Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.770
Cevap
555
Favori
1.821.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12871288128912901291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bikac sefer izledim bu adami inam bisey bildigi yok.3 senedir h313 allwinner welbox marka 2/16 cihaz kullanıyorum gerek iptv gerek youtube gerek ısınma olsun birkere yolda Bırakmadı Maşallah adam dyorki allwinner cihaz çöp o saatden sonra izlemedim.ama lisans ile isim yok dyorsaniz h313 h616 tum allwinmerlar pekde ala is gorur tabi beklentiniz ile alakali cohaz ucsun kacsın dyorsaniz o baska ama gayette akici bir arayuzu var ve 3 senedir cihaz almak aklimin ucundan gecmedi.Aklı olan zaten assagida saydigim kriterleri baz alsin marka o kadarda onemli degil.Hep bildik seyleri tekrarliyor incelemerinde.misal.ayni oyunla test yapiyor.Ben sralayim siz ister kaaale alin ister almayin.

Android box larda rem.islemci ve arayuz ve lisans ana faktor ben lisanssiz kullanıyorum kullanim amacim YouTube ve iptv ve isimi goruyor.Ama lsansli cihaz 1 adim onde en azından netflix ve benzerleri icin kriterleriniz onemli.

1-S905X4 - S905Y4 varsa.

2-İptv icin ethernet onemli yok degilse 5ghz modeminiz varsa ethernet aramiyorsaniz cihazda 5ghz wifi destegini arayın.

3-2 usb olmali bri usb 3.0 olsa gayet iydir.

4-DDR4 rem arayın ozelliklerde 2gb dan dusuk olmasin.

5-Aman aman birsey kurmayacaksaniz 16gb hafiza da yeter zaten harici bellek hdd usb ye baglaniyor.

6-Hafiza kartı olsun dyorsaniz.micro sd li opsiyonel tercih edebilirsiniz.

7-Lisansli ve google yani atv arayüzlu cihazi tercih edebilirsiniz.

Ve benim nerdeyse 2 seneden fazla arastirmalarimla ozellike fiyat performans cihazı dedigim.Netogy DV9161 i tercih edebilirsiniz yanilmiyorsam suan mehenk de 1399 TL ve next den bana gore daha iyi.Bu benim.sahsi fikrim video.ceken sahislar sizden cok akilli degil ufak bi araştırma ile kendinize uygun cihazi bulabilirsiniz cokda fazla para vermeye gerek yok bu dediğim cihazda fiyati gayet iyy.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiği bir şey yok demek ağır olmuş. Kendi gelirse cevap verir artık bu yorumunuza. Next Start 4k mevzuna gelince. Kimse next in kara kaşına kara gözüne aşık değil. Burdaki mevzu 1300 TL ye y4 işlemcili 2gb ddr4 lü 16 gb hafızalı full lisanslı cihaz almak. Rakam vererek Saydığınız birçok özellik bu cihazda var. Ayrıca bu cihaz skyworth cihazı, next sadece üzerine markasını basmış satıyor. Mecool km1 ide next playbox adı altında satmıştı. Bilmeyenler gittiler km1 i iki üç kat fiyata satın aldı oysa next bu cihazı cok daha ucuza sattı. Şuan 1300 e en iyi fiyat performans lisanlı 4 k cihaz next start 4kdır. Oda bunu dile getirmiş.

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

Arada 100 tl var ve hako nün ürünü benim dedigimde.+ olarak cift usb girisi ve micro sd okuyucu var.Bana gore 100 tl fark icin next den onde. lisanli Ha benim lisans ile isim yok dyene dreamstar wellbox oneririm kendimde kullanıyorum.Arkadasimsa mi box 4k var o bile hayran kaldı ısınma sfır gbi birsey tivimate satin alip kurdum 3.senesine girecek Maşallah birsey yok kendim.S905x4 lü cihazda kullandim.Cin malı merdiven altı cihazlar getirip sattimda 4 tane ama.bunun yeri bende ayri 35 mgbit internetle miracast da akicı gruntude veriyor.Wifi cekim hizi 2.4ghz olmasina ragmen 32 alıyorum.Benim dedigim ağırsa.Kalkipda çöp dedigi cihazi 3 sene kullandim.Halada kullanıyorum.Bisey bildigi olsa cop demez.neyse senle tartisamam.ben onerimi yaptim.İllada bi video izleyerek alim dyenede.Mithat Kılıć abimin kanalini oneririm.En azindam daha kapsamlı birsekilde aklinizda soru isareti kalmadan copy paste videolar yapmiyor onu oneririm

