hocam mi box,alpsmart,hk1 box isinizi gorur.iptv ve film dizi icin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1087. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: tomurcukk
Hocam kafam çok karıştı benim tek isteğim iptv akıcı seri çalışsın basit arayüz (ev halkının kullanımı için) kopma vs yapmasın 50mbit internetle izletsin yeterlidir. Digitürk kapatıp iptv geçeceğim için benzer olması basit olması yeterlidir. Ben şimdi hangi cihazı almalıyım :)Kafa karışacak birşey yok. Bir önceki mesajınızı alıntı 'lamıştım ve cihaz seçimini kullanım amacınıza göre belirlemeniz gerektiğine işaret etmiştim !...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Öncelik İp tv sonrasında belki biraz oyun için mi box s önerirmisiniz mesela hiremco vs h96 başka cihazlarda var ama tv arkasına gizlemek istiyorum kumanda olayı xiaomi duyduğum kadarıyla görüyor. Yada bunu alma şunu al diyeceğiniz cihaz varmı acaba
4k netflix prime video izleyecekseniz ülkemiz garantili başka cihaz yok.
Mi Box.
Yok ben oyun oynarım L1 L3 sertifika umurumda olmaz Netflix 540p izlerim derseniz alınacak ürünler beelink, Ugoos, mecoll.
905x3 işlemcili.
Para varsa 922 işlemcili.
Ama bunların 'da garantisi yok gibi.
quote:
Hocam kafam çok karıştı benim tek isteğim iptv akıcı seri çalışsın basit arayüz (ev halkının kullanımı için) kopma vs yapmasın 50mbit internetle izletsin yeterlidir. Digitürk kapatıp iptv geçeceğim için benzer olması basit olması yeterlidir. Ben şimdi hangi cihazı almalıyım :)Mi Box 4k alacağın alet hocam. Burada ki çeşitlilik ekstra istekleri olan 1-2 tb hdd cihazlara takıp film izlemek yada farklı codec açmak isteyenler için bir çok yorum .
Şuan mi box en f/p ürün ip tv sıfır sorun , netflix zaten lisanslı tüm uygulamalar da seri ve hızlı. Oyun oynamayacaksan al geç düşünme oyun için yurtdışı forumlarda da nvida shield öneriliyor.
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İşlemci iyi değil.
Hocam peki benim için birazda şu öncelik var cihazı tv arkasına saklamak istiyorum. Mi box bildiğim kadarıyla kumanda görüyor, fakat başka hangi cihazlarda bu ayrıntı var acaba.
Miboxs işini görür
..c da rahatlıkla izlersin. -
quote:
Orijinalden alıntı: EsFaErHocam peki benim için birazda şu öncelik var cihazı tv arkasına saklamak istiyorum. Mi box bildiğim kadarıyla kumanda görüyor, fakat başka hangi cihazlarda bu ayrıntı var acaba.
MiBox , tv nin arkasına takılabilir. Kumanda Bluetooth ile bağlantı kuruyor.
Tivo stream 4K da var. Topiğini inceleyin.
-
quote:
Hocam kafam çok karıştı benim tek isteğim iptv akıcı seri çalışsın basit arayüz (ev halkının kullanımı için) kopma vs yapmasın 50mbit internetle izletsin yeterlidir. Digitürk kapatıp iptv geçeceğim için benzer olması basit olması yeterlidir. Ben şimdi hangi cihazı almalıyım :)NETFLIX yüksek çözünürlük önemli değil ise ;
Alpsmart 555-X3 ya da 565-X3
Daha düşük fiyat var mı araştırmadım.
https://urun.n11.com/uydu-alicisi/alpsmart-as565-x3-4k-android-tv-box-4gb-ram-32gb-hafiza-P408493377
Garanti ve satıcı desteği var.
MiBox a göre daha güçlü donanım sahip ve çevre birimleri yeterli.
Tam sertifikalı cihaz gerekli ise MiBox S.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rammusty
Alpsmart kullanıyorum görüntü kalitesi mibox tan iyi. İkisini de test ettim. 4 GB ram internet girişi de cabası.İlkdefa tv box olarak, MiBox kullananlar dijital yayını görünce uydu yayına göre daha farklı olduğunu görüyorlar.
Alpsmart larda MALI G-31 yeni nesil GPU var ve kendini fazlasıyla hissettiriyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: alibabaKonu baya uzamış ama ben de bir arayış içindeyken ve Mi Box mı alsam derken, kenarda yatan Galaxy Note4 telefon geldi aklıma. Acaba anycast -miracast-chromecast tarzı bir aktarıcı alsam ve telefonu tv box gibi kullansam iş görür mü, performans verir mi? Kullanacağım TV Samsung 40C650 2010 model.
O tarz bir cihaza boşuna para verilmiş olur.
