Bildirim
Android telefonlara operatör ismi ekleme?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok. sadece apple'a özel. _____________________________ Gündüzleri Cool, Geceleri Troll Adam.

-
quote:
Orijinalden alıntı: Hatasız Cool
yok. sadece apple'a özel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hattının arkasina ismini yaz belki olur.
http://yesilcin.com/galaxy-s2-gb-23x-custom-romlar/rguindt-miui-coklu-dil-destegi-v9-gb237-t5071.0.html;msg37147#msg37147
şuna benzer bişey yapılabilir bir araştır burdan_____________________________ Olmuş olanla ve olacak olanla çok fazla ilgilisin.
"Dün artık tarih oldu. Yarın ise bir bilmece. Ama bugün sana hediyedir bunun kıymetini bilmek gerekir." -
Up. _____________________________ -
konunun yeri burası değil, biri şikayet etmeden konuyu editle. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
haci rom yuklemen lazim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Steam ID: thetimelorddh | Social Club ID: AlperOZD | Atatürkçü. | English | PHP | Javascript | jQuery | C | Java | Android | İTÜ İnşaat Mühendisliği | SINCE 01.02.2012
I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me. -
bi site vardi adini unuttum bilmemne kitchen dı ordan asagi cekilen yere operatorun ismini ekleyebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: John Citizen
bi site vardi adini unuttum bilmemne kitchen dı ordan asagi cekilen yere operatorun ismini ekleyebilirsin
Zaten stok olarak o ozellik var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 🚩 Poland/Bydgoszcz
🇵🇱 Kawa i dobrze zaczety dzien! -
quote:
Orijinalden alıntı: Reliq
quote:
Orijinalden alıntı: John Citizen
Zaten stok olarak o ozellik var..

her romda yoktu galiba şimdi hatırladım uot kitchen vardı ordan bişeyler eklenebiliyordu epey zamandır orj kullanmadığım için hatırlamıyorum_____________________________
-
sorunu çözebilen var mı ? banada lazım
üstten bildirim menüsünü vs çekince çıkıyor yukardaki fotodaki gibi. _____________________________ Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;#8230;
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler