Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.775
Cevap
555
Favori
1.821.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12001201120212031204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Kıymetli hocam,

Ben de yaklaşık 9-10 ay önce Ugoos AM6b Plus Tv Box cihaz aldım. Çok da verimli kullanabildiğimi sanmıyorum. Özellikle çift veya birden fazla kulaklığı bağlama imkanı olduğunu düşünüyorum. Ama bağlamayı başaramadım. Bu cihazın kullanımı konusunda yol gösterecek bir kaynak mevcut mudur? Forum site vs.

• prmtr kullanıcısına yanıt

Bende aynı cihazı kullanıyorum. Ama kulaklık vb aygıtlar bağlamadım. Aklıma bile gelmedi.

Ben bu aleti genellikle youtube ağırlıklı kullanıyorum. Özellikle youtube açınca, video'lara ait resim pencereleri bu cihazla anında doluyor. Resimlerin pencerelere dolma işlemi gözle fark ediliyor. Ancak yine de hızlıca doluyor.

Bir önceki s905x4 cihazda bu video'lar ait resimlerin dolması biraz yavaşcana oluyordu. Yani resimler dolarken, gözle sayılıyor neredeyse... s905x3 işlemcili cihazlarda ise, bu yavaşlık daha da belirgin.

Bahsetme nedenine gelince; ugoos cihazı, youtube gibi nitelikli google servislerinde en hızlı yanıt verebilen bir cihaz olduğu için satın aldım. Hız yönü ile de oldukça memnum.

Herneyse... Şurada s922x cihazlarla ilgili nitelikli paylaşımlar yapılıyor. İsterseniz, sorunuzu buraya sorabilirsiniz.

_https://forum.freaktab.com/node/768907

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 10 Şubat 2022; 22:54:51 >

• Merhaba, son günlerde amazon.com.tr

den alışveriş yapan arkadaş var mı?

octagon uydu alıcı alacağım, 2.098 tl yazıyor ama Türkiye giriş ve elime geçişte ki vergiler vs. maliyet ne olabilir?

teşekkürler

• BILGILI B kullanıcısına yanıt

Sepete At, alışverişi tamamlama adımlarında tüm maliyet çıkar. Hatta ürün geldikten sonra bir miktar da para iadesi oluyor, gümrük işlemleri için biraz fazla para alıyorlar.

Edit:

Türkiye'den bir mağazada daha ucuzu var zaten, neden bu macera.

Sekizgen SF8008 Combo 4k DVB-S2X DVB-T2 Multistream UHD + Ücretsiz Easymouse HDMI Kablosu https://www.amazon.com.tr/dp/B07K5VN7X8/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_M8WT0M4P7HF35M3853KV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 12 Şubat 2022; 11:47:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• üstad teşekkürler;

Octagon SF8008 UHD 4K Uydu Alıcısı Twin 2X DVB-S2X [HDR H.265 E2 Linux Dual WiFi]

ürün combo değil, karasal tuner istemediğim için combo seçenekli değil. Türkiye distribütörü de 2600 TL amacım bunu öğrenmekti. 600 TL lik fark var yaklaşık.

teşekküerler üstad

eyvallah,

amazondan alırsan 100 ucuza geliyor, 2550tl gözüküyor ama sonrasında fazla alınan para iade oluyor oda 80-120 arası değişiyor genelde.

ön sipariş de 2400 dü almadım pahalı geldi ukrayna da AB PULSE 4K MİNİ 1.550 tl aldırtcam yeğene

• Android tv box'ları bir kenara bıraktık, iyicene uydu cihazı paylaşımı yapmaya başladık !...

• Arkadaşlar , hocalarım herkese merhaba ,

Elimde Techstorm I96 Prime S905X3 4 GB Ram cihaz mevcut .

Bir sorunum var !...

