Şimdi Ara

Angel'sız BMW almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm forumdaşlar.Benim tam olarak anlayamadığım bir olay.Bmw alıyorsun madem neden angellı almıyorsun(Özellikle yenilerde).Yenilerde bi-xenon oluyor angel.Malum sitede bir yığın ilan var.Gerek 1 serisi f20,gerek 3 serisi f30 neredeyse %50 si angelsız.Arabanın Bmw Kimliğini tamamen ortadan kaldırıyor.Fiyat olarakda sıfır alınacaksa en fazla 1000-2000 euro fark ediyor.Ki buna aşırı derece değer bence.Haksız mıyım ?Acaba nen mi yanlış düşünüyorum diye böyle bir konu açmak istedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: only_fun

Slm forumdaşlar.Benim tam olarak anlayamadığım bir olay.Bmw alıyorsun madem neden angellı almıyorsun(Özellikle yenilerde).Yenilerde bi-xenon oluyor angel.Malum sitede bir yığın ilan var.Gerek 1 serisi f20,gerek 3 serisi f30 neredeyse %50 si angelsız.Arabanın Bmw Kimliğini tamamen ortadan kaldırıyor.Fiyat olarakda sıfır alınacaksa en fazla 1000-2000 euro fark ediyor.Ki buna aşırı derece değer bence.Haksız mıyım ?Acaba nen mi yanlış düşünüyorum diye böyle bir konu açmak istedim...

bazıları ihtiyaç için gerek duymuyor.
    bazıları olmasada olur diyor.
    bazıları xenonsuz olmaz diyor.

kişiden kişiye değişir ama bencede boş bir araç gibi duruyor alınmaz bence

• 320i ed'yi 80.000'e bıraksınlar jantsız, tekersiz bile alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

320i ed'yi 80.000'e bıraksınlar jantsız, tekersiz bile alırım

Aynen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelsız BMW ye, BMW demem ben.
  • LED siz Audi almak...
  •  Angel'sız BMW almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkann86 -- 25 Mayıs 2013; 20:03:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E90 Bmw 3 Serisi Alınır Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önünde BMW logosu var mı?

Var.

Gerisi??

Hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

Angel'sız BMW almak

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrari_ocb

LED siz Audi almak...

+++++++++++++++++

Bazıları sadece BMW - Audi - Mercedes marka aracım olsun havam olsun tiplerdeler..
  • Bmw alıp kapat jant ile gezenlere ne demeli?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapak jant ve angel sız ++ bixenon suz bmw alacak yada dusunen varsa opel corsa yada civik alsın daha iyi ....

cogu kısı arabayı duz aldıktan sonra yetkili servise gidip bixenon taktırmak istiyor 4binli rakamları ve bir aylık sureyi duyunca
    sanayide dandik merceksiz apaçi işi karşısındakini kör eden bol bol küfür yiyen düz xenon alıyor takıyor arabanında içine ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

kapak jant ve angel sız ++ bixenon suz bmw alacak yada dusunen varsa opel corsa yada civik alsın daha iyi ....

cogu kısı arabayı duz aldıktan sonra yetkili servise gidip bixenon taktırmak istiyor 4binli rakamları ve bir aylık sureyi duyunca
    sanayide dandik merceksiz apaçi işi karşısındakini kör eden bol bol küfür yiyen düz xenon alıyor takıyor arabanında içine ediyor.

ben de öyle düşünüyordum ama 3.20ED gibi tüketim performans çılgını düşük hacimli D sınıfı aracı her türlü dolu c'ye değişilir bence, mevcut distribütörün yaptığı gibi , yolmadığı müddetçe ama

1598 CC
    0-100 km 7.6 saniye.
    100 km 5.3 lt - ,124 gr CO2 ve D segmenti , arkadan itiş ve de BMW varsın boş olsun .

• Arabamın genelde içinde direksiyonunda oluyorum. Farlarım açıkken yolda giderken aracımı dışarıdan ben görmüyorum. Başkaları görüyor.
    Böyle düşünenler için angel gerekli olmayabilir.

• Size ne kardeşim, keyfim ne isterse onu alırım. Parasını siz mi veriyorsunuz da eleştiriyorsunuz? İstediğimi alırım, istediğimi takarım. Yok jant yok farı olmayan BMW almasın, başka bir şey alsınmış. Size ne?
  • Herkesin beklentisi, amacı farklı.

Kimine Angel, kimine Angelina jolie....
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

Size ne kardeşim, keyfim ne isterse onu alırım. Parasını siz mi veriyorsunuz da eleştiriyorsunuz? İstediğimi alırım, istediğimi takarım. Yok jant yok farı olmayan BMW almasın, başka bir şey alsınmış. Size ne?

Aranan kan bulundu, vurun beyler

• kiminin parası oluyo arabaya merakı olmadığından gidip bmw diye alıp biniyo.. dışarda bi çok insan sorsan yoldan geçen her hangi bi arabanın markasını bile bilmez.. anlıyacağın bu iş birazda merak işi.. yoksa o da yolu aydınlatıyor o da...
  • Almanyada bi ton angelsiz kumaş koltuk kapaklı jantlı bmw var. Nolacak şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tercih meselesi ihtiyaç duymuyorlardır,onun yerine başka donanımlar ekletmiştir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.