Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (759. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rızası için biri yardım etsin Bleach cilt 4deyim ama cilt 22 ile 33 yok brakaymmi şimdi ben bu bleach'ı ingilizce okuyamamda

Ayrıca Animefreakta Nasıl alt yazıyı cuk oturturcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celldweller -- 13 Ocak 2010; 23:52:29 >
  • görüntüye sağ tıkla menü gelecek
  • Air Gear: Sizce de çok boş beleş ve ucu açık bitmedi mi? Ne güzel başlamış gidiyordu çok saçma buldum sonunu.
    O kadar ölümüne savaşıyorsun 33 kişinin üstünden atlayınca mı kral oluyorsun yani.
    Yinede güzeldi. Nemuri No Mori 'i sahalarda daha çok görmek istiyordum ama pek göstermediler

Nemuri No Mori necklace arıyorum bu arada bana ebay dışında birkaç adres daha söyleyin ebay da pek bi cacık kalmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

Orijinalden alıntı: TheM

Arkadaşlar format atarken d'yi sildim...Geri nasıl getirebilirim ? 320 GB'lik Hard Diski kullanamıyorum şuan...

recover my files programını kullanabilirsin.
    birden fazla dosya formatını seçme.
    ilaçlı olanı bul.demo işe yaramıyor.

Ya içindekileri temizlemek istemiştim aslında formatta fakat komple sildim Hard diski yani şuan yok gözüküyor...Bunu okutmakmı lazım mapmak lazım
  • denetim masası-yönetimsel araçlar-disk yönetimi.
    orda tanımlanmamış olarak görünmesi lazım.üstüne sağ tıkla gereken adımları uygula gözükmesi lazım
  • Naruto İzlemeye başladım bölüm 8 deyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

denetim masası-yönetimsel araçlar-disk yönetimi.
    orda tanımlanmamış olarak görünmesi lazım.üstüne sağ tıkla gereken adımları uygula gözükmesi lazım

Teşkür.

Yeni serilere hiç ısınamadım.Animeden soğumaya başladım.Çareyi eskilerde aradım ve hep izleyeceğim izleyeceğim deyip izlemediğim Ghost in the Shell'e karar verdim.

Movie'lerde var 1995 yapımı olan var.
    İzleme sırası nasıl olmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 15 Ocak 2010; 1:01:57 >
  • WTF?
    Ane Doki bitmiş
    Hiç aklıma gelmemişdi biteceği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liq

Naruto İzlemeye başladım bölüm 8 deyim

Pişman olmayacaksın
  • Meraba gene banım açıldı, bi ara gene banlanırım onun için yazayım hemen, eray.gns'nin mail adresini bilen var mı?
  • @TheM

Ghost in the Shell ve Ghost in the Shell 2 : Innocence ile Ghost in the Shell : Stand Alone Complex aynı manganın farklı yorumları, ama illa öneri istiyorsan önce GITS ve GITS : Innocence'yi, sonra da Stand Alone Complex'leri izlemeni öneririm. Diyalogların ve konunun aşırı laforizmaların yükü altında ezilmesinden dolayı pek haz alamadığım Innocence dışında, gerek GITS gerekse SAC'ler iyi bir animeden beklediğin herşeyi sana verecektir.

not: Ghost in the Shell DVD'si VCD/DVD satıcılarında orjinal olarak bulunabiliyor. Filmi izledikten sonra extralar kısmındaki tüm yapım belgeseli kısımlarını izlemeni mutlaka öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

@TheM

Ghost in the Shell ve Ghost in the Shell 2 : Innocence ile Ghost in the Shell : Stand Alone Complex aynı manganın farklı yorumları, ama illa öneri istiyorsan önce GITS ve GITS : Innocence'yi, sonra da Stand Alone Complex'leri izlemeni öneririm. Diyalogların ve konunun aşırı laforizmaların yükü altında ezilmesinden dolayı pek haz alamadığım Innocence dışında, gerek GITS gerekse SAC'ler iyi bir animeden beklediğin herşeyi sana verecektir.

not: Ghost in the Shell DVD'si VCD/DVD satıcılarında orjinal olarak bulunabiliyor. Filmi izledikten sonra extralar kısmındaki tüm yapım belgeseli kısımlarını izlemeni mutlaka öneririm.

