Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1086. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.822.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10841085108610871088
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beelink gt1 mini 2 var elimde 4gb ram 64 GB rom deneme amaçlı birkaç sefer kullandım satmak istiyorum ne kadar eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revaha_06

Beelink gt1 mini 2 var elimde 4gb ram 64 GB rom deneme amaçlı birkaç sefer kullandım satmak istiyorum ne kadar eder

bende bu cihazdan var memnunum satma bence piyasada kalmadı değerlendi cihaz

• Merhaba arkadaşlar ben de baya bir yorumları okudum ama karar veremedim. Mecool km6 ATV klasik, mibox s 4k, alpsmart as565-x3. Bu cihazlardan hangisini almalıyım. Televizyon Samsung 40es8000 2013 model smart tv var ama adam gibi film izlenecek yer yoktur. You tube kalktı. Bizim kullanım amacımız film sitelerinden sorunsuz bir şekilde film açıp seyretmek. Şifresiz maç izleme şansı varsa o da olur 😂. Eğer oyun olursa çocuklar oyunda oynayabilir. Hangisini tavsiye edersiniz.
  • Konu dışı biraz ama..
    Tanix tx3 cihazım arızalandı..
    HDMI girişinde sorun var..
    Bulunduğum ildeki elektronikçilere cozemedi.

Yönlendirebileceginiz usta var mı bu isin erbabı ?
  • kral2429 K kullanıcısına yanıt
    Ben mibox'ta kullanıyorum. Gayet stabil bir cihaz tavsiye ederim.. hafıza düşük biraz 8gb..ama çeşitli yöntemlerle artabilir. Kablolu internet için aparat lazım, wifi kullanacaksanız tavsiye ederim. Çok yüksek grafik istemeyen oyunlar rahat oynanır..
    Maç olayı ise box alınca özelden msj atın ben veririm size 🙂
    Alpsmart kullanıyorum görüntü kalitesi mibox tan iyi. İkisini de test ettim. 4 GB ram internet girişi de cabası.
  • Merhaba, 43pus6504 philips televizyonum var iptv için ssiptv uygulaması aşırı şekilde yavaş ve düzensiz. Bu yüzden bir box bakmayı düşünüyorum seri bir box tavsiyenize ihtiyacım var 30-70mbit arası internetim var, ethernet girişli olursa süper olur.
  • En iyi işlemci performansı hangi boxda mevcut, 1500 TL ye kadar çıkabilirim. 4-5 yıl idare edecek cihaz arıyorum, tavsiyeniz ne olur. Amaç tabii ki önce görüntü kalitesi, internet hız ve stabilitesi ve donma kasma yapmaması, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baroone

En iyi işlemci performansı hangi boxda mevcut, 1500 TL ye kadar çıkabilirim. 4-5 yıl idare edecek cihaz arıyorum, tavsiyeniz ne olur. Amaç tabii ki önce görüntü kalitesi, internet hız ve stabilitesi ve donma kasma yapmaması, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Google ve netflix sertifikali istiyorsan nvidia shield tv boxlara, stok.androidli rootlu vs istiyorsan ugoos beelink meecol maraklilara bakman.lazim. 1000 tl.nin uzerinde benim onerecegim ugoos am serisi ve nvidia cihazlardir.

2. Cihaz olarak Alpsmart as565 aldım ve gayet memnunum, en azından yerli,garantili adamlar ulusal kanalları içeren 1 yıllık ip de veriyorlar, benim fikrim sadece wifi olan bir cihaz almam
  • dionysos66 kullanıcısına yanıt
    İp tv dediğiniz nedir?
    İnternet üzerinden tv seyredebilme yi sağlayan programlar
  • dionysos66 kullanıcısına yanıt
    Benimde kararım aslında yerli ve güzel bir ürün olan alpsmart as565-x3 idi ama mecool km6 ATV klasik yeni işlemcili s905x4 olunca acaba dedim. Arada 120 tl gibi bir farkla daha yeni bir ürün mü alsam
  • tomurcukk kullanıcısına yanıt

alpsmart as 575 isinizi gorur hocsm ip tv paketi de var 1 yil

alpsmart as 575 arti bluetooth oyun kumandasi

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dreamstar master iptv ile arasında 300-400 tl fark var bu fiyat farkı için kaydadeğer ne farkı vardır. Olabildiğince f/p olanını almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomurcukk

Merhaba, dreamstar master iptv ile arasında 300-400 tl fark var bu fiyat farkı için kaydadeğer ne farkı vardır. Olabildiğince f/p olanını almak istiyorum.