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 17 Eylül 2023; 8:29:0 >
  • Avukatı değilim ama Mert bey uzun yıllardır tv box konusunda emek veren bir arkadaşımızdır. Elinden yüze yakın cihaz geçmiştir. Mithat beylede abi kardeş gibidirler. İkiside youtubeda telegramda vs baya faaller. Esas meseleye gelince Bahsettiğiniz kullandığınız h313 cihaz merdiven altı dediğimiz cihazlardandır. Merdiven altı cihazlardanda kimi memnun kalır kimi kalmaz zevk meselesi. Bu kullandığınız cihaza çöp dediği için mert beye kurulmuşsunuz anlaşılan. Netogy e gelincede next start 4k ile hemen hemen aynı cihazlar. Birinde sd card var diğerinde optik ses çıkışı. Esasında optik ses çıkışı daha iyi. Usb çoklayıcı ile sd kart vs kolayca halledililir isteyenler için. Burda 1300 next , netogy 1500 haliyle 200 fazla vermeye gerek yok babında konuşmuş, keza bencede şuan fiyat performans cihazı next start 4k

• Arkadaşlar hako pro 4-64 versiyonunu 1715 liraya alabiliyorum. Sizce mantıklı bir seçim midir. Yoksa boşa 400 lira fark verme 1300 next al mı dersiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam next start 4k nerede 1300. Almak istiyordum ama bulamıyorum

• Dreamparks kullanıcısına yanıt

sahibinden satıyor 1.350

• Allwinner üzerinden Mert'e çakayım derken listenin 1. sırasına Amlogic koymuşsun.

Allwinner-Amlogic-Rockchip ne yapar ne tarz cihazlar için ürün yelpazeleri var araştırmadan sırf kendi beğendiğin bir cihaza alın demediğinden kendince üstünlük sağlıyorsun.

adam cihaz önerisi veriyor ve Android-box piyasasında Amlogic cihazlar revaçta. 100 tane firmanın 100 dede Amlogic ürün var tek tük birkaçında Allwinner var ama senin beklentin Allwinner güzellmesi yapsın. sen memnun kaldın ya Allwinner almayın nasıl der!!! ha Mert zaten Allwinner almayın demez önermiyorum der, çünkü f/p önerisinde bulunduğu cihazlar için izleyiciler sorun yaşarsa, çözüm önerilerinde de bulunuyor ve Allwinner için çözüm önerisi veremez. ayrıca çözüm verecek dünyada bir Allahın kulunu tanımıyorum. epey yabancı forumlarda takılmışlığım tanıdıklarım arkadaşlarım var. yaşanacak olası sorunda çözüm üretemeyeceği bir cihazı önermesini bekliyorsun.

şu cihazların ısınma işine gelirsek donanımda kullanılan materyallerin kalitesi birinci belirleyici. bir cicazdan hayvan gibi işlem yapmasını bekliyorsak ısınmasına da hazır olmalıyız. almak istediğin o güç enerji tüketmeden olmuyor ve cihazın o enerjiyi tükettiğinde de ısı kaçınılmaz.

Meret'in avukatlığından çıkıp kendi adımada bir kaç şeyler söylemek istiyorum. genel olarak şu çöp kelimesinden tiksiniyorum, Türkçe de onca kelime var ama illa tüm duygularımızı bir iki kilemi ile anlatmak zorundayız. çöp, he çöp, oo çöp. çöpünüz batsın.

