Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (757. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @Plunder
    The Raising Fighting Spirit olabilir mi?

    http://www.youtube.com/watch?v=Bv870DZsyVQ
  • Ben bizim burada bulamadım Rameni. Zaten olmazda.:)
    Online şöyle birkaç kutu getirmek lazım hazır havalar da soğumuşken, akşam akşam iyi gider.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

    @Plunder
    The Raising Fighting Spirit olabilir mi?

    http://www.youtube.com/watch?v=Bv870DZsyVQ

    Teşekkür ederim oda usta orda spoiler var ne biçim kapışıyolar , acaba hangi bölümdebak şimdi aklıma takıldı
  • Nette gezerken Beyond Birthday karakteri için açılmış Fan Club'ları gördüm. Sonra Death Note ile alakalı olduğunu öğrendim. Google'a beyond birthday yazınca 59,200,000 arama var ama Türkçe sayfalarda hakkında yazılmış pek bir şey bulamadım. Yabancılar hayranmış bu karaktere. Ayrı bir hikayesi varmış ama fanların yaptığı çalışma sonunda yazılmış bir hikaye mi yoksa mangakanın hazırladığı mı onu anlamadım.

    Kaynak:http://main.deathgod.org/novel1/bb-case-summary

    Anladığım kadarıyla hikaye geçmişi anlatıyormuş. L ile Naomi çalışıyormuş. Kira'nın 7.bölümde öldürdüğü kadın. Ray Penba mı ne istasyonda öldürdüğü FBI ajanının karısı. B'de L'nin 2. varisi imiş. 1.varisi A, L'nin yerine geçmekten o kadar çok korkuyormuş ki inhtihar ediyormuş. Ondan sonraki aday B ise L'ye meydan okuyormuş. B'de L kadar zekiymiş. B'de L'de ikiside Wammy's House'da büyümüşler. Birisi seri katil, diğeri ise efsanevi dedektif oluyormuş. Davanın adı L.A.B.B. imiş. Bilinen açılımı Los Angeles Beyond Birthday. Katilin kendine verdiği isim Beyond Birthday imiş. Ancak L ile B arasında yetimhaneden aşina oldukları bi anlam mevcut ''L is After Beyond Birthday''bu da aralarındaki çekişmeyi göstermektedir. B nin babasını bi hırsız öldürmüş annesi ise trafik kazası kurbanı. Şaşırtıcı bilgi ise bu çocuk SHINIGAMI gözlerine sahip ve L ile iç içe yaşadıklarından L'nin gerçek adını görmüş. Sonuçta davayı L çözüp hapise attırıyormuş BB'yi. 21 temmuz 2004'de ise Kira geldiğinde deftere yazdığı suçlulardan birinin adı BB imiş ve ölüyormuş.

    BB'nin kişisel özelliği ise; Çilek reçelini çok seviyormuş. Kanıda çok seviyormuş. Hatta yamyammış. L'ye çok benziyor.
    http://deathnote.wikia.com/wiki/Beyond_Birthday


    Edit: Buldum. Death Note: Another Note: The Los Angeles BB Murder Cases adlı kitap çıkartılmış.



    Orda geçiyormuş bu olaylar. Ama e-book bulamadım. Bulsamda Türkçe'ye çevirmekle kim uğraşır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 9 Ocak 2010; 14:36:55 >


