Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.878
Cevap
561
Favori
1.869.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11991200120112021203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kasa almak lazım 6 dolar, benimde evde çocuklar var ve benim cocuklar artı 2 yiğenime pandemi döneminde odroid N2 ile C4 cihazlardan kurdum, okul için PC olarak kullanıyorlar. yani çay dökmek parmak sokmak diğer boxlar kadar kurunaklı.

Hatta bizim çocukların laptop ve masaüstü oyun pc leri olmasına rağmen odroidN2 yi okul için kullanmayı tercih ediyorlar.

bir çok arkadaşa satın alma konusunda yardımcı oldum, satın almak için PayPal gerekli yani yabancı KK olmadan buradan satın alamazsınız. ABD de bir firma var Kore'den sonra en uygun fiyatlı satan yer orası orada düz KK yetiyor ama Hardkernel firmasına göre %10 daha pahalı.

Nakliye 24 dolar civarında Fedex ile geliyor max bir hafta içinde elime geçiyor.

Vergiler satın alınan toplam dolar bedelinin üzerine %18 KDV alıyorlar. vergileri Fedex firmasına ödüyoruz ödeme aldıktan sonra ürünü teslim ediyorlar.

İşleyiş bu şekilde.

ABD firması Ameridroid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 4 Şubat 2022; 19:7:40 >

• GuGuuuK kullanıcısına yanıt
    teşekkürler . aslında tam benim sevdiğim, alıp kurcalayacağım şey. ama ekonomi içinden geçilip, döviz kurları şahlandığı için, gelirler giderler kadar hızlı artmadığı için, çok istesem de alamam şu an. coğrafya işte, kader.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

1-2 sene önce çocuklara PC almaktansa bu cihazlardan aldık fazladan 4 tane, çünkü daha ucuz ve işlevseldi. şimdi yanına yaklaşamıyoruz, sadece şu cihazlara bakıp ne kadar zenginiz moduna girebiliriz. :D

acınacak halimize gülüyoruz.

elalemin 130 paraya aldığı şey, bizim parayla servet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 4 Şubat 2022; 19:15:15 >
    Hocam çok çok teşekkür ederim çok faydalı ve emek harcanan bir cevap olmuş ama benim açımdan beni çok aşacak bir cihaz.Ben film indirme işini bile beceremeyen birisiyim bu cihazla akşamdan sabaha kadar boğuşurum ama büyük ihtimalle kullanmayı beceremem

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Filmlerden esinlendiğin replik'i soru sormak için forumda kullandığına göre...  

Kocadık galiba derken, kendim hakkında yaptığım değerlendirmemde de yanılmamışım. Yeni neslin iletişimde farklı olduğu açık.

@harungs1905

Abi ben de 44 oldum aslında o dediğim film değil gerçek olaydı ama komik olduğu için epey izlenmişti.Bu arada Google Choramecast mı Botech mi desem siz Botech diyeceksiniz diye tahmin ediyorum ama kullanım olarak ne gibi artıları vardır.Birde ios cihazlardaki her görüntü kesin olarak Botech’e aktarılıyordur değil mi?Mesela taracıdan açtığım herhangi bir sayfa veya izlediğim herhangi bir görüntüyü doğrudan Tv’den izleyebiliyorum değil mi?

Botech'te fazladan bir sürü giriş çıkış portları var.

Diğer sorduklarının tamamı evet.

Abi peki hız,dayanıklılık ve kullanım kolaylıkları olarak hangi cihaz öndedir?Mesela Google güncellemede daha öndedir diye düşünüyorum.Mesela her ikisinde de aynı uygulamalar var mıdır?Birde sorun çıkarsa hangisinin garantisi veya servisi daha iyidir

Hız olarak, boıtech biraz daha hızlı. Çünkü işlemci özellikleri biraz daha iyi.

Dayanıklılık olarak, botech daha güçlü donanıma sahip olduğu için, daha dayanıklı olacağı açıktır.

Kullanım kolaylıkları her iki cihazda da aynı. Kolaylıklar açısından Botech belki biraz daha kolay olabilir. Ama yine de her ikisi arasında kullanım kolaylığı açısından önemli bir fark bulunacağını sanmam.

Her iki cihaz da sonuçta birer elektronik cihazdır. Elektronik cihazların arıza durumu bazen şans işi olabiliyor. Yani arıza çıkarsa şansına... Arıza çıkmazsa da çıkmıyor zaten... Ancak botech'in firması yurtiçinde olduğu için, 2 yıl garanti desteği bulunması nedeniyle, kaygısız kullanma imkanı vardır.

