Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (260. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.336
Cevap
22
Favori
288.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Ryuzaki-

Simdi bleach tamamen bittimi yoksa ara mi verildi ?

Animesi tamamen bitti. İleride belki kaldığı yerden devam edebilir fakat kesin bilgi yok.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Anime takip edenlere fena koymuştur bu son

Edit: Eray sakin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 27 Mart 2012; 15:45:01 >

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Nesini seviyorsunuz şu Grimmjow'un

Neyse bugün Bleach animenin son bölümü, kimler bu bölümden sonra mangaya başlayacak bakalım?

Ben baslamıyacam o kesın

ayrıca grımjowun karakuradakı dansı yeter.olumu bıle karızmaydı bence.kı kendı tarafında bıle yanlıs yapanları cezalandırdı adam 1 numara

Sen beni dinle ve başla. İyi bir çocuk olursan belki de Grimmjow'u bile görebilirsin.

yapma bana bunuuuuu
    guzel kapandı rukıa ıle olan konusmasından yenı serının gelecegı bellı bence ılerde. ayrıca sondakı goruntuler muazzamdı bıde Izuru Kira nın Otoribashinın kaptan olmasına darlanıp ıcmesı cok hosuma gıttı ama onu yerıne hısagı kaptan olmalıydı bence... neyse o kadar bıtsın dedım ama suan bıle artık olmıyacagını bılmek canımı sıkmıyor deyıl beyler... beklıyecez.
  • Harbiden ağlayasım geldiİnşallah aradan sonra tekrar animeyi yaparlar.Piyasa da dandirik bir ton anime varken inşallah bleacha bunu yapmazlar

Biriksin öyle izlerim diyordum canımı sıktı şimdi bu olay..

hala ısrar edıyorum aizenden sonra biticekti ve aklımızda hep über bi seri olarak kalıcaktı

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transform

Bleach animesiyle güzel neden böyle bir karar aldılar biri açıklayabilir mi acaba?

Biriksin öyle izlerim diyordum canımı sıktı şimdi bu olay..

bence sürekli fiiller vermemek için bu kararı aldılar. çünkü 10 yıllık bir arc'a girdiler. senide mangaya bekleriz.
    @GangstaCity doğru söylüyorsun. bence aizen arc ile bitecekti.

@Transform

Manga'ya yetişti seri, bitmeseydi bile en az 1 sene filler yapmak zorunda kalırlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 27 Mart 2012; 20:02:34 >

• seriyi mangadan uzaklaşmak için ara verdiklerini duydum.Daha doğrusu Tokyoda'ki bir arkadaşım söyledi.

El psy congroo... - Steins;gate ​
    Ben,dünyalar yok ederim ve yeni dünyalar yaratırım.. - Code Geass
    Ban-kai! - Bleach
    Ben, adaletim! - Death note
    Ölü olan kim? - Another
  • Valla Bleach benim için apayrı bir seriydi.Daha 4-5 ay önce tanıştım ama benim için apayrı bir yer edindi ve şimdi bitti.Gerçekten çok üzüldüm.Tek temennim ileride tekrar başlaması.Böyle bir animenin tarihe karışması yazık olur yoksa
  • Arkadaslar bilenler varsa yardımcı olabilirmi. Diziyi animefreak.tv den izlemek istedim fakat videonun ortasında bi reklam var bir türlü gitmiyo. Ne yaptıysam olmadı. Resim linki de aşşagıda bi bakıp yardımcı olursanız sevinirim çok madur durumdayım.

## [Anime] BLEACH ##

Uploaded with ImageShack.us

http://imageshack.us/photo/my-images/837/adszjnb.jpg/
  • Evet bitti ama ben ümitliyim. Manga komple biterse veya bir zaman sonra yeniden başlarlar animeye... Bleach gibi anime gelmez daha
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • bitişi idare eder ama keşke devam etseydi :)

Bu arada dikkatimi çekti kimse sormamış ben sorayım. Mangada kaçtan devam edecez?

Orijinalden alıntı: smallhero55

Kaptanlarda hayal kırıklığına uğradım. Vaizardların geri gelmemesini istiyodum Rukia 13. takım teğmeni olmuş herhalde.

Bu arada dikkatimi çekti kimse sormamış ben sorayım. Mangada kaçtan devam edecez?

480'den başlayabilirsin. Yeni arcın ilk bölümüdür. Zaten 5 bölüm yayınlandı henüz. Yarın 486 çıkacak.

Bu arada mangaya başlayacak olan arkadaşlara küçük bir not;

Okumaya sağdan başlıyoruz.

• Arkadaslar bilenler varsa yardımcı olabilirmi. Diziyi animefreak.tv den izlemek istedim fakat videonun ortasında bi reklam var bir türlü gitmiyo. Ne yaptıysam olmadı. Resim linki de aşşagıda bi bakıp yardımcı olursanız sevinirim çok madur durumdayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dakamon

Arkadaslar bilenler varsa yardımcı olabilirmi. Diziyi animefreak.tv den izlemek istedim fakat videonun ortasında bi reklam var bir türlü gitmiyo. Ne yaptıysam olmadı. Resim linki de aşşagıda bi bakıp yardımcı olursanız sevinirim çok madur durumdayım.

Hemen hemen aynı miktarda download yapılacak olan video için oradan eziyet çekeceğinize, buradan premium hızında ve özelliklerinde (http://ddlani.me/ajzrb3f1noc7/%5BHorribleSubs%5D_Bleach_-_366_%5B480p%5D.mkv ) videoyu, buradan da (http://divxplanet.com/sub/s/241171/Bleach.html ) altyazıyı indirerek sorunu aşabilirsiniz. Onun dışında malesef o reklamı nasıl geçeceğinizi en azından ben bilmiyorum.

-
    Bleach.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.