Şimdi Ara

Ani burun kanaması sağ taraf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar durup dururken burnumun sağ tarafı kanadı neyle alakalıdır korkuyorum yahu

• sağlamı çekiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenSusLanKöylü

sağlamı çekiyon

• Aynı durum benim sol burnumda da oluyor önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama eğer istersen bi kbb ye görün

• neyle alakalıdır arkadaşlar ciddi bi soru
  • Bende de kendimi bildim bileli oluyor. Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum.
    Kılcal damarlar çatlıyor ve kanama oluyor. Burnunu temizlerken fazla şiddetli sümkürmüş veya burnunu karıştırırken kuruyup deriye yapışan mukozayı sökmüş olabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayıra elamet değil bu, uzmanına sormanı öneririm.
    Doktora görün ciddi olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

Bende de kendimi bildim bileli oluyor. Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum.
    Kılcal damarlar çatlıyor ve kanama oluyor. Burnunu temizlerken fazla şiddetli sümkürmüş veya burnunu karıştırırken kuruyup deriye yapışan mukozayı sökmüş olabilirsin.

korktum yani şuanda sanki biraz başım dönüyomuş ve halsizmişim gibi hissettim
  • Benim burnum kırıldıktan sonra çok sıklıkla olmaya başladı üstünden 6 sene geçmesine rağmen 2-3 ayda bir kanar.Sebebi kılcal damarların çatlaması,hasar görmesidir.Fakat çok sık bir şekilde rastlanıyor ise doktora görünmende fayda var.Ayrıca ani hava değişimlerinin de sebebiyet verdiğini söyleyenlerde oluyor.
  • Beyin kanamasiyla alakali olabilir dikkat et

• Her insanda ara ara burun kanaması olabilir.Benim mesela hasta olacağım zaman burnum kanar.Düzenli olarak tekrarlamıyorsa problem olmaz rahat ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Beyin kanamasiyla alakali olabilir dikkat et

Allah korusun hadiya
  • quote:

Orijinalden alıntı: r10semih

Her insanda ara ara burun kanaması olabilir.Benim mesela hasta olacağım zaman burnum kanar.Düzenli olarak tekrarlamıyorsa problem olmaz rahat ol.

düzenli olarak değil nadir olur
  • Michael Scofield'ın da burnu kanardı aniden sonra öldü rahmetli
  • Abartılacak bir durum yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocukken olur. Küçükken burnuma hafif vursan şakır şakır kanardı, korkacak bir durum yok. Hatta bi kere ilkokulda arkadaşla tartışmıştık acıtmayacak derecede yumruk atmıştı hiç tınlamadım bile ama burnum kanadı, sırf o yüzden rezil olmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eldivennn

Michael Scofield'ın da burnu kanardı aniden sonra öldü rahmetli

kardeş bak işine ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Çocukken olur. Küçükken burnuma hafif vursan şakır şakır kanardı, korkacak bir durum yok. Hatta bi kere ilkokulda arkadaşla tartışmıştık acıtmayacak derecede yumruk atmıştı hiç tınlamadım bile ama burnum kanadı, sırf o yüzden rezil olmuştum.

19 yaşındayım
  • upppp
  • burun kılcallarında sorun olabilir beyin kanaması beyiin tümörü herşey olabilir doktor şart
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.