Orjinal PS4 kolunu oyunlarda kullanabilmek için bluetooth ile eşleştirmeye çalışıyorum bağlandı demesine rağmen fonksiyonların hiçbirisi çalışmıyor .(bu arada cep telefonumda kol sorunsuz eşleşiyor ve çalışıyor)

Bir tane de çakma olan PS4 kolu var o sorunsuz şekilde bağlantı sağlıyor ve çalışıyor .(polosmart marka)

cihaz s905x3 , android 9 yüklü . (orjinal rom ve slimbox rom kuruldu ikisinde de çalışmadı)

acaba elinde orjinal kol olup benim gibi hata alan oldu mu ?

ya da çözüm öneri verebilecek var mı ?

sixaxis controller kurdum ama yine çalışmadı.

beach buggy tarzı oyunlar 2 kişi oynanabiliyor ve cihazın sistem gereksinimleri fazlasıyla yeterli fakat elimde 2 kol olmasına rağmen 1 si çalışmıyor ...İşin ilginç yanı orjinal kol çalışmıyor :)

• Mibox S 4K cihazımı 1,5 yıldır sadece iptv için sabah 8-gece 12 sürekli açık şekilde kullanıyorum.Tek sorunum depolama.Usb bellek ile cihazın yavaşladığını düşünüyorum.Bu nedenle dahili hafızası en az 16gb olan ve lisans şartı olmayan cihaz arıyorum.Trendyol'da Mecool Km1'in aynısı olan Next Playbox modelini 880 liraya buldum.Bu cihazdan kullanıp öneride bulunabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • recebim59 kullanıcısına yanıt

netflix lisansı yok bu cihazda yorumlara bakarsanız ve android 10 değil android 8 ile geliyor bilginiz olsun

• Homatics Box Q Lisanslı 4K Android Media Player

''Gördüğüm kadarı ile'' wzone ile aynı özelliklere sahip ve HB 'de kampayada şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 25 Şubat 2022; 14:40:29 >
  • recebim59 kullanıcısına yanıt

Bir kere alayım ne koyarsam çalıştırsın dersen fiyatı da biraz arttirayim en iyisi olsun diyorsan nvdia shield pro

• Arkadaşlar botech wzone-mecool km2 bu iki cihazdan hangisini önerirsiniz acaba?İkisi arasında kararsız kaldım..

• Lisanslı Netflix izlemek için en ucuz tv box hangisi

• Lisanslı alabileceğiniz uygun cihaz olarak me cool km2 öneririm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba
    Konu ile alakalı bu konu başlığı altında okuyabildiğim bir kaç yazı haricinde pek bir bilgim yok. Smart tv özelliği olmayan bir tv için android box almak istiyorum. Kullanım amacım, netflix, youtube, iptv ve browser üzerinden birşeyler izleyebilmek. Ekstra olarak telefonum yada bilgisayar ekranımıda yansıtabilmek isterim ama bu özelliğin olması şart değil. Bunun dışında wifi haricinde ethernetlede bağlantı yapabilmek istiyorum ve hafızası gerekmesi durumunda arttırılabilir olabilirse güzel olur. Kullanacagım tv görüntü kalitesi olarak çok gelişmiş değil ama ileride yeni iyi bir tv aldıgımda da kullanmak istediğimden fiyat performans olarak bir şeyler bakıyorum. Çok fazla bir para veremem ama almışkende çok uyduruk birşey almak istemiyorum. Sanırım lisanslı ürünlerden seçmeliyim, lisanslınürünler hangileri bilmeyerekten tavsiye rica edeceğim.

• 4k çözünürlüklü bir tv kullanıyorum. Kendi smart tvsi facia maalesef. 4k netflix ve youtube izleyebileceğim ve iptv imi rahatça kullanabileceğim 2.elde 500-600 liraya bulunabilir bir cihaz önerisi istiyorum. Bu cihazlarla ilgili mi box dışında hiçbir fikrim yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

• Arkadaşlar herkese merhaba , şuan 10 yıllık philips tv de xiaomi mi stick kullanıyorum netflix , amazon , exxen gibi uygulamalarda hiç bir sorun yok. Ama iş browserdan film veya dizi izlemeye gelince tam bir kabusa dönüşüyor. Tarayıcıdan izlemek için tavsiye edebileceğiniz bir cihaz var mı ? Hatta bir ara arkadaştan hiremco x6 aldım denemek için ama onda da tarayıcıdan film açınca çok takılma oldu

• 
Sayfa: önceki 12001201120212031204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.