Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: complete_ Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.772
Cevap
555
Favori
1.821.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12861287128812891290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kontrol ettim şifre problemi yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

tesekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 cihaz arasında kaldım hako pro ve Google chromecast. Sizce hangisini seçmeliyim? Hako nun avantajı 4gb ram, Google in avantajı a55 işlemci ve güncelleme desteği.

Sizce hangisini seçmeliyim?

• Dreamparks kullanıcısına yanıt

1500 lira hocam Hepsiburada fiyatı 2500

• fnarsil kullanıcısına yanıt

Next kullanıyorum ses sorunu yok. Memnunumda

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

Üstada Google ın kendi cihazları demişsiniz hangilerini önerirsiniz? Box u sadece webos çok yavaş diye alacağım. İhtiyaç dahilinde internetten video falan açabilsin. Trtizle Amazon gibi uygulamaları hızlı açsın

ipadden yazıyorum o yüzden kısa ve kesik kesik yazdım. Bunlarla birşey yazmak işkence.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Serkan bey merhabalar yorumlarınıza istinaden

L1 lisansının oldukça önemli olduğunu anladım. Ayrıca farklı kullanıcılarda Google desteği olan cihazları almalısınız demişler. Ben bir cihazın hangi lisansa sahip olduğunu ve Google desteği taşıyıp taşımadığını nasıl öğrenebilirim

ben hiç box kullanmadım LG 2016 model 55 inch 4k tvim var. Webos aşırı yavaş geliyor. Tarayıcı ile film dizi izleyeyim trtizle, Amazon,nrtflix tarzı programları da yükleyebilmemek imkan sağlayan bir box arıyorum. tabi platformlardan 4k izlememe olanak sağlasa iyi olur.

Forumu 2 gündür okuyorum bir arkadaşa önerdiğiniz bir cihaz vardı o hangisi idi hatırlamıyorum 😁 bugünkü okumalarımda da artık not alıyorum. Şu ürünleri listeledim ama bunlarla sınırlı değilim sizin önerilerinize açığım. İncelediklerim ve düşündüklerim:

Homatics r 4k plus,

Hakemi 4k

mecool km2 plus

Google chhromecast 4k

• UnKnown44 kullanıcısına yanıt

Merhaba, konuyu yeterince özümsemişsiniz aslında...

İlk sıradaki full lisanslı cihazı alınız. Platformların tamamındaki içerikleri gerçek çözünürlük değeri ile izlersiniz. 4k'lar dahil.

Bahsettiğiniz uygulamalar da ilk sıradaki cihazda sorunsuz çalışır.

Tarayıcı olarak, Samsung Browser kurun. Oturduğumuz yerden Tv ekrandaki yazıları okunabilecek ölçekte zoom yapmak için Samsung browser kullanımı gerekecek.

Cevabınız için teşekkür ederim Serkan bey. Ben hometics i takibe aldım. Uygun bir fiyattan alayım.

Cevabınız için teşekkür ederim Serkan bey. Ben hometics i takibe aldım. Uygun bir fiyattan alayım.

düzeltme: Amazon’da ürünü ararken karşıma şu üründe çıktı Nokia Streaming Box 8010. Homatics 4k Plus ile arasında bir tercih yapacak olsam hangisini önerirdiniz acaba? Sanırım bu da aynı özelliklere sahipmiş.

• UnKnown44 kullanıcısına yanıt

İkisi de aynı cihaz. Özellikleri de aynı... İki cihaz da Çin'de aynı fasoncu tarafından üretilmektedir.

Kabaca belirleyebildiğim kadarıyla, nokia'da kumanda farklı.

Yani bütçenize hangisi uygunsa onu alabilirsiniz.

• ByAdmin kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim Next start 4k aldim. Cihaz güzel ve akici calisiyor. Ancak cihazi acip kapattigimda(veya bekleme konumundayken actigimda) ses hep dusuk seviyede kaliyor ve max seviyeye getirsem bile cok az cikiyor. Kumandanin hafizasini silip yeniden tanimladigimda düzeliyor. Siz iki kumanda olarak mi kullaniyorsunuz.

• Arkadaşlar, playstore’da canlı tv izlemek için program var mı? Normal uydu kanallarını izlemek istiyorum, kanal d, star, fox falan gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ProgDVB'nin android sürümünü kur. Yerli - yabancı binlerce canlı yayın kanalı var. Devamlı izleyeceklerini favori yaparsın.

turkcell tv box plus son kutu alınır mı?

• WinPeAcE kullanıcısına yanıt

"Pro" modeli alınır.

• Arkadaşlar merhaba. 1200/1300 tl bütçem var. İptv için cihaz arıyorum. Mi stick ile Next stick arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? Veya bu bütçeye, başka bir cihaz tavsiyeniz olursa sevinirim. Arkadaşım mi stick aldı, uygulama kurulumlarını ben yaptım, menüsü kötü, usb girişi yok, uygulama kurmak fazlasıyla zor, ama Xiaomi işte. Telefonumda Xiaomi, memnunum senelerdir. Değerli Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler

• ILoveYouHagi kullanıcısına yanıt

Next tavsiye ederim. Ethernet girişi her zaman cihazın albenisini artırır. İp tv için sağlam bir bağlantı gerekli üstelik

• Lisanslı cihaz alacaklar bu videoya baksın. En mantıklı cihazları sıralamış mert temizer

• ben 2 yıl kadar oldu botech wzone android box kullanıyorum.netflix , youtube , amazon lisanslı ayrıca android 12 - 13 sürümüne kadar da destek vereceklerini garanti ettikleri için almıştım.ben aldığımda mi box cihazından 100-200 lira kadar daha pahalıydı ancak giriş ve çıkış soketleri mi box'tan daha üstün olduğu için ayrıca işlemci ve grafik kartının bir tık daha üstünde olmasından dolayı bu cihazı tercih ettim.gayet memnunum hızından ve kullanışlığından.ayrıca cihaz üzerinde bulunan type-c girişi üzerinden sonradan piyasaya sürdükleri tuner cihazını alıp cihazı uydu alıcılı hale de getirebiliyorsunuz?

android sürümünü update etmeleri çok önemli bu cihazlarda bundan önce atlanta mini5 marka model bir cihaz kullanmıştım,ancak android sürümü yükselmediğinden dolayı birçok yeni programı kuramaz ve kullanamaz hale gelmişti..

cihazda tek gördüğüm eksik yan usb üzerinden film seyrederken filmleri 1 kerede seyredip bitiremiyorsunuz yaklaşık 1 saatlik bir izlenmeden sonra görüntü donup kalıyor sadece sesler devam ediyor,cihazı restart edince yeniden kaldığınız yerden devam ediyorsunuz...

netflix , amazon prime , youtube , disney plus , inat tv , deep tv , stube box , iptv , kısaca tüm bu kurduğum orjinal ve orjinal olmayan platformlar hızlı bir şekilde çalışıyor..

kumandası küçük ama gayet kullanışlı ses ile komut alıyor.ben interneti kablo ile bağladım daha randımanlı çalışması için ancak bulunduğum yerde internet çok iyi değil çok kopmalar yaşanıyor bu cihazlardan randıman alınması aynı zamanda kullandığınız internet hizmetinin kalitesinede bağlı..

kısaca almak isteyenlere tavsiye ederim..

• 
Sayfa: önceki 12861287128812891290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.