Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (153. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.336
Cevap
22
Favori
288.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • şimdi bir hafta daha bekle yiyosa fma,bleach,naruto hepsi de aksiyonun içine girmeye başladılar

Manga da Ishida'nın kolu kopuyodu. Ve anestezi yaptım kanamayı durdurdum diyordu. Burda kırılmış sanırım ve kanamayı durdurdum diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 19 Mayıs 2010; 4:15:17 >

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • 271

Orijinalden alıntı: KKM

dattebayo geç mi veriyo naaio.. millet dün izlemiş biz zabah 6 da release bekledik..

hocam animeou tayfasına bi haller olmuş dün 5-6 gibi baktım divxplanet da altyazı var.direk raw ı çektim aktım.
    eski performanslarını sergiliyolar ailece teşekkür ediyoruz animeou ya.

No wonder Ichigo rose from the grave - to shut her up. No chance to RIP with her around.''

Yalnız süper bir bölümdü.Dövüş sahneleri falan.

Ishidanın koluna sansür varda, Ulqinin niye yok

Orijinalden alıntı: faust13

quote:

Orijinalden alıntı: KKM

dattebayo geç mi veriyo naaio.. millet dün izlemiş biz zabah 6 da release bekledik..

hocam animeou tayfasına bi haller olmuş dün 5-6 gibi baktım divxplanet da altyazı var.direk raw ı çektim aktım.
    eski performanslarını sergiliyolar ailece teşekkür ediyoruz animeou ya.

yok yaw ben öyle altyazı felan abzürtleşirim bianda.. ilk 70 bölümü LUNAR Release izliyodum sonra dattebayo'ya dönünce bianda deathgod oldu shinigami soul slayer olsu zanpakouto felan.. acaip yadırgıyorum..

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • Adam Vasto Lorde işte.Hiç öyle bir cero oluşturan hollow gördünüz mü? Cero Oscuras 1sn bile dayanamadı onun karşısında.Ayrıca ortalığı yakma özelliğide var.Diğer cero lar anca yıkım sağlıyordu bu cehenneme çeviriyor Bleach'in izlediğim en güzel bölümlerinde biriydi.Keşke daha uzun olsaydı

Ichigonun hollow uda konuşmayı bilmiyormu ne hayvan gibi sesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 18 Mayıs 2010; 13:24:11 >

• Byakuyada konuşuyordu. Ama ondan sonra sadece Ichigoyla konuşmaya başladı. Ulquiorrayla konuşmasını isterdim doğrusu.

Ayrıca Mangadaki duyguyu verememişler. Mangada Ichigo kestiği kolu fırlatıyordu taşı değil. Ayrıca Mangada çok daha kısa sürede indiriyordu. Bu da ne kadar güçlü olduğunu gösteriyordu. Animede uzatmışlarda uzatmışlar.

Ichigo ilk kalktığında feci karizmaydı. Ama savaşın ilerleyen dakikalarında ağzı yüzü değişti.

Lafın sonuna gelirsek kaç ay bekledim animede bu çarpışmayı görebilmek için. Ama beklentilerimi karşılamadı. Soul Carnival 2 trailerındaki çarpışma bile daha güzeldi. Ki zaten ara sahnelerde o videoyu kullandıklarını görebilirsiniz.

Ishidanın kırık kola anestezi yapması ayrı bir saçmalık zaten.

Efsane manga bölümlerini harcadılar. Hepinizi mangaya davet ediyorum. Animedeki izleyici yaş oranını düşürebilmek için bayağı bir mahvetmişler anlaşılan.

Benim düşüncelerim bu. Saygılar.

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

Byakuyada konuşuyordu. Ama ondan sonra sadece Ichigoyla konuşmaya başladı. Ulquiorrayla konuşmasını isterdim doğrusu.

Ayrıca Mangadaki duyguyu verememişler. Mangada Ichigo kestiği kolu fırlatıyordu taşı değil. Ayrıca Mangada çok daha kısa sürede indiriyordu. Bu da ne kadar güçlü olduğunu gösteriyordu. Animede uzatmışlarda uzatmışlar.

Ichigo ilk kalktığında feci karizmaydı. Ama savaşın ilerleyen dakikalarında ağzı yüzü değişti.

Lafın sonuna gelirsek kaç ay bekledim animede bu çarpışmayı görebilmek için. Ama beklentilerimi karşılamadı. Soul Carnival 2 trailerındaki çarpışma bile daha güzeldi. Ki zaten ara sahnelerde o videoyu kullandıklarını görebilirsiniz.

Ishidanın kırık kola anestezi yapması ayrı bir saçmalık zaten.

Efsane manga bölümlerini harcadılar. Hepinizi mangaya davet ediyorum. Animedeki izleyici yaş oranını düşürebilmek için bayağı bir mahvetmişler anlaşılan.

Benim düşüncelerim bu. Saygılar.

söylediklerinde belki haklısın ama mangayı okumamış olsaydın
    şu bölümleri izledikten sonra bunları yazmazdın belkide.
    bana göre mangasını her hafta takip ediyorsan animesinden bişey bekleme.
    çünkü aynı şeyi ikince kez izler gibi oluyorsun.aha bu olacak şimdi şu olacak derken falan
    heyecan falan kalmıyor.
    ben arada okurdum artık bıraktım.
    sansürler hep vardı zaten.mangada mesela aion muydu şu chimera formundaki hollow.
    hallibel in fraccionları kollarını koparıp ortaya atıyorlardı mangada.
    animede gördük nasıl olduğunu
    animesi tv de yayınlandığı için illaki sansür olacak.
    ben 271 izledikten sonra mangada olaylar nasıl işlenmiş diye okudum senin dediğin gibi havası falan aşırı kaçmamış.
    dövüşü uzatmaları güzel olmuş izlenebirlik açısından ama dediğin gibi güç seviyesini direk ortaya koymuşlar mangada.
    dakkasında harcadı ulqiyi.
  • @KKM ve faust13 : Arkadaslar AnimeOu son 3 haftadir Bleach in tüm dünyada ilk cevirisini cikaran grup Cünkü Bleach serisini direk Japoncadan türkceye cevirip veriyoruz. Yani daha ingilizce cevirisi bile cikmadan türkce cevirisini fansub olarak sunuyoruz. Ceviri hakkinda da hicbir süpheniz olmasin cünkü ceviriyi daha önce kaliteli yabanci gruplarda Japoncadan Ingilizceye anime cevirileri yapan Magic_Lord ve ona yardimci olmasi acisinda ilyas_47 yapiyor. Eger isler her hafta bu sekilde giderse ve bu arkadaslar isleri yüzünden ya da sıkılma sonucu Japoncadan ceviriyi birakmazlarsa artik Bleach hep bu sekilde cevirilecek. Bu arada Naruto Shippuuden cevirilerinde de ceviri Ingilizce ceviri üzerine fakat japoncasindan kontrol edilerek yapiliyor. Herkesin bilgisine

Ancak sansür meselesinde katılıyorum. Manga'yı da okuduğum için beğendiğim kol koparma sahnelerini sansürledikleri için sinir oldum. İnatla kan göstermemeye çalışıyorlar. Gösterirlerse de o siyah kan oluyor anca.

Orijinalden alıntı: merhak

@KKM ve faust13 : Arkadaslar AnimeOu son 3 haftadir Bleach in tüm dünyada ilk cevirisini cikaran grup Cünkü Bleach serisini direk Japoncadan türkceye cevirip veriyoruz. Yani daha ingilizce cevirisi bile cikmadan türkce cevirisini fansub olarak sunuyoruz. Ceviri hakkinda da hicbir süpheniz olmasin cünkü ceviriyi daha önce kaliteli yabanci gruplarda Japoncadan Ingilizceye anime cevirileri yapan Magic_Lord ve ona yardimci olmasi acisinda ilyas_47 yapiyor. Eger isler her hafta bu sekilde giderse ve bu arkadaslar isleri yüzünden ya da sıkılma sonucu Japoncadan ceviriyi birakmazlarsa artik Bleach hep bu sekilde cevirilecek. Bu arada Naruto Shippuuden cevirilerinde de ceviri Ingilizce ceviri üzerine fakat japoncasindan kontrol edilerek yapiliyor. Herkesin bilgisine

magic_lord un japoncadan çeviri yaptığını hatırlar gibiydim kanıtı oldu bu
    dünyada ilk olması normal zaten resmen dumur oldum o saatte görünce.
    bu güzel bölümleri anında türkçe olarak izleyebilmemizi sağladınız için tekrar teşekkür ediyorum.

Orijinalden alıntı: faust13

ichigonun bu formuna herkes vasto lorde diyor.
    mangada bu hala açıklanmamış sanırım.
    ama animedeki son bölümden sonra
    adjuchas olmadığını söyleyebilirim.
    çünkü cero sunu toplarken değişik bi ses çıkıyor şimdiye kadarki
    cerolardan farklı tamamen.cero nun kendisi apayrı zaten
    cehenneme çevirdi ortalığı
    2. si sonidosunun sesi de arrancarların sonidosunun sesinden
    farklı.
    sanki yapımcı amcalar ufak tüyolar vermiş gibime geldi.

ben bunu mangada o bolumler geldiginde soylemistim resimleride spoiler olarak verdimde 1 kisi inanmamıstı arkadas acıklamaya gerek yok ulqiora yı yenmesi animenin bitecek olması toshironun acıkladıgı 3 resim falan filan.

Bence anime burdan direk olarak bitmez aizen ve kaptanların carpısmasından once yeni bolumler izleriz Vaste Lorde bolumleri diye bi 20-30 bolum . vaste lorde ler soul u basar falan zaten vaste olmus ichigo ve kaptanlar ki hala gormedigimiz bankailer var ben bu duruma cok sinirleniyorum her bolum komamuranın gorduk tahminim boyle fikri olan varsa soylesin

Yalniz su animelerdeki sasirmalar yokmu...

"Impossible!"
    "It cant be!"
    "No Way!"
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Mangadan sonra animesini izlemek kesinlikle çok zevkli. Orihime artık 40 kere kurosaki-kun demiştir sanırım Bence ichigo vasto lorde değil ama o da olur. İçindeki hollowun gerçek şekli.

Şiddetli spoiler dikkat

Vasto Lorde =

Hollowlaşmış İchigo =

2 sini karşılaştırırsak ichigonun Vasto Lorde olduğunu herkes söyleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 19 Mayıs 2010; 22:18:06 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.