Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (620. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Düşürmez zarar vermezseniz 3-4 yıl kullanırsınız sorunsuz..
  • juve212 J kullanıcısına yanıt
    Öyle bir huyu yok cihazın 1 yıldır bende. Orjinal kablosu ve şarj aleti ile veya kaliteli ürünler ile şarj edin sorun yaşamazsınız..
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    teşekkürler aldık hayırlısıyla ben 3 yıl z1 kullandım sonra arkadaştan ip6s plus aldım şarjından dolayı saattım sonra ip7 aldım iphoneların şarjı sony gibi değil zaten onuda sattım hemde çok para sonuçta telefonda pek bişey yapmıyorum şimdi tekrar sony e dönünce hoşuma gitti fakat gelen aramada zil sesi olarak çok mu kısık bu cihazın birisi aradığında dışarıda zor duyuluyor ayarlardan son ses açık şuanda tek sıkıntım bu henüz güncelleme yapmadım
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi video çekerken Hd düzeyinde bile çekseniz 5 dk lık video 500-600 Mb olmakta. Bu da bir kaç video çekince kapasiteyi doldurmakta. Sizin kullandığınız video çekerken farklı bir yöntem veya uygulama var mı? Hem kalitesi iyi olacak hem de az boyut kaplayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    telefon h264 codec i ile video cekiyor. cekim sonrasi "same res. same bit." ile h265 codec i ile donusum yapin bilgisayarinizda.. 60-80 mb lara duser boyut..

handbrake kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 27 Kasım 2017; 10:12:32 >
  • Benim cihazda mecvut bu sorun çok kurcalayınca ısınıyor ısınmadan dolayı takılmalar oluyor tabi anlık ama ortaya dokunduğunda en aşağı kaydırma gibi bi butona dokunduğunda yandaki butonu algılaması veya altta ki sanal tuşların takılması gibi.

Güç tuşuna basıp ekranı kapatıp açtığınızda düzeliyor anlık yani kalıcı değil bu mevzu Sony'nin sitesinde normal yazıyor yani ısınmadan dolayı dokunmatiğin takılmasını bende kabul ettim böyle bunun için servise verirsem ağzına sıçarlar cihazın bide ucuza aldım geri versem THH başvursam 1700 saycaklar elime XZ1 e geçsem bunun gerisinde sırf işlemci ve kamera için o paraları bayılamam XZ Premium ithalatçı garanti 2900-3000 iyi para telefon piyasadaki en iyi telefon bence ekran kasa oranı ve düşük hoparlör gücü FM Radyo olmaması beni çok cezbetmiyor 4K HDR ekran koy 69.4 ekran kasa oranı ve pilide 3230 mah 3 eksiği var telefonun madem 3000 vercem 2018 bekler SD 845 li ve ekran kasa oranı iyi bir Sony alırım.

Dediğim gibi Sony ısınmadan dolayı olabilir yazmış dokunmatik sorununu aslında tam olarak bilinmiyor dokunmatik sorunu büyük ihtimal yazılımsal olabilir forumda başka bi arkadaşın Z5 P si vardı onda bayağı dokunmatik sorunu yaşıyorum demişti sanal tuşlar takılıyor demişti değiştircem demişti şimdi bende anlık aynısı var dersem olmaz bu sorunlar bizde var diye sende olcak diye bir şey yok.

Misal kulaklık sorunu yaşamadım ben inşallah olmaz.

Hocam bu Oreo güncellemesi nolcak bunla ilgili bir şey yazmıştın bu 7.1.1 de şarj çok çabuk gidiyor ekran süresi alıp hesaplamam ama düşmeye başladı bayağı.

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    z1 de çok kötüydü her 2 dakikada bir ekranı kapatıp silip tekrar açmak gerekiyordu düzelmesi için ondan korkuyorum henüz dün aldım şimdiye kadar memnunum aradıklarında ses az çıkıyordu ama güncellemeleri yaptım oda düzeldi sanırım şuanki fiyat bandında en iyisi bu gibi geldi bir de sony nin ayrı bir karizması var telefonun şekli çok güzel ekrana çift tıklayıp uyandırma olayıda gelmiş buda süper olmuş
    OREO aosp olacak yani daha iyi bir duruma sokacak beklentisine girmeyin. Belki stabil sunulmayacak yada aşırı ısınma batarya tüketimi yapacak. Resmi bir sürüm olmayacak yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 27 Kasım 2017; 21:30:49 >
  • Dediğim gibi anlık bende ki önceden klavye tuşları takılırdı o geçti şimdi bu sorun mevcut sorun atar ve geçmezse satarum veya para ideasi isterim.

Sen Z1 den bu telefona mı geçtin ?

