Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TatarSüvari kullanıcısına yanıt
    Kendi ekranını piyasada anca çıkma olarak bulabilirsiniz cihazın. Orijinal parçalar sadece kvk da var, onun dışında dışarıda satılanlar ya çıkma, dokunmatik kısmı yenilenmiş, ya da replika üründür.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TatarSüvari

    Mrblar herkese, telefonun ekranında mürekkep dökülmüş gibi bir iz var. sanırım darbe aldı ve ekranın değişmesi gerekecek. İNternetten orjinal ekran alabileceğim bir site var mı? Bulunduğum ilde KVK yok, olsa bile ne kadar fiyat çekerler bilmiyorum. Telefoncuların taktığı ekranlar orjinal değil diye biliyorum. SDaha önce ekran değiştiren, tavsiyesi olan var mı? Saygılarımla...
    Hocam biraz bekleyin.Benim tel 4.yıla yaklaştı,1 ay önce ayrı ayrı günlerde 3 yerde oluştu sonra kendi kendine geri gittiler.
  • Cevaplar için teşekkür ederim, leke gittikçe büyüyor...Kvk lar da telefona cevap vermiyor,kvk çok isterse yeni telefon yolu gözüküyor
  • TatarSüvari kullanıcısına yanıt
    Hocam elimde çıkma Z5 ekran var, kendi cihazımı toplamak adına fazladan 2 tane Z5 almıştım, isterseniz makul bir fiyata yollayabilirim?
  • asylmn A kullanıcısına yanıt
    temel olarak neden hocam ? sorunsuz telefon yok sonuçta
  • N11 de mıkrolux dıye satıcı var. Ben oradan çıkma batarya aldım. Batarya çok ıyı sanırım çok az kullanılmış. Boşuna para vermeyın servıse kendiniz yapın. Fön makinesi ile rahat acılıyor kapak. Internette vıdeosu var işlemlerin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KVK'nın taktığı ekran bile bazen problemli oluyor , cihazı servise verdikten sonra ekranı değişti. Takılan ekran, eski ekrandan daha problemliydi. (Beyazlar sarıya kaçıyordu ve leke vardı )
    Tekrar cihazımı KVK'ya teslim ettim. Tekrar ekranı değiştirdiler . Şuan üstündeki ekran mükemmel.
    Çıkma ekran taktırın. Yan sanayi asla önermiyorum. Fiyatı ne olursa olsun.
  • Son zamanlarda telefonumun yavaşlığı ve hızlı şarj bitimi gibi şikayetlerimin artmasıyla üç gün önce telefonumu sürüm 6 ya indirerek Marsallow kurdum. Root yaparak gereksiz sistem uygulamalarını kaldırdım. Şu an sistem öyle hızlı ki Nougat ile sistemi yoruyormuşuz. Pil süresi bile gözle görülür şekilde arttı. Nougatta ekran süresi en fazla 2-2.5 saat alırken, bunda 4 Saat 15 dk ilk günlerde ki gibi ekran süresi almaya başladım ilk 100 den yüzde bir arası. Uygulama kurma nette dolaşma ve telefon görüşmesi dahil. Uygulama kurmada sorun yaşamıyorsunuz zaten. Herkese tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ya şimdi şu xperia flashtoolda E6603 gözükmüyor indirdiğim ftfleride açamıyorum telefona emma yüzünden usa custom kurdum şimdi trye dönemiyorum lanet şey root atarken de çok sıkıntı çıkardı bi daha sony almıyacağıma kesin karar verdim.
    peki bana şu tr romuna dönmemde ne yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz başka bir alternatif var mı flashtool dışında elimde 2 tane tr romuda mevcut ama nasıl kuracağımı bilmiyorum.
  • Diexecutioner D kullanıcısına yanıt
    İlk sayfadaki yönergeleri okudunuz ve "C:\Users\kullanıcı_isminiz\.flashTool\firmwares" içerisine FTF leri attınız dimi?
  • Telefonumun ekranı kırıldığı, kvk da ağzını 900 den açtığı için Redmi Note 8 almak zorunda kaldım. Sony den sonra çok karışık geldi, androidler arasında bu kadar fark olabileceğini düşünmemeiştim. En çok da Xperia kLavyeyi arıyorum. Google store da yok, İndirebileceğim güvenli bir site biliyormusunuz? Saygılarımla
  • TatarSüvari kullanıcısına yanıt
    Apkmirror, uygulama imzası ile doğrulanıyor yüklenen uygulamalar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Evet kaç defa denedim zaten BL unlockta da aynı şey var. E6603 diye bi model gözükmüyor uygulamanın içinde acaba farklı bi bilgisayarda mı denemeyeliyim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Diexecutioner D kullanıcısına yanıt
    Teamviewer ile bakalim dicem ama ayni zmanda musait olmak cok zor. Islemler cok basit normalde hata almamaniz gerek. Dikkatlice adimlari tekrarlasaniz. Yada yaptiklarinizi video cekseniz oda olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman Allah'ım düzelmiş çok saçma dün o kadar uğraş sen bugün düzelmiş hahahaha valla kusura bakma hacı genede çok teşekkür ederim attığın fotoğrsfta dün bu kısımlar bembeyazdı hiçbir şey gözükmüyordu bugün aklı başına gelmiş nerdeyse 1 aydır ı ftf dosyası orda duruyordu Allah'ın cezası program.
    fotoğraf yüklenmiyor telefondan :( neyse anladığınızı düşünüyorum ben tr romunu kurmaya gidiyorum inşallah bi sıkıntı yaşamam aksi takdirde yeniden bu sayfaya geleceğim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diexecutioner -- 12 Kasım 2019; 23:8:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hacım telefon flashmode da kalmıyor şimdi de bu sorun çıktı başıma ne yapmam gerek?
  • Diexecutioner D kullanıcısına yanıt
    USB portlarini degistirmeyi deneyin, bazi portlarda sorun yasatabiliyor. Ihtimal varsa flashtool ve ftf yi usb ye alip baska pc de deneseniz daha iyi olut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondan bilgisayara dosya atarken saatlerce bağlı kalıyor ama deniyeceğim farklı bir bilgisayarda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam flash tool ile E6603 olan yazılımı yükledim telefonun ekranı gitti görüntü gelmiyor :D
  • benim telefon z5 premium. hatlar karıştı. z5 yazılımı yükledim diye açılmadı büyük ihtimal
  • 
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.