragon Ball Z
    Dragon Ball .... gibi

Diğer anime'lerin aksine tek bir timeline'i yok, temalarına göre en ilgini çeken evreni seçip o evrenin timeline'ına göre gideceksin. Benim sana tavsiyem ya Universal Century (1979'da başlayan ve halen devam eden klasik evren) yada Anno Domini (2007'de başlayıp bu eylül ayındaki filmle sona erecek Gundam 00 evreni) ile başlaman, diğer evrenleri onları izleyip bitirmekten sonrasına bırakmandır.

http://www.gundam-turkiye.org/forum/viewtopic.php?f=8&t=62&p=81#p81 adresinde izleme planları ile ilgili ayrıntılı bilgiyi ve indirme-altyazı linklerini bulabilirsiniz.

---------------------

Konu Gundam'dan açılmışken 2 ilginç haberi de sizlerle paylaşayım dedim:

http://www.gundam-turkiye.org/forum/viewtopic.php?f=14&t=69

http://www.gundam-turkiye.org/forum/viewtopic.php?f=14&t=68

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 24 Nisan 2010; 14:07:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Gundam serisi çok övülüyor , bende izlemek istiyorum acaba sıralama yapabilecek varmı
    Şey gibi

Dragon Ball
    Dragon Ball Z
    Dragon Ball .... gibi

Diğer anime'lerin aksine tek bir timeline'i yok, temalarına göre en ilgini çeken evreni seçip o evrenin timeline'ına göre gideceksin. Benim sana tavsiyem ya Universal Century (1979'da başlayan ve halen devam eden klasik evren) yada Anno Domini (2007'de başlayıp bu eylül ayındaki filmle sona erecek Gundam 00 evreni) ile başlaman, diğer evrenleri onları izleyip bitirmekten sonrasına bırakmandır.

http://www.gundam-turkiye.org/forum/viewtopic.php?f=8&t=62&p=81#p81 adresinde izleme planları ile ilgili ayrıntılı bilgiyi ve indirme-altyazı linklerini bulabilirsiniz.

---------------------

Konu Gundam'dan açılmışken 2 ilginç haberi de sizlerle paylaşayım dedim:

http://www.gundam-turkiye.org/forum/viewtopic.php?f=14&t=69

http://www.gundam-turkiye.org/forum/viewtopic.php?f=14&t=68

Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.