Bilgiler için saol @Akuma,ama biraz kafam karıştı.
    GITS 1-26,GITS SAC 1-26 2nd,GITS Movie,GITS 2 Innocence Movie,GITS SAC Solid State Society Movie.

Elimizdekiler bunlar.

GITS 1-26'yı izleyip GITS VE GITS2 filmlerini izleyeceğim.
    Sonra SAC 1-26 serisini izleyip GITS SAC filmini izleyeceğim.Doğrumu ?
  • quote:

@TheM

Merhaba : )

Ghost in the Shell'in ilk filmini izledim yakın zamanda, konusu gayet ilgi çekici ve tutarlıydı. Matrixle olan inanılmaz benzerlik ayrı bir mevzu zaten... Ardından Sac'ı da rmvb formatlı olarak indirdim ingilizce altyazıyla, fakat çok sayıda terim ve karışık cümle yapılarından dolayı anlamakta zorluk çekiyorum. Türkçe altyazıyla birlikte açınca da üst üste binip, saçma bir görüntü çıkarıyorlar karşıma, bu ingilizce altyazıyı dosyadan çıkarmanın, ya da soluklaştırmanın vs, bir yolu var mıdır ?
  • @No Şuga

Altyazıyı "hardsub" ( ) formatta bir dosyanın üzerinde izlemeye çalıştığın sürece bu sorunla karşılaşırsın.

Yapacağın şey ya soft sub olan MKV sürümünü çekmek yada izlemek için kullandığın programın altyazı hizalama hotkey'i ile altyazıyı yukarı çekerek izlemek. Her programda bu özellik olmadığından en garantili yol MKV'sini çekmen gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 15 Ocak 2010; 22:26:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

WTF?
    Ane Doki bitmiş
    Hiç aklıma gelmemişdi biteceği

He ben de şaşırdım. Valla 2 gün önce bitirmiştim bölümlerini. Len bugün seri bitti. Apaşıp kaldım.

Bu kadına yazık yav 3 tane serisi iptal edildi. Bir Ichigo herhalde dayanabilen.

I''s'a başlayem mi?
    Okudun mu nasıl seridir kendileri?
  • Ben çok merak ettim Death Note'un şu çıkarılan kitabını. Bir sahne buldum, BB'nin yer aldığı. Acaba kitabında geçen olaylar daha sonradan anime olarak çekilebilir mi ? L'yi tekrardan görmek kadar hiçbir şey mutlu etmezdi beni...

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

Sonuna kadar izleyin. Special'da bile olmayan bir sahnede var.
  • TV serisinde BB Murder Case'den tek cümleyle bahsedilmesini anlayabilirim fakat L's Successor'da var hatta görünüyor demek biraz zorlama olmuş. Death Note wiki'sinde bile 2. rewrite'da cameo'su olduğundan bahsedilmiyor. (Genelde bir animede varolan cameo sahnelerin doğruluğunun resmi dökümanlarda geçen ifadelerce de onaylanabilmesi gerekir, böyle birşey okumadım açıkçası) ki normal Wikipedia'da bile yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 16 Ocak 2010; 7:21:09 >
  • quote:

@No Şuga

Altyazıyı "hardsub" ( ) formatta bir dosyanın üzerinde izlemeye çalıştığın sürece bu sorunla karşılaşırsın.

Yapacağın şey ya soft sub olan MKV sürümünü çekmek yada izlemek için kullandığın programın altyazı hizalama hotkey'i ile altyazıyı yukarı çekerek izlemek. Her programda bu özellik olmadığından en garantili yol MKV'sini çekmen gibi görünüyor.

Neyse, D.Gray-Man'e devam edeyim en iyisi, Sac'da başka bahara artık...
  • 
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.