|
Selam arkadaşlar.. Bu forumun gerçekten yardımsever insanlarla dolu olduğuna inandığım için bu başlığı buraya açtım. Umarım bu konuda hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazıyı sabırla okur ve tecrübelerine dayanarak bana bi yol gösterirler. Öncelikle bu sıkıntıları yaşayan annem. Bel fıtığı, şeker, tansiyon, nefes darlığı ve aşırı kiloları var. Bir de bu diz ağrıları. Geceleri çok şiddetli şekilde ağrıları oluyor. Bi kaç ilaç verdiler ama pek fayda etmiyor. Ara sıra acile götürüp dikloron diye bi iğne yapıyorlar sanırım. şimdi bu diz ağrıları için beyin, fizik ve ortopedi bölümüne gittik. beyin cerrahı ameliyat yapamayacağını söyledi zaten o bel fıtığı içindi.. fizik doktoru yapılacak pek bi şeyin olmadığını söyledi. ortopedi de ameliyat harici başka bi şey yapamayacaklarını. ama biz ameliyattan korkuyoruz. annem zaten aşırı kilolu ve ameliyatta riskli. platinleri kırılmasın sonra daha büyük sorun yaşarız. Allah korusun. Ameliyat olmadan başka yol yöntem yok mudur? İstanbulda Avrupa yakasındayım. Bi fizyoterapist ile görüştüm iğne falan yapıyorlarmış . Seans ücreti de çok pahalı. 6 seans falan dediler ama o da kesin çözüm değil. Onlarda bilmiyor çünkü. Yapacaklar, olursa artık şansa. 2 aydır bi sürü doktor, bi sürü yere gittim ama bi karara varamadık. Ne olacak böyle bilmiyorum. Bu konularda tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt