Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
27.757
Cevap
554
Favori
1.819.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: matis01

Android Tv Box için tavsiye.

Bu kargo seçeneklerini bilmiyorum ama diğer kargo seçeneklerinde ücret olduğuna göre sanırım takipsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: matis01

Turkey Post takipli Türkiye için özel ALLJoy Logistic tarafından sağlanan 12-15 günde ulaşan kargo seçeneği.
    Yurtiçi dapıtımını ise mng kargo yapıyor.Bazen sorun çıkıyor,gümrükte takılıyor,bazen takılmıyor.
    Gümrük vergisi çıkınca size ulaşıp hangi hesaba para yatırmanız gerektiğini söylüyorlar.
    Şu an için sanırsam gearbestin $100 a kadar vergi iade kampanyası var.
    Alttaki linkten Turkeypost Gearbest konusundan daha detaylı bilgi alabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/gearbest-turkiye-tum-kargo-sorunlari-ana-konu--129978183#129978183

Bol şanslar.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    hocam, hepsini eledim de t95z ile h96pro+ arasında seçim yapamıyorum, ne dersiniz?

ekleme: sizde Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4 + 32GB vardı sanırım, wi-fi de sorunlu deniyor, siz kablolu bağlantıdan dolayı memnundunuz öyle hatırlıyorum.

wi-fi si çok mu sıkıntılı?, ram ddr4 olunca hani wi-fi üzmeyecekse onu da listeye eklesem mi?

sıralamayı nasıl yapayım?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadobjk

quote:

Orijinalden alıntı: fatii_32

Youtube ve film izlemek varsa tv olayı onu da kullanabilirim bütçem ise 250-300.

70-80 dolar civarı bütçeniz var. Amacınız benim gibi gayet makul isteklere ulaşmak. Ben 30 dolarlık tanix mini 3 aldım. Harddiskimi okumamaya başlayan tv me destek olmak ve bazen de tv izlemek istiyorum. Siz de giriş seviyesi (işlemcisi S905 olan) bir cihaz bakabilirsiniz ya da ileriye yönelik kullanımımı arttırırım derseniz işlemcisi S912 olan bir cihaz alabilirsiniz.

59H96PP bu kodla 59 dolara aşağıdaki cihazı alabilirsiniz.

merhabalar tanix mini 3 den memnunmusunuz tavsiye edermisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthemx

quote:

Orijinalden alıntı: kadobjk

quote:

Orijinalden alıntı: fatii_32

Youtube ve film izlemek varsa tv olayı onu da kullanabilirim bütçem ise 250-300.

70-80 dolar civarı bütçeniz var. Amacınız benim gibi gayet makul isteklere ulaşmak. Ben 30 dolarlık tanix mini 3 aldım. Harddiskimi okumamaya başlayan tv me destek olmak ve bazen de tv izlemek istiyorum. Siz de giriş seviyesi (işlemcisi S905 olan) bir cihaz bakabilirsiniz ya da ileriye yönelik kullanımımı arttırırım derseniz işlemcisi S912 olan bir cihaz alabilirsiniz.

59H96PP bu kodla 59 dolara aşağıdaki cihazı alabilirsiniz.

merhabalar tanix mini 3 den memnunmusunuz tavsiye edermisiniz?

Merhaba
    Cihazı dün geekbuying den sipariş ettim, henüz elime geçmedi.
    Beklentilerim düşük olduğundan memnun kalacağımı düşünüyorum.
    Stabil çalışıyor, ısınmıyor ve filmleri sorunsuz açıyormuş. Wifi den de şikayet eden yok. Ayrıca yazılım desteği çok fazla. Bu artıları düşünerek aldım.
    Hayırlısı.

• dvb özellikli, uygun fiyatlı hangi cihazı önerirsiniz?

ki, kiii, spybox falan öneriyorlar ama 500-600 TL çok fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

hocam, hepsini eledim de t95z ile h96pro+ arasında seçim yapamıyorum, ne dersiniz?

ekleme: sizde Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4 + 32GB vardı sanırım, wi-fi de sorunlu deniyor, siz kablolu bağlantıdan dolayı memnundunuz öyle hatırlıyorum.

wi-fi si çok mu sıkıntılı?, ram ddr4 olunca hani wi-fi üzmeyecekse onu da listeye eklesem mi?

Ultimate ile ethernet üzerinden 48 .m.bite kadar hız alabiliyorken, wifi ile 10-15 m.bit e kadar düşüyor . ZTE marka modemim çok ta kaliteli değil ve modem dolabın içinde . Tenda V300 gibi başka bir modem olsa belki wifi daha kuvvetli olabilirdi. Sinyal güçlendirici de işe yarayabilir .

