Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1078. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10761077107810791080
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

android cihazlar için stabil iptv uygulamaları olarak bir liste fena olmaz. ücretsiz ve ücretli olarak ayrılmış. var mı bilgili bir arkadaş?

En iyisi tivimate, tivimateden sonra digerleri cop gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar herkese,
    Bu tarz bi ürün almak istiyorum yorumlarıda biraz okudum ancak tv deki teknoloji bilgim çok fazla gerilerde kaldı nerdeyse hiç anlamıyorum smart tv masrafı yapmamak için basic bir ürün arıyorum. Netflix youtube vs gibi bir kaç uygulama kullanacağım ve internet tarayıcısı olması benim için çok iyi olur. Uygun fiyatlı tavsiyelerinize ihtiyacım var. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pelinkovac

Merhabalar herkese,
    Bu tarz bi ürün almak istiyorum yorumlarıda biraz okudum ancak tv deki teknoloji bilgim çok fazla gerilerde kaldı nerdeyse hiç anlamıyorum smart tv masrafı yapmamak için basic bir ürün arıyorum. Netflix youtube vs gibi bir kaç uygulama kullanacağım ve internet tarayıcısı olması benim için çok iyi olur. Uygun fiyatlı tavsiyelerinize ihtiyacım var. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

Netflix icin tv niz 1080p yani fullhd ise mi stick cihazi, 4k ise mi box 4k isinizi gorecektir. Diger Tr de satilan cin cihazlari netflix lisansi olmadigi icin isinizi gormez

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler gerçekten guzel satın aldım .
    teşekkürler bilgilendirme için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Televizyonum 1080P plazma. Şu anda Netflix'i Sony BlueRay Player (Sony'nin global anlaşması gereği) üzerinden izleyebiliyorum. IPTV ve Amazon vb diğer platformları da Linux STB Uydu alıcısından KODI ile izliyorum. Ancak bu kompleks sistem yüzünden ben olmayınca ev halkı kolay kolay istediğini açıp izleyemiyor. Bu yüzden her şeyi tek cihazla yapan bir Android box veya Uydu alıcılı bir Hybrid Box şart oldu.

Netflix 1080P gerektiği için u konuda F/P ürünü alternatif Mi Stick veya Box. Mi Stick, hem modeme olan mesafe (yaklaşık 7-8 mt) nedeniyle wifi bağlantı stablitesi hem de ısınıp donması durumunda fişi tak çıkar eziyeti yüzünden ikinci sırada.

Mi Box alıp USB ethernet ile bağlayıp wifi sorununu elimine etsem bile ısınma ve resetleme sorunu yaşar mıyım? Yoksa yeni çıkacak cihazları beklemek mi daha mantıklı?

Ayrıca Hybrid box konusunda da tavsiyelere açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hkhkhk

Teşekkürler gerçekten guzel satın aldım .

Epg olayinida burdaki bilgilere gore halledebilirsin

https://eksisozluk.com/entry/115354557

• quote:

Orijinalden alıntı: dasarum

Televizyonum 1080P plazma. Şu anda Netflix'i Sony BlueRay Player (Sony'nin global anlaşması gereği) üzerinden izleyebiliyorum. IPTV ve Amazon vb diğer platformları da Linux STB Uydu alıcısından KODI ile izliyorum. Ancak bu kompleks sistem yüzünden ben olmayınca ev halkı kolay kolay istediğini açıp izleyemiyor. Bu yüzden her şeyi tek cihazla yapan bir Android box veya Uydu alıcılı bir Hybrid Box şart oldu.

Netflix 1080P gerektiği için u konuda F/P ürünü alternatif Mi Stick veya Box. Mi Stick, hem modeme olan mesafe (yaklaşık 7-8 mt) nedeniyle wifi bağlantı stablitesi hem de ısınıp donması durumunda fişi tak çıkar eziyeti yüzünden ikinci sırada.