Oreo lu Sonyler bataryayı az tüketiyormuş herkes ekran sürelerini atıyorlar forumda tamam 835 gerçekten en iyi işlemci hem daha az ısınıyor hemde az batarya tüketiyor birinin pili 2700 diğerininki 3230 az değil bu farklar tamam Z5 P nin pili iyi gidiyor ama 3430 mah ın hakkını vermiyor 7.1.1 hiç iyi gelmedi bize.

Sony güncelleme konusunda kimse eline su dökemez lakin Z5 lere Oreo vermemek nedir Note 5 ve S6 ya oreo geleceği söylenirken bu hareket net hakarettir bize.

Bu rom muhabbetlerinde şarj süreleri her zaman uzuyor önemli olan stabil ve sorunsuz çalışması dediğin gibi testler noldu acaba ??

Evet z1 den z1 hala duruyor kardeşim kullanıyor dokunmatik sıkıntı olmasa hala taş gibi telefon z1 deki dokunmatik sorunu yüzünden 2 kere garantiye vermiştim düzelmemişti sonra uğraşmadım fakat onu ithalatçı garanti olarak almıştım bunu distribtör aldım şu son 2 haftada ip 6s plus ve ip 7 kullandım şarj konusunda z5 beni mutlu etti
  • Arkadaşlar telefonun kasasındaki ezikler telefonun garanti dışında kalmasına neden oluyor mu?

• alpagu71 A kullanıcısına yanıt
    servise bağlı durum. xperia ailesinde verip kasa ücreti çıkanlar da var, verince hem kasası değişip hem mekanik arızası tamir edilenlerde. tamamen şans.
  • Şimdilik servislik bir durumu yok inşallah olmaz da olursa da göreceğim ne olacağını. Teşekkürler.

Hocam konunun ilk sayfasın da ses kısık sorunu için çözüm yazılmış.Ben de de ses kısıktı ve orda ki yönergeleri uyguladım.Ses sorunu düzeldi

• teşekkürler hocam aslında ilk aldığımda çok kötüydü bütün güncellemeleri yaptım biraz düzeldi belirtilen işlemleri uygularsam sanırım daha fazla artacaktır ama rootlu olmalı diyor root oluncada garanti dışı kalır mı bilmiyorum pazar günü aldım cihazı root yapmadan bir işlem daha vardı ama onu beceremedim
  • Beyler bu telefonda gizli mod var mı? Mesela note 4 üm de açınca bu modu bazı fotoları veya dosyalaeı gizleyebiliyorum. Kimse göremiyor sadece gizli modu açınca parmak izimle dosyalar filan beliriyor. Aynısı Z5 te var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: juve212

z1 de çok kötüydü her 2 dakikada bir ekranı kapatıp silip tekrar açmak gerekiyordu düzelmesi için ondan korkuyorum henüz dün aldım şimdiye kadar memnunum aradıklarında ses az çıkıyordu ama güncellemeleri yaptım oda düzeldi sanırım şuanki fiyat bandında en iyisi bu gibi geldi bir de sony nin ayrı bir karizması var telefonun şekli çok güzel ekrana çift tıklayıp uyandırma olayıda gelmiş buda süper olmuş

Hayırlı olsun. Ben de Z1 kullanırken ekran sorunu yaşadım. Kronik problemdi bu. Z5 bir buçuk yılı geçti. Henüz bir problem yaşamadım çok şükür.

Yalnız şimdi servis menüsünden batarya testi yaptım. Bad mesajı çıktı. Halbuki şarjından memnunum.
  • Tekne Kazıntısı kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bu bilgi içimi rahatlattı böyle giderse bi 3 yılda bu telefon götürür beni

peki sizde de ses kısıklığı oldu mu gelen çağrılarda? şuan güncellemeden önceki halinden biraz daha iyi gibi
    Hocam ordaki işlem rootsuz yapılıyor.Bir programın apk sı var yükleyip kalibrasyon yapıyosunuz o kadar.Ben de sattım cihazımı 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: juve212

Teşekkürler hocam bu bilgi içimi rahatlattı böyle giderse bi 3 yılda bu telefon götürür beni

peki sizde de ses kısıklığı oldu mu gelen çağrılarda? şuan güncellemeden önceki halinden biraz daha iyi gibi

Rica ederim. İlk zamandan beri sesi bana kısık geliyor. Ama rahatsız edecek derecede değil bana göre. O nedenle kafama takmıyorum. Hele hele Z1 gibi sorunlu bir telefondan ve Iphone 6 gibi kullanmayı sevmediğim bir telefondan sonra Z5 bana sabrın sonu selamet gibi geliyor. Üstelik fiziksel olarak sağlam.

• 
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.