  • Şimdi bu dizideki L ile Beyond Birthday farklı kişiler yani
  • Yok o resimdeki fan art. Tip olarak tıpkısının aynısı değil ama benzerlik oldukça fazlaymış.
  • Ne yapıyormuşuz; gidip güzel bir siteden Death Note: Another Note: The Los Angeles BB Murder Cases isimli kitabı sipariş ediyormuşuz. Her ne kadar cebimizde ay sonuna kadar sadece sigara masrafını bile karşılamaya yetmeyecek paramız kalmış olsada bunu yapıyormuşuz; yav sanki bu muhabbet başka bir yerde de geçmişti benim bu karakterden kitaptan filan haberim vardı gibi geliyor bana ama neyse bugünlerde beynime güvenmemeyi iyi öğrendim. Bu arada konuya niye girmiştim paylaşım yapmak için ama olayla alakamız yok yani anime & manga ile bağlantısı olmayan görseller içimden geldi sadece yanlış edildiyse affola.
    http://gallery.xemanhdep.com/2009/01/some-awesome-pictures/
  • Mai-dono nereden sipariş edeceksin? Fiyatı falan nedir?
  • Bilmiyorum araştırmam gerek; bir ara Red River' ın son birkaç vol.' ünü sipariş verecektim o vakit birkaç tane güzel adres bulduydum Türkiye' ye de teslimat yapan onlardan birinde bulurum diye düşünüyorum. Amazon' da fiyatı 13$ e-bay' de 16$ civarı gözüküyor ama şu sıralar bende çok feci bir ekonomik kriz havası hakim onun için böyle bir iki ay sonrasına erteliyorum.
  • daha önce alışveriş yaptığım rightstuf a baktım bende onda da 13.5$ gözüküyor.
    http://www.rightstuf.com/1-800-338-6827/catalogmgr/ED6kEZNkQLBbRSPvLj/browse/item/75686/4/641/912
    kargo olayı yalnız biraz rahatsız edici durumda 10$ kargoyuda ekleyince ücret artıyor baya ebayde uygun fiyata kargo sağlayan yada combine shipping seçeneği sunan biri varsa alınabilir aslında
  • E-Book olarak düşer belkim.
    Gerçi bunun için yüksek sükseli bi amağıran kitabı olması gerek ama olsun, belki.
  • Kitabın yazarı bizim Death Note'un artistleri değil, spin off sanırsam bu ya?
  • yav Hellsing Ultimate Ova 7 çıkmış, daha yeni haberim oldu..
    trailer'e falan baktım, eski ovalara göre baya bir kanlı ve savaşlı gibi :)
    Türkçe altyazısıda mevcutmuş dvxplnt'de..



    http://isohunt.com/torrent_details/147740229/hellsing?tab=summary



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 10 Ocak 2010; 1:34:58 >
  • İmza & avatar deneme
    Bu da içimden geldi;
  • Hong Kong yapımı Initial D filminin Japonca dublajlı versiyonu var mı? Varsa özelden pm atabilir misiniz? Yeri geldi günlerce google'den aradım ama hala bulabilmiş değilim.

    Fragman:

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flara

    Kitabın yazarı bizim Death Note'un artistleri değil, spin off sanırsam bu ya?


    No, netten baktım hikaye Ohba,Tsugumi'ye ait.

    Biraz araştiriyim belki e-book falan bulurum.:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 10 Ocak 2010; 23:38:29 >
  • Selam arkadaşlar History's Strongest Disciple Kenichi bu anime sadece 50 bölümden ibaretmi devamı ya da ovası var mı burda bitemez
  • @soultrex Malesef yok, Kenichi'de anime tarihine anime yapımcıları tarafında mahvedilmiş bir seri olarak geçti.Sana hala ongoing olan mangasını öneririm,mangasının çizimleri animeye kat kat daha iyi ve hikaye daha ciddidir.Özellikle hikayedeki değişik dövüş sanatlarına ait bir çok hikaye mangada daha iyi açıklanmaktadır aslında sadece Kenichi değil bir çok anime için geçerlidir o yüzden bir animeyi seversen gidip mangasını okumalısın.%75 gibi bir oranla bir hikayenin mangası animesinden daha iyidir çünkü anime yapılırken bir çok ufak detayı keserler yada finansal nedenlerden bölüm sayısı az tutup hikayeyi mahvederler.(Bkz. Claymore)
  • Bir de şimdi aklıma geldi, Dragonball serilerinin (Klasik seri , Z , GT , Kai) her birini "tek grup" (arada karışık format olmayacak şekilde) arşivlemiş arkadaş varsa PM atabilir mi?
  • "Sana hala ongoing olan mangasını öneririm,mangasının çizimleri animeye göre kat kat daha iyi ve hikaye daha ciddidir.Özellikle hikayedeki değişik dövüş sanatlarına ait bir çok hareket mangada daha iyi açıklanmaktadır"

    Ben ister Internet Explorer olsun ister Firefox iki tarayıcıyı kullanırken yazdığım yorumu değiştiremiyorum ve birinden alıntı yapamıyorum,yapmaya çalıştığımda böyle bir mesaj alıyorum: "Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.
    Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz
    ." Bu olay sadece bana özel mi? değilse bu sorunu nasıl aşabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.