Mi Box alıp USB ethernet ile bağlayıp wifi sorununu elimine etsem bile ısınma ve resetleme sorunu yaşar mıyım? Yoksa yeni çıkacak cihazları beklemek mi daha mantıklı?

Ayrıca Hybrid box konusunda da tavsiyelere açığım.

Netflix 1080p olacaksa ve kullanim kolayligi icin lisansli netflix in kendi apini kullanmak gerekecektir. Cunku ev ahalisi kodi ve corelec gibi programlari kullanarak netflix kullanmalari oldukca zor. Bence suan hazir dolar kuruda dusukken ve 10 dolarlik indirimde devam ediyorsa, yukarda arkadaslar linkini birakmisti, amazon us den tivostream cihazini almak daha mantikli. Tivo kullanan arkadaslar cekim gucunu begeniyor. Ayrica cekim gucu sikayet ettigin cihazlarda uygun fiyatli router alarak bu sorunu gidere bilirsiniz. Kimi arkadaslar aldiklari wifili kamera lamba tv box vs memnun ama sinyalden sikayet.ediyor. Bu tur durumlarda cihazi degistirmek yerine router almak daha mantikli. Misal alttaki gibi ucuZ routerlar.cok is goruyor.

https://tr.aliexpress.com/i/32832588796.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 7 Ocak 2021; 17:3:23 >

Lg 42lv3550 modeli şimdi baktım internetten sanırım 1080p yani fullhd 😇 yani stick işimi görecek anladığım kadarıyla çok teşekkür ederim ☺️

Cevabınız ve öneriler için teşekkürler. İlgili cihazları inceleyeceğim.  

• Arkadaşlar selam hiremcoo x3+ aldım. Ancak şöyle bir sorunum var TV kumandası aynı zamanda android box a hükmediyor. Yani menüler arasında geçiş ileri geri ve açma kapama. Bu benim için sorun yaratıyor çünkü gece TV kapalıyken arka planda download yapmasını istiyorum cihazın kumanda ile kapatınca cihazda kapanıyor download duruyor haliyle. Önceki andorid boxlarda kumanda cihazı hiç kontrol etmemişti böyle. TV samsung Q80T.

Yardımcı olursanız sevinirim

• eakarvardar E kullanıcısına yanıt
    Cihaz ayarlarından hdmı cec ayarını off yapın kumandalar ayrılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos66

Cihaz ayarlarından hdmı cec ayarını off yapın kumandalar ayrılır

Çok sağ ol hocam

• eakarvardar E kullanıcısına yanıt

Sanırım sizi tatmin edecek yanıtlar verilmiş. Yine de youtube videolarını inceleyebilirsiniz.

• dasarum D kullanıcısına yanıt

Mecool k7 hiybrid kullanıyorum. Çok sorun yaşadığım söylenemez.

• Android cihazlarına usb üzerinden güç bağalayan kaç kişi var?
    Priz sıkıntısı yaşıyorum. h96 pro android kutumu tv nin usb 3.0 protuna bağlamayı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim bein connect üyeliğim var ekran yansıtma veya direk uygulama olarak kullanabileceğim tv box tavsiye eder misiniz google bein connecte maç izleyicince yaklaşık 40 saniye daha geriden geliyor telefonda ki uygulamada bu zaman 20 sn kadar düşüyor
  • senut kullanıcısına yanıt

Netflix uygulamadan 1080P veriyor mu?

• https://m.tr.dhgate.com/product/q-plus-android-9-0-tv-box-2gb-16gb-smart/462349499.html

Arkadaşlar 250 TL Max param var bu cihazı önerir misiniz? Sizlerin önereceği başka cihaz var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

• Hiremcoo X3+ da vlc player yükledim ama altyazı ara butonuna tıklayınca programdan atıyor. Bunu benim gibi yaşayan var mı? Veya önerebileceğiniz alternatif otomatik altyqzı bulabilen media player var mı?

• 
Sayfa: önceki 10761077107810791080
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.