Ultimatenin eksileri ;

1- 7.1 ile uyumlu çalışmıyor. 6.0 ile sorunsuz . 7.1 ile ana ekranın altındaki düğmeler çıkmıyordu . 6.0 ile çıkıyor.
    2- Bazı programlar yan çalışıyor . İmlecin ters çalışması çok uğraştırıyor. Playden rotasyon kontrol diye bir program indirdim. her açılışta autoya basıp programı aktif hale getiriyorum . Sanırım yeni yazılım istiyor.
    3- Ayarlar menüsü çok karışık ve iç içe .
    4- Bazı programlarda birkaç saniye sonra renkler hafif soluyor.
    5- Diğer boxlar gibi kumandası çok kullanışlı değil . Logitech k400 dokunmatik klavye kullanıyorum .
    6- Bir de wifi kararsızlığından bahsediliyor .

1- DDR4 olması ,
    2- Metal kasa
    3- Gerçek OTA olması,
    4- Kaliteli bir panel olan Panasonic Neo plazma panelimin görüntü ve ses kalitesini arttırdı .
    5- 912 işlemci ve 8 çekirdekle çok hızlı . (ethernetin de etkisi var. )
    Antutu bencmark testlerinde H96 pro 42binlerde iken nu teste sokulan ultimate 2/16 ve 38 bin lerde . Sanırım 3/32 42 bin i de
    geçiyordur.
    6- 5 G yi destekliyor .
    7- Hemen hemen bütün görüntü, ses ve fotoğraf fotmatlarını destekliyor.
    8- Telefonu ekrana yansıtma başarılı .
    9- 3D ve 4K yı destekliyor .
    10- Adaptörü kaliteli .

Şuan 912 işlemcili box alsam yine ultimate alırdım .

H96 pro da bazıları ısınma problemi yaşıyor bazıları yaşamıyor . Isınma problemi çözüldükten sonra kullananlar memnun .

T95Z sunvel in ürünü . sunvel de kaliteli ürünler yapıyor . En az sorun bildirilen cihaz .

Burada önemli olan box aldığınızda ne tür sorunla karşılaşacağınızı bilmeniz . Ona göre çözüm üretiliyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

quote:

Ultimate ile ethernet üzerinden 48 .m.bite kadar hız alabiliyorken, wifi ile 10-15 m.bit e kadar düşüyor . ZTE marka modemim çok ta kaliteli değil ve modem dolabın içinde . Tenda V300 gibi başka bir modem olsa belki wifi daha kuvvetli olabilirdi. Sinyal güçlendirici de işe yarayabilir .

Ultimatenin eksileri ;

1- 7.1 ile uyumlu çalışmıyor. 6.0 ile sorunsuz . 7.1 ile ana ekranın altındaki düğmeler çıkmıyordu . 6.0 ile çıkıyor.
    2- Bazı programlar yan çalışıyor . İmlecin ters çalışması çok uğraştırıyor. Playden rotasyon kontrol diye bir program indirdim. her açılışta autoya basıp programı aktif hale getiriyorum . Sanırım yeni yazılım istiyor.
    3- Ayarlar menüsü çok karışık ve iç içe .
    4- Bazı programlarda birkaç saniye sonra renkler hafif soluyor.
    5- Diğer boxlar gibi kumandası çok kullanışlı değil . Logitech k400 dokunmatik klavye kullanıyorum .
    6- Bir de wifi kararsızlığından bahsediliyor .

1- DDR4 olması ,
    2- Metal kasa
    3- Gerçek OTA olması,
    4- Kaliteli bir panel olan Panasonic Neo plazma panelimin görüntü ve ses kalitesini arttırdı .
    5- 912 işlemci ve 8 çekirdekle çok hızlı . (ethernetin de etkisi var. )
    Antutu bencmark testlerinde H96 pro 42binlerde iken nu teste sokulan ultimate 2/16 ve 38 bin lerde . Sanırım 3/32 42 bin i de
    geçiyordur.
    6- 5 G yi destekliyor .
    7- Hemen hemen bütün görüntü, ses ve fotoğraf fotmatlarını destekliyor.
    8- Telefonu ekrana yansıtma başarılı .
    9- 3D ve 4K yı destekliyor .
    10- Adaptörü kaliteli .

Şuan 912 işlemcili box alsam yine ultimate alırdım .

H96 pro da bazıları ısınma problemi yaşıyor bazıları yaşamıyor . Isınma problemi çözüldükten sonra kullananlar memnun .

T95Z sunvel in ürünü . sunvel de kaliteli ürünler yapıyor . En az sorun bildirilen cihaz .

Burada önemli olan box aldığınızda ne tür sorunla karşılaşacağınızı bilmeniz . Ona göre çözüm üretiliyor .

Sizi çok yordum Hakkınızı helal edin...