Dreamstar Master iptv model cihaz, "ana işlevi" uydu cihazı olarak üretilmiş bir cihazdır. Diğer bir deyişle, dreamstar'ın iptv işlevi, "tali" bir işlevdir. Yani iptv olarak ne kadar iş görürse, o kadar istifade edersiniz anlamına gelir.

Oysa, örneğin s905x3 işlemcili cihazların ana işlevi iptv kullanımı içindir.

Bu yazdıklarım amaca göre karşılaştırma idi.

Cİhaz seçimi yaparken, cihazın hangi özelliğini kullanacağınız daha önemlidir.

Uydu ağırlıklı bir kullanım hedefliyorsanız, dreamstar'ı alabilirsiniz.

Iptv ağırlıklı kullanım için ise, s905x3, x4 serisi cihazlar doğru seçim olacaktır.

iptv + uydu kullanımı aynı ağırlıkta olacaksa, linux enigma2 işletimli cihazlardan edinmek gerekir. ( Bu arada bende linux enigma2 ile çalışan "Axas His Twin" model cihaz var. 4K cihaza geçince boşa çıktı. Arzu ederseniz uygun fiyatla gönderebilirim. İlgilenirseniz PM atın lütfen... Enigma2 cihazların ayarlarının; alışıncaya kadar biraz uğraştırıcı olduğu da unutulmamalıdır !... )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 25 Ocak 2021; 16:11:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: befidi

Bu mesaj silindi.

Hocam, enigma2 cihazlara ilave hiç bir eklenti yüklemeden iptv izlemek mümkündür. Yani enigma2 cihazların kullanıcıları için; "iş bilenin, kılıç kuşananın" diye tanımladığımız kişilerin kullanabildiği cihazlarıdır diyebiliriz.

Bakınız örnek kısa bir video( Baştaki alt çizgiyi dışarıda bırakarak kopyalayın ve browser'a yapıştırın ) ;

_https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DX-666xKznDc&q=EgQuLZpEGJrmvYAGIhkA8aeDSx4QK1ImfivfVrdiTUVVrsEe_Z4KMgFy

Ayrıca özel ilgi alanından ziyade; enigma2 cihazlarda iptv kanalı ile uydu kanalı aynı listede sıralanabilmektedir. Daha aklınıza gelmeyen onlarca pratiklik ve kolaylık enigma2 cihazlarda bir arada kullanılabilmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 25 Ocak 2021; 17:20:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: befidi

Bu mesaj silindi.

Uydu yayını ve iptv yayınlarının ikisini bir arada kullanmak isteyenler için, enigma2 cihazlar hemen hemen tek seçenek gibidir.

Hasılı; sonuçta her bir birey, kullanım amacına göre cihaz edinmektedir.

Diyelim ki, kullanıcının bir adet anteni olsun. O da Türksat olsun. Bu durumda enigma2 cihaz kullanıcısı, Türksat kanallarını uydudan, diğer uyduların yayınlarını da iptv üzerinden izleyebilmektedir. ( Sat iptv diye adlandırılan iptosat eklentisi ile uydu yayınlarını donmasız bir şekilde iptv üzerinden izleyebilmektedir. )

Önceki mesajımda belirttiğim gibi daha 10'larca pratiklik yalnızca enigma2 cihazlarda vardır.

Ha ! Kullanıcının izleyecekleri uydu ve iptv yayınlarının dışında kalan ihtiyaçlar ise, işte o zaman android cihaz edinimi zaruri olmaktadır. Daha somut ifadesi ile kullanıcı oyun oynamayacaksa, internete girip cihazı pc gibi kullanmayacaksa, android cihaza ihtiyacı yok demektir.

Hasılı kelam; "kullanım amacına göre cihaz edinmek" dediğim hususun özü budur.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Hocam kafam çok karıştı benim tek isteğim iptv akıcı seri çalışsın basit arayüz (ev halkının kullanımı için) kopma vs yapmasın 50mbit internetle izletsin yeterlidir. Digitürk kapatıp iptv geçeceğim için benzer olması basit olması yeterlidir. Ben şimdi hangi cihazı almalıyım :)
  • 
Sayfa: önceki 10841085108610871088
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.