Bildirim
© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (761. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Şarkıyı söyleyenin Asian Kung-Fu Generation olduğundan eminim ama ismini hatırlayamıyorum, Haruta Kanata falan olabilir şarkının ismi. -
Sherlock Holmes filmine gittim, bazı sahneler ve konusu ilgimi çekti..
Full Metal Alchemist'in konusunu ucundan işlemişler gibi geldi bana...
Simya çarkları, büyüler, insan hayvan karışımı birşeyler ve FMA'daki gibi şehir haritasında simgeyi anımsatacak yerlerde insan öldürme olayları falan fişman... Paylaşayım dedim :)
izleyenler varsa yada izleyecek olanlar dikkat etsinler bu konuda -
@Plunder, belki biraz acemisin internet konusunda fakat buraya koyduğun video'nun yorumlarına hiç bakmadınmı sen yutup'da ?
Koyduğun video'nun yorumlarında yazmışlar şarkının ismini ;
Asian Kung-Fu Generation - "Haruka Kanata" -
quote:
Orijinalden alıntı: Giray Han
@Plunder, belki biraz acemisin internet konusunda fakat buraya koyduğun video'nun yorumlarına hiç bakmadınmı sen yutup'da ?
Koyduğun video'nun yorumlarında yazmışlar şarkının ismini ;
Asian Kung-Fu Generation - "Haruka Kanata"
Hayır internet konusunda acemi değilim yani bazı şeyleri bilmesemde yinede fazla kötü sayılmam :S. Yorumları okudum hatta şarkının adını bile okudumda Kung-Fu falan deyince hani dövüşüyolarya ondan geçtim
Bu arada genemi değişti başlık -
quote:
Simya çarkları, büyüler, insan hayvan karışımı birşeyler ve FMA'daki gibi şehir haritasında simgeyi anımsatacak yerlerde insan öldürme olayları falan fişman... Paylaşayım dedim :)
izleyenler varsa yada izleyecek olanlar dikkat etsinler bu konuda
Bahsettiğin olay FMA ile başlayan birşey değil. Orjinal yazarın ölümünden sonra yapılan yorumlarda Sherlock Holmes giderek tarz olarak farklılaşan bir hale gelmeye başladı. Yapımcıları arasında Steven Spielberg'in de bulunduğu ve Sherlock Holmes'le John Watson'un "yatılı okul yıllarını" anlatan 1985 yapımı Young Sherlock Holmesfilmini izlersen ne dediğimi daha iyi anlayabilirsin. Holmes bu filmde yatılı okulun yöneticilerinin de aralarında bulunduğu bir cemiyetin simya , mumyalama ve ölü canlandırma deneylerini açığa çıkartmaya çalışıyordu.
http://www.imdb.com/title/tt0090357/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 19 Ocak 2010; 19:52:08 > -
quote:
izleyenler varsa yada izleyecek olanlar dikkat etsinler bu konuda
Avatar'ı izlerken de, hep mechalar geldi benim aklıma, sistem değişik ama olay aynı. Küçük adam, büyük adamın içine giriyor filan... -
quote:
Orijinalden alıntı: jrking
@them öneri için sağol bus gamer ve Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora scan oluyor işlembitince printleme yapıcam...
bazı kelimeler cız olduğundan bu tip cümle kurulmuştur. saygılar....
win 7 ye çapraz geçiş yaptım darısı diğerlerine...mükemmel....
aşağıdaki seyirliği şans eseri buldum en kısa sürede izlenesi birşeye benziyor...
Süper filmdi o. Bilim Kurgu ve Romantizm başka hiç bir filmde bu kadar iyi yansıtılamaz. -
Yine Japonya hakkında bir halt bilmeyip konuşanlar var konu dışında. Zaten özellikleri bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak. -
quote:
Orijinalden alıntı: windsurf
Yine Japonya hakkında bir halt bilmeyip konuşanlar var konu dışında. Zaten özellikleri bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak.
Hangi ülkenin kültürü konusu dimi? -
Kaynak? Ha evet, mümkünse 4chan kaynaklı şu photoshop'lulardan olmasın, haberim var onlardan çünkü. Kolay gelsin genç, ama eğer iddianı kanıtlayamıyorsan kışkırtma amaçlı ileti nedeniyle mesajını bildireceğim, haberin olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 19 Ocak 2010; 20:11:31 > -
Vay be Gantz'ın mangası ne müthişmiş iki günde bitirdim nerdeyse, anime manganın yanında hiç bişeymiş. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Flara
quote:
Yine Japonya hakkında bir halt bilmeyip konuşanlar var konu dışında. Zaten özellikleri bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak.
Hangi ülkenin kültürü konusu dimi?
Evet. Japonlar penise tapıyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: Akuma_Blade
Kaynak? Ha evet, mümkünse 4chan kaynaklı şu photoshop'lulardan olmasın, haberim var onlardan çünkü. Kolay gelsin genç, ama eğer iddianı kanıtlayamıyorsan kışkırtma amaçlı ileti nedeniyle mesajını bildireceğim, haberin olsun.
Nedense şu yukarıdaki dialog bana Robert D. N.' nun -Are u talking to me - you talking to me sahnesini hatırlattı ; Akuma sensei yukarıdaki mesajları bir daha oku ortada bir yanlış anlama olduğunu ve senden kaynaklandığını anlayacaksın . -
quote:
-
sakin olun beyler sizi revy e veririm
quote:
Orijinalden alıntı: oTaKuRoN
Süper filmdi o. Bilim Kurgu ve Romantizm başka hiç bir filmde bu kadar iyi yansıtılamaz.
şöle yurdum kanallarından biri uyansada bizim için full anime yayınlayan bi kanal açsalar ama uydu dan.. orjinal dil jp alt yazı tr şeklinde olacak...
bakın aşağıdaki resim içn olamaışın windows 7 si olmuş çekmiş masaüstünü .... nyuuuuu....
-
-
kim vurduya gidiyodun windsurf.
Npt: Gidecek valla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 19 Ocak 2010; 23:00:22 > -
@Windsurf
Kusura bakma Windsurf, sen başlattın. Mesajını bildirdim, haberin olsun. -
quote:
@Windsurf
Kusura bakma Windsurf, sen başlattın. Mesajını bildirdim, haberin olsun.
Hamit abi wind ile şu konu üzerinde muhabbet ediyorduk, söz konusu olayları söyleyen o değil, konu içindeki bir densiz, o da haber vermek için buraya yazdı.
http://forum.donanimhaber.com/m_37157921/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37157921 -
Ben de boş yere banlanmayayım diye Akuma'nın mesajını şikayet ettim.
quote:
Bir yanlış anlaşılma yüzünden mesajım bu üye tarafından şikayet edildi. Banlanmamamı arz ederim>.<
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X