Bildirim
★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (707. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Selamlar,
O kadar çok sayfa var ki okuma fırsatım olmadı maalesef.
Z5 dual telefonum sıklıkla ekran gitmeye başladı. Telefon çalışıyor fakat ekran gidiyor, komple simsiyah olmuyor gri bir hâl alıyor.
Ekran gittiğinde yeniden başlatıyorum, (yeniden başlat yerini ezberledim artık) sonra defalarca kendisini açmaya çalışıyor fakat açılmadan tekrar kapanıyor. Bu esnada aşırı ısınıyor. Sonra kafasına göre kendi kendine sony yazısı görünüyor ve açılıyor. Bazen saatlerce ekran gitmiyor, bazen saatlerce gelmiyor.
Telefonum arka kapak kırıldığı için servis gördü, arka kapak değişti. Şuan arka kapak yok sinirden çıkarttım, batarya anakart fişini falan çekip açmaya çalışıyorum, açılmadığında.
Ekranda, dokunmatikte herhangi bir sorun yok.
Sorun anakart mıdır acaba🤔 Öyleyse tamiri mümkün mü, nerede yapılır.
Ben yeni telefon alacağım fakat yaptırabilirsem kızıma vereceğim.
Bu konu da tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim, saygılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konnektörde de temassızlık olabilir, smd lerden biri de kızarmış olabilir. Yapılması mümkün tabii ama şahsi deneyimlerime göre yamalayan siz değilseniz, işçilik berbat oluyor bu nedenle pek uzun ömürlü olmuyor. Bana kalırsa eliniz yatkın değilse verin kvk ya baksınlar, kvk zaten yamamıyor direkt değiştiriyor uğraşmamak için
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar, 4 yıllık Z5 telefonum var. Son bir haftadır, tarayıcılardan(chrome, opera vs.) internete giremiyorum. Telefonu kapatıp açtığımda sorun düzeliyor. Fakat birkaç saat sonra veya bir gün sonra yine aynı sorunu yaşıyorum. Ayrıca youtube uygulaması da benzer şekilde hata veriyor, o da telefonu kapatıp açınca düzeliyor. Sorun nerede olabilir ? Çözüm önerisi olan arkadaşlar cevap yazabilirse çok sevinirim. -
2 gün önce youtube uygulaması üzerinden ben de videolarda donma sıkıntısı yaşadım, ses oynuyor ama görüntü donuyordu. Sonradan fark ettim ki uygulamayı güncellememişim, güncelledikten sonra hiçbir sıkıntı kalmadı. Uygulamalarınızın verilerini ve güncellemelerini silin ve tekrar yükleyin belki sorununuz çözülür.
Arkadaşlar benim şöyle bir sıkıntım var, önceliği 4g/3g/GSM olarak ayarlamamama rağmen ne zaman 4g'yi kapatsam ağ 3g'yi kafadan es geçip GSM operatöre bağlanmaya çalışıyor ve her seferinde mobil ayarlardan 3g yi elle seçmem gerekiyor. Bu durum daha önce başına gelen veya çözebilen oldu mu? (Not: Turkcell kullanıyorum) -
Kulak girişi bozuldu bu SoundAbout u yükledim hata veriyor bazen kulaklıktan ses geliyor bazen gelmiyor kulak girişi pert mi oldu ulan bide yolculuktayım içine etti bu ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba arkadaşlar 2014 model çiziksiz tertemiz Xperia z'min bilinçsiz ellere düşüp "buna anakart lazım" abim düzeyine getirildikten sonra hafiften telefon aramaya başladım ve kahrolası sony bağımlılığım benş terketmedi ve tasarımına çıktığından beri bayıldığım z5 lere bakmaya başladım. el mecbur 2. el alacağız . kronik bir problem yaşayan var mı nelere dikkat etmeli?
Teşekkürler -
Aynı sorun bende de vardı. Sony Xperia companion ile yazılım onarımı yaptım sorun çözüldü.
Telefonum kafasına göre kapanıp duruyordu batarya ölmüş durumdaydı. N11 den çıkma batarya aldım 35 liraya, b-7000 ile arka kapağı yapıştırdım. Şimdilik sorun yok gibi.Sanırım 3 yıl kullanan herkesin bataryası ölmeye başlamış.