Güncellemede, botech, en az 5 yıl güncelleme desteği vereceğini ilan etmişti. Ancak verir mi bilemem. Çünkü güncellemeleri firmalar değil, fasoncular veriyor. Fasoncular da güncellemeyi kendi kafalarına göre vermiyorlar. Android sürümünde düzeltilmesi gereken bir yer varsa, google firması, lisanslı yüklenmiş ne kadar cihaz varsa, hepsine birden güncellemeyi gönderiyor. Fasoncu firma ve markacı firmaların gönderdiği güncelleme, ara sıra bazı uygulamaların apk'larını güncellemekten başka birşey değil.

Güncellemeden bahsetmişken; bu cihazı hangi android sürümü ile aldıysanız, cihaz demode oluncaya kadar, o sürümle devam edeceksiniz. İster botech'i al, ister cromecat'i al fark etmez. Güncellemeler yalnızca sürüm içi güncelleme olarak gelir.

Neden böyle ? Android yazılımlar, google firmasına ait olup, her bir donanıma tanımlı olarak yüklenir. Yani anlamı; cihaz üreticisi, 5 bin tane cihazı satışa koyduysa, google firmasına her bir cihaza ayrı ayrı lisans bedeli öder. Hal böyle olunca, android cihazlar, hangi sürüm ile satışa çıktıysa, demode oluncaya kadar o sürümde kullanılmaya devam eder. Cihazı satılıp müşterilerin eline geçtikten sonra, cihazın satıcısı müşterilerin elindeki cihazlara sürüm yükseltmesi gönderebilmesi için, google firmasına, her bir cihaz için sürüm yükseltme bedeli ödemesi gerekir ki, cihazlar yükseltme alabilsin. Satılıp ta müşteriler tarafından kullanılan cihazlara, satıcı firma ne diye ilave lisans bedeli ödeyip te, sürüm yükseltme masrafına girsin ki ? Olamayacak iş.

Her ikisinde de aynı uygulamalar var.

Bu arada öyle sorular sormuşsun ki, ahiret soruları gibi olmuş. Hepsini cevaplayınca, baya uzun oldu.

• Peki Apple Tv hakkındaki fikriniz nedir?Fiyatı yüksek onun haricinde dezavantajları var mıdır?Ya da artıları varsa onlar nelerdir?Mesela Android bir telefonla uyumlu çalışırmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bu sorunun cevabını bende bekliyorum. bu listeye AlpSmart AS565-X3 ürünüde ekleyerek takip ediyorum.

AlpSmart AS565-X3

Botech Wzone 4K

Mecool Km2

hiremco impala

Dreamstar 

5 cihaz arasında önerisi olan var mı? bunlara muadil öneride olabilir. fiyat olarak uçmamak kaydıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basicboy -- 7 Şubat 2022; 16:1:47 >

Tam olarak ayni noktadayim hala araştırıyorum. Kağıt ustunde botech wzone daha iyi ama kullanım ve gerçek hayat da epey önemli. Bakalım arastirmalar ne gosterecek. Tutarli bi sonuc bulursanız paylasir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisanslı cihaz diyorsanız özellikle netflix/amazon prime gibi bu seçeneklerden botech ve km2 öne çıkar bu cihazlar diğerlerine kıyasla biraz daha pahalı ve iyi cihazlardır, yok önemli değil ise benim önerim garanti bakımından alp smart,hiremco olabilir derim

Uzun süre ben de bu çıkmazda idim.

Birkaç aydır kullanan biri olarak söylüyorum;

Tereddütsüz Mecool KM2.

• Arkadaşlar Google tv android box kullanıyorum. Box 'dan çözünürlüğü 1080p 50 hz olarak ayarlıyorum ama cihazı kapatıp açınca otomatik olarak cözünürlüğü 1080p 60 hz ' e geçiriyor. 60 hz de kullanınca yayınlarda frame atlamaları oluyor. Bunun kalıcı çözümü hakkında bilgisi olan var mı? (otomatik çözünürlük kapalı bu arada. Manuel ayarladım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasquale -- 9 Şubat 2022; 17:29:3 >

https://modsuper.com/tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antoinettarner -- 14 Şubat 2022; 10:22:37 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.