Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yakında s922X ler çıkar.
    Logitech K400 plus var. Çekimi, tepkimesi çok güzel. Türkçe karakterler olmasına karşın toucpad ini kullanıyorum.
    microsoft un klavyesinde and. sürüm kısıtlaması var. rii i8 gibi mini klavyeler çabuk bozuluyor kullanışlı bulmadım. canakan ın önerdiği klavye ile K400 plus arasında bir seçim yaparsınız.
  • limanyakan usta x96 mini ye atv experience rom yükledim s 905 w olanı usb mouse klavyeyi açıyor yalnız harf basmıyor bu rom da
    neden olabilir ya da artı bişey mi yüklemem lazım?
  • kaptan341 K kullanıcısına yanıt
    Hocam v2f mi kurdunuz

tvbox.gq
    TV-Box - ATVXperience S905W - Download Zusammenfassung
    http://tvbox.gq/download/summary/15-atvxperience/67-atvxperience-s905w

Olmazsa arkasindan bunu deneyin no bug versiyon demisler

Bunu flashlayip fabrika ayarlarina dondururmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canakan -- 18 Kasım 2018; 17:22:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• canakan kullanıcısına yanıt
    aynen v2f kurdum.
  • Aşağıdaki cihazlardan hangisini önerirsiniz

Mecool KM9 4G 32G TV Kutusu Android 8.1 Amlogic S905X2 USB3.0 Akıllı 4 K Seti Üst Kutusu 2.4 g/5G Çift WIFI Bluetooth 4.1 android tv kutusu

aliexpress.com
    US $37.52 21% OFF|Mecool KM9 4G 32G TV Box Android 9.0 Amlogic S905X2 USB3.0 Smart 4K Set Top Box 2.4G/5G Dual WIFI Bluetooth 4.1 Android TV Box-in Set-top Boxes from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/W0dhRUc

Orijinal Küresel Xiao mi mi TV kutusu S 4 K HDR Android TV 8.1 Ultra HD 2G 8G WIFI Google Cast Netflix IPTV Set top Box 4 Medya Oynatıcı

aliexpress.com
    US $53.26 27% OFF|Original Global Xiaomi Mi TV Box S 4K HDR Android TV 8.1 Ultra HD 2G 8G WIFI Google Cast Netflix IPTV Set top Box 4 Media Player-in Set-top Boxes from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/b6XNUyti

Orijinal Xiao mi mi TV kutusu 3 AKıLLı 4 K Ultra HD 2G 8G Android 8.0 Film WIFI google Cast Netflix Kırmızı Boğa Medya Oyuncu Set-top Kutusu

aliexpress.com
    US $45.32 26% OFF|Original Xiaomi Mi TV Box 3 Smart 4K Ultra HD 2G 8G Android 8.0 Movie WiFi Google Cast Netflix Red Bull Media Player Set top Box-in Set-top Boxes from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/cAsfWwYY

İkisinide deneyin hocam biri olacak bu v2ff son versiyon

• canakan bu linkte verdiğin v2f in daha farklı bi versiyonu mu?
  • cimbomlu1905 kullanıcısına yanıt
    Bu cihazlar icinde km9 oneririm hocam xiaomiler 2gb ram var gelecek açısından iş görmez

Linkte anasayfa çıkıyor. ta w1 de Türkçe karakterler yok. Tarayıcıda sorun olmuyor mu.
    Sadece hava fareyi mi kullanıyorsun .

• çalışan bir kodi build baya stabil
    www.file-upload.com
    Download
    https://www.file-upload.com/31o6xeon58l0

burayı takip eden arkadaşlara ....
  • folha32 F kullanıcısına yanıt
    Daha bunlar 11.11 yoğunluğunu halledemeden 23 kasım geliyor. Geçen yılki indirimler 17 sinden - 26 sına kadar sürmüştü.

Ellerinde ürün yok demek ki bu kadar sürede en azından kargolama yapmaları gerekirdi.
    Sipariş gönderilirse 20-48 işgünü içinde geleceğini ve bildirimin de 5-12 gün içinde yapılacağı belirtiliyor.
    Bu süre içersinde gönderi elinize geçmezse dispute açılmayıp kendileriyle iletişime geçilmesini istiyorlar.
  • içinden buuild i kendiniz oluşturuyosonuz. çalışıyo denendi.
  • box tan youtube takip edenlere güzel bi kanal bolca güzel hatun içerir myodino
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın bekleyeceğiz artık

• BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Sorunun çözüldüğüne sevindim. NETFLIX 480p dir. Playstore sorunu da çözülür. Bazı oyunların açılmama nedeni ne olabilir, aynı oyunları apk ile yükleyin bir de pugb performansını merak ediyorum. Bu merak ve araştırma ile ileri düzey box kullanıcısı olursunuz. Zaten sorunlarla karşılaşılmazsa da normal kullanıcı olunur.

s905X2 işlemcili yeni nesil cihazların Rk3399 çipsetli H96 MAX ın performansına ulaşıp, ulaşamayacakları ayrı bir merak konusu.
  • LordMayros kullanıcısına yanıt
    RK 3328 H96 max+ nın bazı modellerinde . İlanlarında NETFLIX HD yazanlarda.
    Klavyede arıza da olabilir. Başka bir cihazda denemek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan341

çalışan bir kodi build baya stabil
    https://www.file-upload.com/31o6xeon58l0
    burayı takip eden arkadaşlara ....
    bu nedir hocam, ne işe yarar. kurdum ama film vb yok galiba.
    Kodi, netflix ve turkcel tv+ bunlarda kullanmak için alıyorum sizce km 9 iş görür mü 4k önemli değil full hd olsada yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Klavyede arıza da olabilir. Başka bir cihazda denemek gerek.
    limanyakan x 96 mini kendi romunda çalışıyordu usb mouse atv experience ta kodi de sıkıntı yok harf basıyor android de klavye menüsünü açıyor harf basmıyor kendi orjinal uzaktan kumandası harf basıyor bi şekilde halloluyor gülü seven dikenine katlanır x 96 mini sahipleri bu romu yüklesinler gerçekten güzel bi rom.
  • 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.