Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemal1982

Hocam geçmiş olsun makineyi nereden aldınız acaba, benimki de H96 3gb ram Android 7.1.1+Kodi aldım cihaz 2 haftalık N11 sitesinden aldım tüm uygulamaları sıkıntısız açıyor,

Alıntıları Göster
    merhaba,
    box sıfır kutusunda herşeyi hiç açılmamış ve kurulmamış olarak ankara bir arkadaştan aldım.
    birçok eklenti kurdum makina değilde farklı bir sorun varmış gibi geliyor araştırmalarım devam ediyor,
    vavoo kurdum kodiyi sıfırladım kendim ayarlarını yaptım, free paylaşım ıptv uygulaması kurdum, sorunsuz çalışıyor, kurulup çalışmayanlar gerek full sürüm paylaşımlardan bazıları gerekse play store bazı paylaşımları,
    es dosya, pdf dosya programları kurdum çalıştı.
    ayarlardan bir yerden bir eksiklik olabilir gizli dosyadan yetki, telefonlarda olduğu gibi bunlarda geliştirici yetki tuşlaması vs. yok mu
    ben yazılımsal bir çakışma ya da 7.1.2 den bir kısıtlama olarak düşündüm,
    aslında incelemelerim tamamlansa burada net bir paylaşım sunacağım.

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

merhaba,
    box sıfır kutusunda herşeyi hiç açılmamış ve kurulmamış olarak ankara bir arkadaştan aldım.
    birçok eklenti kurdum makina değilde farklı bir sorun varmış gibi geliyor araştırmalarım devam ediyor,
    vavoo kurdum kodiyi sıfırladım kendim ayarlarını yaptım, free paylaşım ıptv uygulaması kurdum, sorunsuz çalışıyor, kurulup çalışmayanlar gerek full sürüm paylaşımlardan bazıları gerekse play store bazı paylaşımları,
    es dosya, pdf dosya programları kurdum çalıştı.
    ayarlardan bir yerden bir eksiklik olabilir gizli dosyadan yetki, telefonlarda olduğu gibi bunlarda geliştirici yetki tuşlaması vs. yok mu
    ben yazılımsal bir çakışma ya da 7.1.2 den bir kısıtlama olarak düşündüm,
    aslında incelemelerim tamamlansa burada net bir paylaşım sunacağım.

teşekkürler

dostum apkmı kuramiyorsun.baska bir dosya yoneticisi ile kurmayi dene mesela es dosya yoneticisi ile kurmayi dene.ayrica google play degilde aptoideyi kurmayi dene onunla indir.baska bir aciklamasi yok.ayarlardan disaridan yuklemelere izin vermeyen bir secenek var.onu kaldirdiginizi varsayiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2tb hdd yetmemeye başladı. Bu nedenle 8 veya 10tb hdd almak istiyorum. Nas da kurmayı düşünebilirim. Tecrübeli arkadaşlardan harici hdd veya nas tavsiyesi rica ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim

• lektonstar kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim

• srvngrc S kullanıcısına yanıt
    854*480 gordum hocam 5.3.1 ile 5.4.1 de hata verdi acmadi
    Android Tv Box için tavsiye.
    Terraium ile 4k yayin veriyor ama h96 max+
    Kendi tvm de 4k alabiliyorum net yeterli

• Test patterns 4 bolum birsuru secenek var hangi videoda anlariz ben birini actim mi box 3 le 854x480 yazdi

Gerci benim tv de eski fullhd 40c6000

Yani ben netflixi zaten 854x480 mi izliyormusum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: canakan

854*480 gordum hocam 5.3.1 ile 5.4.1 de hata verdi acmadi

Terraium ile 4k yayin veriyor ama h96 max+

Kendi tvm de 4k alabiliyorum net yeterli
    iyi geceler üstad,

h96 max 3399,
    terarium çalışmıyor,
    gerçi birçok uygulama kuruyorum açmıyor,
    birçok uygulama kuruyorum açıyor
    çözemedim n96max 3399 u
    vavoo açıyorum kodi açıyorum youtube 4k izliyorum, ama ne launcer ne de birkaç oyun nede
    örnek showbox uygulaması play store den indirsemde olmuyor.
    apdoide den indirdiklerimde olmuyor.

fabrika ayarları yapsam mı
    farklı bir yerde arkadaş rom değiştir diyor da
    sıfır yeni aldığım ve sıfır kurduğum bir ürün,
    rom işi riskli,
    ama bu kurulmamaları bir türlü çözemedim.
    hala üzerinde araştırma ve çalışma yapıyorum.
    h96max 3399 olan arkadaşlar da durum nedir bilmiyorum

• canakan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMayros

Test patterns 4 bolum birsuru secenek var hangi videoda anlariz ben birini actim mi box 3 le 854x480 yazdi

Gerci benim tv de eski fullhd 40c6000

Yani ben netflixi zaten 854x480 mi izliyormusum :(
    Onların hepsi aynı. "1.bölüm" yazanı açmanız yeterli. Açtıktan sonra bir süre bekleyin.

Eğer 2 dakika sonunda sağ üst köşede hala 854x480 yazıyorsa, evet Netflix'i 480p izliyorsunuz.
  • atisaca283 A kullanıcısına yanıt
    Bir saf android rom var bir de Android Tv arayüzlerinde de kullanılan Atv rom.
    Cihazlar üretici firmanın stock romları ile geliyor. İstenirse daha sonra custom rom yüklenebiliyor.
    Amerikan menşeeli cihazlar ile MiBox ta ücretsiz programları engellemek için kısıtlama var.
    GooglePlay yüklense de bu engellenen programlar açılmayabiliyor.

Bu grubun dışında kalan kutular esnek kullanımlı cihazlar. Googleplay i de başka mağazaları da yükleyip istediğinizi indirebiliyorsunuz. Başka Kaynaklardan Yüklemeye İzin ver sekmesini aktif hale getirip, 3. parti uygulama kurulabiliyor.

NETFLIX i yüksek çözünürlükte açabildikleri için Mecool lar önplana çıkıyor.
  • epivep E kullanıcısına yanıt
    Bu kutular 2TB lik harici depolama kapasitesinden sonra güçlerine göre zorlanabilirler.
    Allwinner H6 çipsetli kutuların 6TB ye kadar HDD desteği var.
    NAS taki 2. HDD çalışmayabilir.

Birde HDD alırken kendi güç kaynağı olan HDD almak, box ın zorlanmması ve ısınmaması açısından faydalı olur.

Harici SSD lerin kapasiteleri yüksek, fiyatları düşük olsaydı çok iyi bir alternatif olurdu.
  • Telegram Android Box Bilgi Paylaşım grubumuza bekliyoruz.
    Telegram
    Join group chat on Telegram
    https://t.me/joinchat/B7uHB0Xna602ywdQRuS4ww

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• LordMayros kullanıcısına yanıt
    NETFLIX üyeliğinin çözünürlüğü nasıl?
    Kurulu değilse Mi Box 3 e DRM info uygulamasını kurun.
    Google Widevine Modular DRM ,bölümünde HDCP1.x supported yazıyorsa NETFLIX i 1080p de izleyebilirsiniz.
    Unsupported yazıyorsa, SD açar. HDMI çoğaltıcı cihazlar ile sorunu çözenler var.

4K için 4K panel ve HDCP 2.2. protokolünün desteklenmesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Bir saf android rom var bir de Android Tv arayüzlerinde de kullanılan Atv rom.
    Cihazlar üretici firmanın stock romları ile geliyor. İstenirse daha sonra custom rom yüklenebiliyor.
    Amerikan menşeeli cihazlar ile MiBox ta ücretsiz programları engellemek için kısıtlama var.
    GooglePlay yüklense de bu engellenen programlar açılmayabiliyor.

Bu grubun dışında kalan kutular esnek kullanımlı cihazlar. Googleplay i de başka mağazaları da yükleyip istediğinizi indirebiliyorsunuz. Başka Kaynaklardan Yüklemeye İzin ver sekmesini aktif hale getirip, 3. parti uygulama kurulabiliyor.

NETFLIX i yüksek çözünürlükte açabildikleri için Mecool lar önplana çıkıyor.
    Rom yükleme konusu bana göre değil kullandığım Android telefonlar da da hiç denemedim yeltenmedim bile orjinal hali yeterli oluyor.

Mesajınız dan tam anlamadım ama atv rom yüklü cıhazlar 3 parti uygulama ve tam olarak özgürlük konusunda beni endişelendiriyor ürünün çinden geliyor olması ve istesek bile iade hakkımızın sıkıntılı olacağı için bilinen cıhazlara yönelmem daha doğru olacak sanırım. bunun için X96 daha mantıklı geliyor.
    Bu modelin x2 si var x+ var benim kafa iyice karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca283 -- 18 Kasım 2018; 2:57:39 >

• Youtube açabildiği her platformda 4kyı açıyor. Netflix yok Hdmı şu olacak, yok tv de şu özellik olacak, yok android box şu listeden olacak. Paramızla rezil ediyorlar bizi. Koy çözünürlük seçeneği isteyen istediği gibi izlesin. Hayrına yayın veriyorlar sanki arkadaş..

• L3 sertifikası olan bir cihazın L1 gibi görünmesini sağlayan bir program var mı? arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

NETFLIX üyeliğinin çözünürlüğü nasıl?
    Kurulu değilse Mi Box 3 e DRM info uygulamasını kurun.
    Google Widevine Modular DRM ,bölümünde HDCP1.x supported yazıyorsa NETFLIX i 1080p de izleyebilirsiniz.
    Unsupported yazıyorsa, SD açar. HDMI çoğaltıcı cihazlar ile sorunu çözenler var.

4K için 4K panel ve HDCP 2.2. protokolünün desteklenmesi gerekir.
    Merhaba üyelik 39.99 olan HD ve Ultra HD var uyelikte

Dediginiz yere baktigimda destekliyor binarkadasin dedigi gibi 2dk kadar izleyinde goruntu 1920x1080 oldu FullHD izleyebiliyorum ki zaten televizyonum FullHD ustunu beklemiyorum :)

Yeni aldigim H96 max plus ta 1080p oynatirsa tum soru isaretlerim kafamdan gidecek

• folha32 F kullanıcısına yanıt
    Benim x96 max siparişin iptal olmasina saatler kala yola çıkmış. Sizin durum nedir

• Reus88MC R kullanıcısına yanıt
    Vontardan mı almıştınız.? Benim x96 Max hala kargoya verilmedi. 1 günü var sipariş iptal süresine. Ben mecbur uzaticam gerçi. İndirim var çünkü. X96 maxta sıkıntı oldu. T95z almıştım aynı zamanda. Onu hemen kargoladilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daytripper25 -- 18 Kasım 2018; 11:1:2 >
  • 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.