• GuGuuuK kullanıcısına yanıt

Mesajimi dikkatli okuduysan diyorum ki "ihtiyaciniz ve beklentiniz doğrultusunda" alin ve lisanssiz istiyor iseniz buda bi beklenti nihayetinde o zaman allwinner da alabilirsiniz isinizi rahatlikla gorur dedim ben allwinner kullaniyorum x4 islemcide kullandim lisansli da kullandim lisanssizda kullandim adam direk cop dedi simdi bana videosunu arattirma.Yani küçük gormesi zoruma gdiyor.Bugune kadar kullandigim icinde bana bi sorun ckarmadi ve beklentimide karsiladi kimseye cakma nyetim yok oda bende sende etden varliklariz Allah akil vermis.Arastirirsin kendine butcene ve beklentine hangisi uyuyor ise alirsin misal allwinmer kullanmama ragmen onerim Netogy idi ve neden onerdigimide soyledim sende bi marka soylersin x kiside bi marka soyler bu boyle devam eder.Ama gömmek olmaz.Amlogic tabikide allwinnerdan iyi hız anlaminda yoksa ben bugune kadar kuramadigim hicbir uygulama olmadi 3 seneye yakindirda kullaniyorum.Isınma yok denecek kadar az yoksa git hoamtics al kmp2 al.Tercih beklenti butce meselesi.Pahali olunca da birsey olmuyor yani.Ve cihazım asla cop değil.Benim.beklentim.misal reklamsız YouTube iptv idi ve gayette isini basari ile yapiyor.Anlatmak istedigim buydu sonunda verdiğim ornekde amlogic zaten illa kalk bendeki cihazdan al dye bi beyandada bulunmadim kimseye.Yorumun icin teşekkür ederim.Herkes aklina yatani alsin dyip konuyu kapatıyorum.Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 18 Eylül 2023; 20:35:15 >

• Değerli fırum üyeleri çok fazla oyun oynamıyorum herhangi bir platform üyeliği de düşünmüyorum. Sadece apk kullanımı için soruyorum. Kaliteli bir cihaz istiyorum sizce nvidia mı ugoos am6 mı ! Selamlar...

• senut kullanıcısına yanıt

paran yetiyorsa nvida, pc gibi kullanacağım diyorsan am6

• Dreamparks kullanıcısına yanıt

Merhaba,

N11 'de ş-fiyatı 1499 TL. Kupon veriyor. Ben 1500 /150 kupon ile 1349 TL aldım (hatta benden sonra 1500/200 bile verdi takip edin). Alışverişi Nays ile yaptım. Oradan da %10 geldi. Bana 1215 TL geldi. N11 de kupon takip edin derim.

sağlıcakla

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Kupon dağıtım saatlerinin başlangıcında hemen giriş yaparsanız 150 TL yakalarsınız

Next start 4k tam lisanslı ve av1 codecli olduğundan bu cihazı almanızda fayda var. NEXT playbox da netflix sd çözünürlüktedir. Next Mediabox vs hiç bulaşmayın. Alacaksanız sadece start 4k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 19 Eylül 2023; 21:6:31 >

Mutfaktaki hd ready seg marka 32 inç tv de kullanacağım.Netflix üyeliği yok.av1 kodeclede işim yok.Yinede next playbox alınmazmı diyorsunuz?

• GuGuuuK kullanıcısına yanıt

Tam anlamadım çünkü çok muğlak olmuş ama neyse. İkisi de android değil mi? Para konusuna gelince arada çok fark yok. Nvidia şu açılardan ugoos şu sebebilerden deseniz daha açıklayıcı olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 19 Eylül 2023; 22:22:33 >
  • Arkadaşlar Dreamstar A5 kumandasında çok tuhaf bir problem yaşıyorum.Ok tuşunun bulunan kısımdan sonraki tuşlar çalışıyor ama altındaki tuşlar ise çalışmıyor.Çalışmayan tuşa basınca da kırmızı ışık yanıyor ama herhangi bir etkisi yok.Bazen tuşa devamlı basılı tutunca çalışıyor.Sonra 1 dk sonra yine çalışmıyor bu tuşlar.Alt tuşlar sanki birşeyle çakışıyor gibi 😃😀Neden kaynaklanır böyle bir absürt sorun?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

O zaman daha uygun fiyatlıysa next playbox alın işinizi fazlasıyla görür. Mecool km1 in aynısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 19 Eylül 2023; 23:8:48 >
  • Hayırlı geceler. tv+pro alınır mı sizce. tv+ üyeliğim var hali hazırda kullanıyorum. İşlemcisi amlogic s905x4 2gb ram 16 gb hafıza.
    Amacım 2si 1 arada kullanıyım. Öncelik tv+ izlemek. Başka cihazlarda yüklü uygulama var fakat normal tv+ gibi kullanılabiliyor mu?

• se_runtome kullanıcısına yanıt

Mert Temizer incelemesini yapmıştı.Maliyetine bakmak lazım, lisanslı diğer cihazlardada sorunsuz çalışır tv+.

youtube
    #merttemizer #androidbox #turkcelltv
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=zvBlpNiMST4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 20 Eylül 2023; 1:48:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12871288128912901291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.