Mi Stick e bakın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GuGuuuKŞu an Odroid-C4,HC4, N2, N2+ cihazlarda kullandığım Android-9-10-11 sürümlerin tamamı 64bit.
Yine aynı cihazlarda kullandığım Linux sürümlerin tamamı 64bit.
CPU-GPU kısmı zaten ARM64 ama Ram kısmında 32bit.
Raspberry Pi4 8gb'lık ramli sbc çıkardı bir senedir de satıyor. Ama ram haricinde zayıf donanıma sahip, s905x3 ile bile mukayese edilemez.
Zamanınız olduğunda bu tartışmayı okumanızı tavsiye ederim eğlenceli ve bilgilendirici güzel bir tartışma olmuştu. :https://forum.odroid.com/viewtopic.php?p=296763#p296763
Yine CNX-Software incelemelerinde keyifli ve bilgilendirici tartışmalar oluyor. N2+ ile ilgili konuda yine eğlenceli tartışmalar yaşanmıştı fırsatınız olursa buyrun linki: https://www.cnx-software.com/2020/07/16/odroid-n2-plus-sbc-gets-amlogic-s922x-rev-c-processor-clocked-at-up-to-2-4-ghz/#comment-574194
Soc arm64 iken neden Ram yolları 32bit!? sevgili @serkanguzel_ sayesinde bende merak ettim. Odroid-Forumdaki yazılım geliştirici admin arkadaşa özel mesaj ile soracağım bunu. :)
TV Box lardaki Amlogic çipsetlerde 32 bit and. sürümü kullanılıyor.
Üretici firmalar ram tüketimi % de 10 fazla olduğu için ya da sistem uyumsuzluğu
yaşandığı için 32 bit lik sürümü kullanmak zorunda kalıyorlar.
Box larda 64 bit in and. 11 sürümünde bi ihtimal and. 10 sürümünde kullanılması bekleniyor.
Rockchip, Realtek gibi işlemcili kutularda 64 bit lik sürüm var.
Odroidler de de güç, sistem uyumluluğu olduğu için 64 bit i destekliyor.
-
Odroidler, Ubuntu'da hep 64bit'ti ama Android'te birbuçuk sene falan oldu 64bit'e geçeli ve bu geçiş sırasında bunun performansa bir etkisi olmayacağı ısrarla vurgulandı.
Sanırım işlemci tarafında 64bit olsa da Ram tarafında 32bit olmalarından ötürü bu uyarı yapıldı.
Şu anOdroid tarafında tüm 9,10,11 sürümlü Android'ler 64bit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 28 Ocak 2021; 0:37:34 > -
Odroidler çok yönlü cihazlar ve farklı cihazlar. Hemen hemen herşeyi destekliyorlar.
Freaktab a da Alvatech , And. tv box lara 64 bit in 11 ya da 10 sürümünde
gelebileceğini söylüyor.
Google ödenecek lisans ücreti ile ilgili bir durum da olabilir.
-
Herzaman çıtayı yükseltmek için çabalayan turk.net
kendi altyapısından fiber ile G.bit internet i bu ülke insanının kullanımına sunmaya başladı.
Aylık 270 TL. Profesyoneller için fiyat uygun.
Zamanla bu fiyat düşerse hızla yaygınlaşır.
2500 m.bit portlu modemlerle kullanılan ax standardındaki WIFI 6 yı destekleyen And. Tv Box lar ön plana çıkacak.
-
Yok be abicim, birebir herşeyiyle aynı cihazlar. Sadece kozmetik olarak farklılar.
Anakart olarak neredeyse birebir aynılar, anakart donanımı da bire bir aynı zaten. Diğer donanımları ayrı almanız lazım.
Ama yazılım olarak kendi bünyelerindeki yazılımcıların haricinde çok fazla destek var. Bu da onları bir kaç adım öne taşıyor.
Yazılım olarak bir sorun yaşadığında forum forum dolaşman gerekmiyor, kendi forumunda derdini anlatıyorsun illa bir yol gösteren sorun çözen oluyor.
Örneğin yeni Wifi adaptör aldım( rtl8192eu çipsteli), uyumlu mu değil mi bakmadım foruma.
Bir Android sürümü haricinde diğerleriyle uyumsuz çıktı. And 10 sürümünü geliştiren kişinin konusunda sorunu paylaştım bir hafta içinde driveri güncelledi ve bana yeni rom gönderdi.
Oldu olacak konunun linkinide paylaşayım: https://forum.odroid.com/viewtopic.php?p=319434#p319434
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 28 Ocak 2021; 1:41:58 >
-
Arkadaşlar, HD kanallarda bile ara ara kanal yenileme hatası aldığımız LG eski marka LCD tv için hangi cihazı önerirsiniz -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X