Ayrıca telefona root atmayı önerir misiniz? Sony'de çok gereksiz uygulama yok. Root atanlar ne için atıyor? Tavsiyeleriniz varsa yazar mısınız? Eskiden sony ericcson neo v kullanıyordum onda çok yapardım rom root işlerini. -
Arkadaşlar ikinci el bi Z5 buldum. 600₺ istiyor. Satıcı, cihazla ilgili olarak ara sıra kamerada gece çekiminde siyah noktanın belirdiğini söylüyor. Z5 kullandığım zamanlarda böyle bir şey yoktu. Bu sorun nedir, ne değildir, bilgisi olan var mı? Bu meblağ ikinci el cihaza verilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 17 Ekim 2019; 18:9:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu akşam itibariyle telefonu bana göre bir restarasyondan geçirmeye karar verdim.İlk işim alt ve üat hoparlörleri ve bataryayı değiştirtmek olucak,alt hoparlörümden ses gelmiyor da,telefonu alalı da 3 sene oldu yaklaşı batarya da Bad Health demeye başladı.Bir tane 32'lik Hafıza Kartı alıyım diyorum.
Bunları yaptıktan sonra heralde 2-3 sene daha kullanırım hali hazırda isteklerimin hepsini fazlasıyla karşılıyor.Bir tek fotoğraf çekimi veya odaklaması biraz yavaş kalmaya başladı.O da çok önemli değil zaten.Tavsiye ettiğiniz bir batarya ve Bursa'da servis varsa sevinirim
Elimde az kullanılmış orjinal batarya ve ilgilendiğiniz diğer parçalar mevcut hocam ilgilenirseniz -
Kendim tamir etmeye zaman bulursam batarya harici parçalar için ulaşırım,ama bataryayı orjinal ve sıfır bulmaya çalışıcamquote:
Orijinalden alıntı: BRC_KHAN
Elimde az kullanılmış orjinal batarya ve ilgilendiğiniz diğer parçalar mevcut hocam ilgilenirseniz -
Uzak durmanı tavsiye ederim
Hocam orjinal batarya bana da lazım...nerelerden bulabiliriz araştırabiliriz?quote:
Orijinalden alıntı: Silenforce
Kendim tamir etmeye zaman bulursam batarya harici parçalar için ulaşırım,ama bataryayı orjinal ve sıfır bulmaya çalışıcam
Alıntıları Göster
Benim bildiğim KVK'lardan ulaşabiliyoruz sadece ama farklı yerlerden tedarik edebilir miyiz,bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: yuhyiv
Hocam orjinal batarya bana da lazım...nerelerden bulabiliriz araştırabiliriz?
Alıntıları Göster
1000 liraya o cihazı satamazsınız, açıkça belirteyim. Hem hiç garantiye gitmediğini söylemişsiniz(bataryası değişmemiş) aynı kozmatik durumda, batarya değişimi belgeli cihazıma maksimum alabildiğim fiyat 700 tl idi.
Ayrıca bunu ikinci ele açmanız lazım, burası yeri değil satışın, kaldırılır.
pazarlık payı var olarak belirttim artık alacak kişi ile konuşurum.quote:
Orijinalden alıntı: SomeoneWhoCares
1000 liraya o cihazı satamazsınız, açıkça belirteyim. Hem hiç garantiye gitmediğini söylemişsiniz(bataryası değişmemiş) aynı kozmatik durumda, batarya değişimi belgeli cihazıma maksimum alabildiğim fiyat 700 tl idi.
Ayrıca bunu ikinci ele açmanız lazım, burası yeri değil satışın, kaldırılır. -
Mrblar herkese, telefonun ekranında mürekkep dökülmüş gibi bir iz var. sanırım darbe aldı ve ekranın değişmesi gerekecek. İNternetten orjinal ekran alabileceğim bir site var mı? Bulunduğum ilde KVK yok, olsa bile ne kadar fiyat çekerler bilmiyorum. Telefoncuların taktığı ekranlar orjinal değil diye biliyorum. SDaha önce ekran değiştiren, tavsiyesi olan var mı? Saygılarımla...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X