6 nm sınırı çizmedim. Böyle bir soru da nereden çıktı ? Mesajımı yeniden okuyunuz ! Bahsettiğiniz iki model işlemci( Tegra X1+/x1, S905x4/y4 ) için, çöp oldu diye bir mesajımı gösterebilir misiniz ? Son paragrafta değindiğiniz tuner konusuna gelince; android yazılımın uydu modülünün yeniden derlenmesi gerektiğini belirtmiştim. Neye dayanarak ? Linux enigma2 Yazılımlarda olduğu gibi bir derleme gerekiyor yani... Arzu ediyorsanız, telegram'daki guruplarınıza, tuner konusunu değindiğim şekilde yazabilirsiniz. Saygılar bizden hocam. |
Android Tv Box için tavsiye. (1291. sayfa)

-
-
plus pahalı gelirse Homatics R 4K 2/32 olan da iyi Mi Box 8GB çöp alınmaz
-
Hem Plus hem de normal olan versiyonunu inceledim tabii ki ufak tefek farklılıklar var ama 600 700 TL’de fiyat farkı var hani bunun için değer mi bilemedim açıkçası.Homatics bu markayı hiç bilmiyorum ama çok fazla Övgü var cihazın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1400 fark var marka firma yazılım desteği çok iyi arka plan açık kapatma ve önbellek temizleme özelliği var başka markanın böyle özellik yok
-
oyun oynamıcaksan ıvır zıvır yüklemiceksen nexflix youtube iptv izlerim diyorsan 2/32 yeterli
-
4K ve 4K Plus arasında tam 1000 TL fark var 🤔
Şimdi baktım
nerde baktın
-
Hepsiburada
bu sabah gittim cihazı deneyerek aldım
şimdilik hayran kaldım cihaza.yaklaşık 1 saattir kurcalıyorum
-
güle güle kullan hangi modeli aldınız
-
güle güle kullanın.
-
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Homatics 4K aldım
Merhaba Üstadlar,
Mısır'da ikamet etmekteyim iş dolayısıyla, şuan Hiremco V8 modeli kullanmaktayım aslında kendimce memnundum cihazdan ama burada hem internet çok kötü/yavaş olduğundan hemde aşırı pahalı olduğundan mecburen bazı yayınları Uydu üzerinden izlemek zorundayım. Ama son 1-2 aydır cihaz düşük sinyal hatası verip neredeyse hiçbir kanalı göstermiyor.
Arkadaşımdan buranın yerli bir uydu cihazını aldım neredeyse 2 katı kanal buldu ve sorunsuz gösteriyor, ama bu cihazında IPTV özellikleri yok denecek kadar az. ( mevcutta Xtream ile IPTV de kullanıyorum)
Tekrar arayış içerisine girdim ve Hiremco Matrix Pro 4K dikkatimi çekti ama bu konuda biraz geriye gidip önerileri okuduğumda kafam biraz karıştı.
Tecrübelerinize dayanarak hem Uydu performansı çok iyi ama IPTV özellikleri ( Hiremco yazılımı gibi webden izleme, çeşitli ek özellikler vb ) iyi bir cihaz tavsiye edebilir misiniz?
Bütçe 3-4k lara kadar çıkabilirim. TV eski olduğundan illa 4K ya gerek yok ama zaten piyasada artık 4k sız kalmamış gibi.
Çok teşekkür ederim.
-
Uydu cihazı olarak, ikamet ettiğiniz yerde uydu cihazı almışsınız ya !...
Bundan sonrasında size gerekli olacak cihaz, ip içinden gelen içerikleri gösteren cihazlardan biri olmalıdır.
Uydu cihazı olarak, bulunduğunuz yerden, çanak kurduğunuz uydu/uyduların sinyalini sorunsuz alıyorsanız, o cihazı kullanmaya devam edin. Çünkü, uydu tuner'li android cihazların tamamında, kronik sinyal alamama sorunu var. Yani farklı bir cihaz daha edinerek, kendinizi yeni bir hengamenin içine neden atıyorsunuz ?
Tek cihazla bütün izlemelerimi yapacağım gibi bir şartlanmışlığın içine girmenize hiç gerek yok, bence...
TV box aygıt olarak, Next Start 4K cihaz alın. IP içinden gelen içeriklerde aradığınız özelliklere sahip olacaksınız.
-
Hocam merhabalar. Dreamstar i4 mü star 4k mı sizce? 2kya kadar bütçem var. Sadece iptv için bir cihaz almak istiyorum. @serkanguzel_ Serkan hocam sizi de etiketleyip dikkatinizi çekmeye çalışayım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem2602 -- 25 Eylül 2023; 17:28:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Next Start 4K alınız.
Next Start 4K ; s905y4 ; 12 nm
Dreamstar i4 ; Allwinner h618 ; 28 nm
-
Next 4k stick var ayarlardan kumanda tv ayarlama yerinde hata veriyor cözümü var mı acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Serkan hocam merhaba
Stremio, youtube, iptv, netflix en çok kullandığım uygulamalardır.. mi box (1.nesil) kullanıyorum..
Malum son güncelleme ile cihaz artık akıcı değil. Yeni lisanslı olacak şekilde android box ne önerirsiniz??
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En uygun fiyatla Next Start 4k var. Bütçe müsaitse, Homatics R box'u tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X