GT1 + ları yanında - leri fazla çok uğraşmak ta istemiyorum ne kadar az sorun o kadar rahat kafa....

h96nın ısınması dert değil....ama yine de sıralamayı şöyle yaptım...

t95z>h96pro+>>GT1 olarak belirledim bu yorumunuza istinaden,

mümkün olursa ülke içi bir satıcıdan almayı deneyeceğim öncelikle,

50-60 fazla vereceğim ama en azından yazılımları vs. yüklü gelecek uğraşmayacağım....

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

dvb özellikli, uygun fiyatlı hangi cihazı önerirsiniz?

ki, kiii, spybox falan öneriyorlar ama 500-600 TL çok fazla

Neden birleşik cihaz bakıyorsunuz ki, panelin receiver ı yetersiz mi.
    Bağımsız uydu alıcısı kullansanız 4 tane HDMI girişi var. Geçiş yapmak zor değil .

D smart platformuna üyeyim , turk.net gerçek sınırsız AKN ye geçtikten sonra uydu yayını açmaz oldum .

Sanırım ultimatenin görüntü ve ses kalitesi de bunda etkili oldu.
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    Tamam ethernet çekemiyorsanız sıralama yerinde . Çok fazla araştırmak ta stres yapabiliyor .

Yurt içi satıcıların destek sözüne çok fazla güvenmeyin .

Onlarda bu tür forumlarda kendilerini geliştirip işi ticarete döktüler .
  • quote:

Tamam ethernet çekemiyorsanız sıralama yerinde . Çok fazla araştırmak ta stres yapabiliyor .

Hocam destekten ziyade,

örneğin ürün (t95z) : 70$ civarında, %20 de vergi+bandrol = 90$ = 340 tl güncel kur ile...

eleman zaten 350-400 tl civarında satıyor, bekleme, geldi-gelemdi riski vs. falan da yok, 2 günde elinde,

o nedenle yurtiçinden alayım diye öncelikli düşünüyorum...

bu ay bir arkadaşım yurt dışı yapacak ona aldırabilirsem mesele yok, alamazsa bu şekilde bir yol izleyeyim diyorum....

• S912 lerde ; 3 / 32 ile

DDR4 ile DDR3 ram arasındaki farklar .

% 300 kapasite daha fazla

% 30 daha az güç harcıyor ( ısınma sorunu için önemli )

+4 Güvenilir ve stabil çalışma dayanıklılık .

+2 Performans , serinletme ve ısı kontrol özelliği var .
  • quote:

quote:

Hocam destekten ziyade,

örneğin ürün (t95z) : 70$ civarında, %20 de vergi+bandrol = 90$ = 340 tl güncel kur ile...

eleman zaten 350-400 tl civarında satıyor, bekleme, geldi-gelemdi riski vs. falan da yok, 2 günde elinde,

o nedenle yurtiçinden alayım diye öncelikli düşünüyorum...

bu ay bir arkadaşım yurt dışı yapacak ona aldırabilirsem mesele yok, alamazsa bu şekilde bir yol izleyeyim diyorum....

Yurtdışından box almak riskli . Bu şartlarda yurtiçinden de alınır .

Kimbilir belki de iyi destek veren bir satıcı bulursunuz cihaz OTG li bir cihaz gibi olur .

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    panelde uydu alıcısı yok malesef

digiturku iptal ettiricem, birtane eski philips media playerim vardı

media player ve uydu alcısını tek cihazla cozeyim dedim

• quote:

Sunvell in Q-box ı (s905 2/16 ) oldukça kaliteli bir cihaz .

Yazılım desteği mevcut.

http://blog.geekbuying.com/index.php/2016/05/12/q-box-4k-kodi-preinstalled-amlogic-s905-tv-box-firmware-20160512/
    http://blog.geekbuying.com/index.php/2016/06/14/box-4k-kodi-preinstalled-amlogic-s905-tv-box-firmware-20160614/

http://blog.geekbuying.com/2017/09/q-box-4k-kodi-amlogic-s905-2gb16gb-tv-box-firmware-update-20170915/

son sürüm 7.0 15 eylül 2017 de yayımlanmış.

T95z için ;
    http://blog.geekbuying.com/2017/10/t95z-plus-amlogic-s912-android-7-1-1-tv-box-firmware-update-20171027/

firmware-update yapıldığında yüklü programlar gidiyor mu? yoksa aynı şekilde kullanılmaya devam ediliyor mu?

• BoDuR B kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam. Xiaomi Tv Box 3 ile kiyaslayabilirmisiniz ? Veya elinizden geldigince cihaz hakkinda yorumlarinizi bekliyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F/P olarak nasıldır deneyimli arkadaşlar bir yorumlayabilir mi?

SCISHION V88 Piyano TV Box

Gearbest
    SCISHION V88 Piyano TV Box | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box/pp_1064854.html?wid=90

• Arkadaşlar BluTV, Filbox, Tivibu gibi yerli uygulamaları sorunsuz çalıştıran bir cihaz almak istiyorum. Nelere dikkat etmeliyim? Hangi modelleri önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.