Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1089. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.822.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10871088108910901091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denız_23

Merhaba arkadaşlar bir buçuk sene önce aldığım tanix tx Max cihazım açılmıyor cihazıaçtığımda hdmı kablosu arızalı olabilir ( sonra ise format desteklenmiyor hatası veriyor) hata veriyor fakat kablo sağlam cihazı fişe taktığımız zaman sadece saat gösteriyor bunun tamiri mümkün mü mümkünse nasıl tamir ettirebilirim.Yenisinimi almak lazım tamiri mümkün değil ise cihaz tavsiyeniz varmi.
    İlginiz için Teşekkürler

Ekrana görüntü geldiğine göre sorun HDMI kablosunda yada portunda değil.

Hard Reseti denemediyseniz deneyin.

Yeni kutu almayı düşünürseniz;

Alpsmart as555-X3, as565-X3

ya da bütçe uyarsa

Ugoos X3

Yeni nesil çipsetli 2 gb ramli

Mecool KM6 deluxe te olur.

• bluefour B kullanıcısına yanıt
    BluTV ulusal kanalları ücret ödemeden izleyebilirsiniz
  • Blutv'de bir kanaldan diğer kanala geçiyorsun, adamlar kanalı açmadan 50 saat reklam izletiyor.

Ulusal kanalları ücretsiz veren bi dünya web sayfası var. Yani herhangi bir android box'a sahip olanların, ulusal kanalları izleyebileceği çok sayıda web adresi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluefour

hocam mi stick ile netfilix te ücretsiz ulusal kanallarımız izlenir mi, netfilix e ücretli üye mi olmak lazım illaki

• Netflix kullanmaya başladığımdan uyumlu bi cihaz alıp km9 4/32yi elden çıkarmayı düşünüyorum. Yeni çıkan mi stick nasıl? Sadece video için kullanılacak. Oyun vs. yok. Gerçi ethernet girişi olsun kablo ile bağlayayım isterim ama pek seçenek yok gibi. Bu arada km9 düşünen varsa dm atabilir.
  • kral2429 K kullanıcısına yanıt
    İyi tercih 2 aydır kullanıyorum memnunum
  • dionysos66 kullanıcısına yanıt
    Maçları falan izleyebiliyormusunuz
    Mibox kullanıyorum ben, maçlar gayet güzel izleniyor ( sormadinjz gerçi ama ) 😁
    Eğer ıptv üyeliğiniz mevcut ise uygun apk lar ile tabiki
    Alpsmart as565 aldım ürün daha gelmedi. 1 yıllık ıptv üyeliği hediye yazıyor ama
    Evet içinde 1 yıllık üyelik ile ulusal kanalları ve bazı yabancı ülkeleri seyredebileceğiniz uygulama mevcut, digital platform daki maçlar değil ama, ben onu kast etmiştim 😉
    Artık ürün gelsin de takıldığımız yerde buradayım😂
  • mecool km6 aldım kumandayı tanıtmak için 20 cm uzaklıktan long press the volume- and ok until the led blink yazıyor yani anladığım kadarıyla ses kısma ve ok tuşlarına uzun bas diyor ama birtürlü tanıtamadım

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt

Merhaba hard reset atmaya calisiyorum. Rekaveri moda gecse bile gorunmuyor.görüntu ayni video formatı desteklenmiyor diyor.yazılım atmayı denedim.cihazı görüyor %1 diyor %2de hata verip duruyor cift taraflı başka usb kablo alıp yine denedim ayni hatayı yine verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar x96max plus 4gb rem 64 gb hafıza görüşleriniz nelerdir ortalama ayni fiyata daha iyi tavsiyeniz varmi.Birde Tanix tx5 max cihazim bozuldu Tv box tamiri yapan bildiginiz bir yer varmi.Teşekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buradan sorayım. Yetkililer ilgili yere taşırlarsa sevinirim. AS565 x3 tv box var. evdeki uydu alıcısının kumandası as 565.ide çalıştırıyor. Uyduyu açacağım zaman tv box.ta açılıyor. Sadece uydu cihazını çalıştırması için ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

• Uydu alıcısının marka/modeli neydi ?

• 2010 yılında almıştım. Eski bir uydu alıcısı. Markasını hatırlamıyorum ama garip bir ismi vardı. Alıcısı televizyonun üzerine göz gibi sarkıtılanlardan.

• Başka kumanda ile çalışması için; uydu cihazının kumada gözü devresini kontrol eden yerde modifikasyon yapmak lazım. Parçayı değiştir + değişen parçaya uyumlu kumanda al + usta parası öde derken, yapılan işlemin tutarı, uydu cihazının fiyatını geçer.

Uydu cihazı, değerli ve kimlikli bir cihaz mıdır diye sormuştum aslında... Uydu cihazı değersiz anlaşılan. Bu durumda uydu cihazını değiştirmek daha kolaydır.

• Eyvallah. İlgin için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 10871088108910901091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.