Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende yaklaşık 1 hafta önce aldım j5 pro ile arasında kalmıştım gayet memnunum zaten eski sony kullanıcısıyım ısınma olarak her telefon ısınır aşırı oyun oynanırsa ısınma oluyor açıkçası beni rahatsız etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbarosyldrm

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

Öncelikle hepinize kolay gelsin arkadaşlar.

Elimde resimde de görebileceğiniz durumda hiçbir şekilde rootlanmamış, bootloader açılmamış, OTA güncellemeleriyle güncellenmiş bir Z5 Premium var. Fakat Nougat'tan memnun değilim, optimizasyonun kötü olduğunu düşünüyorum. Gerek pil ömrü gerekse telefonun AŞIRI ısınması beni rahatsız ediyor (orjinal şarj aletiyle kapalı şarj olurken bile aşırı ısınıyor). Telefonu Marshmellow 6.0.1 sürümüne döndürmek istiyorum. Downgrade işlemi için internette farklı rehberler buldum fakat daha önce başka model bir telefonuma stock ROM atmaya çalışırken hard brick ettiğimden dolayı çekiniyorum. Downgrade yapmak için benimle birebir iletişime geçebilecek birisi varsa lütfen yardımcı olsun.

Teşekkürler.

yarın akşam 18:30-23:00 arasında bağlantı ile yapabilirim dostum müsait olursan. facebook adresini özelden yazarsan oradanda konuşuruz. aslında zor bi işlem değil tek başınada yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 5 Aralık 2017; 0:36:23 >

• Merhaba telefonum Xperia Z5 (E6653) ve 32.4.A.1.54 Android 7 ye root yapacagim. Sony uygulamalarının sorunsuz çalışması için gereken kernel dosyasini nerede bulabilirim? Sizin vermis oldugunuz kernel olur mu Telefon Modeli fark ediyor mu?
  • Arkadaşlar bir sorum daha olacak sizlere cihazın ön kamerası nasıldır fotoğraf için iphone gibi dar açılı mı yoksa iphone a göre geniş açılı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

Millet 2018 sonuna kadar eğer s6 alır da Z5 alamazsa Oreo güncellemesini mesele büyük.

• xda da konum var. orada paylastim e6653 icin, oradan yapin.

• LoRDNeGeS kullanıcısına yanıt
    http://www.manilashaker.com/sony-xperia-z5-vs-lg-g4-iphone-6s-galaxy-note-5-camera-comparison/

• BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Ayni donem cihazlari ama Samsung kadar satisa sahip degil ki Sony. 10 da 1 i satis yaparak ayni hizmeti beklemek yanlis olur.

Almayacagi aciklandi zaten: https://support.sonymobile.com/global-en/xperiaxa/kb/801930740188bd387015e0fa244400032cc/

Webteknoya inanmamak lazim:
    SamMobile
    These Galaxy devices will be updated to Android 8.0 Oreo (updated: May 9)
    https://www.sammobile.com/samsung-galaxy-android-8-o-update

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 5 Aralık 2017; 10:53:12 >

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Benim açımdan performansı düşecekse eğer almaması daha iyi. Ancak Sony'nin bu konudaki başarısını düşününce böyle güçlü donanımlar çabuk eskiyor hocam, üzücü bir durum.
    Tesekkür ederim, evet bahsettiginiz konuyu buldum. Fakat Türkce aciklamali olan bir sayfa var mi? Veya xda da ki dosyalar ile burdaki forumda aciklamalara göre hareket edersem bir sorun olur mu?
  • @theverge

Kernel Kurulum kismindayim fakat telefon pc ye bagli ve görünmesine ragmen powershell de (cmd) bagli görünmüyor.

PS C:\Flashtool\x10flasher_lib> fastboot.exe flash boot 32.4.A.1.54_E6653.img
    fastboot.exe : The term 'fastboot.exe' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable pr
    ogram. Check the spelling of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try again.
    At line:1 char:1
    + fastboot.exe flash boot 32.4.A.1.54_E6653.img
    + ~~~~~~~~~~~~
    + CategoryInfo : ObjectNotFound: (fastboot.exe:String) [], CommandNotFoundException
    + FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException

Ne yapmam lazim bir türlü gösteremedim telefonu.
  • Cmd ile powershell ayrı şeyler cmd ye geçmek için ilk adımda cmd yazın ondan sonra adımlara devam edin powershell işleyişi daha farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 6 Aralık 2017; 0:4:54 >
  • Sorun olmaz buradaki yonergeleride yazan benim zaten. Her iki konuyuda ben hazirlamistim.

• Yazmis arkadas zaten cmd den devam edin.

Kernel Kurulumunda telefonu gösteremedim sisteme, fastboot telefonu görmeyince bende telefonu kapatip ses acma tusu ile kabloyu takip fastboot kismina gectim. ordan Boot Image & TWRP Custom Recovery kurdum. sonuc oldu. yine de böyle yapmam saglikli midir?

(klavyemde türkce karakterler olmadigi icin yazim icin kusura bakmayin)
  • Kurduysaniz sorun degil. Yazilanlari harfiyen yaptiysaniz sorun cikarmaz.

• Merhaba

Sony DRM Şifrelerini Geri Yükleme İşleminde aciklamalari tam anlayamadim. 6 ve 7 kisimlar karisik nerden ne yaziyoruz. Root islemiden ben root oldum :D cok ugrastirdi beni ve yapmayi gerek bulmadim o yüzden geri yüklemek istiyorum orjinal haline.

Düzenleme: Ben yanlis anlamisim, komut satirini TWRP den ariyordum. Aslinda aciklamaya teli kapatin TWRP yi acin deseniz daha kolay anlasilir olurdu bilmeyenler icin. Tüm hepsi cmd den oluyormus sadece TWRP acik olacakmis. Bu anlatilanlar icin yine de tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02F65A4CD -- 7 Aralık 2017; 6:5:46 >
  • Telefonu ışığa yada güneşe tutunca bazen kontrast ayarı kaçıyor gibi renklerı soluk gösteriyor ekran. Yada bana öyle geliyor. Kısa suruyor bu durum. Hiç böyle bı durumla karşılaşan oldu mu

Parlaklık ayarım otomatikte. Günün saatine görede kısıp açıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 7 Aralık 2017; 11:39:22 >
  • Z3 ten beri var gama problemi sony den çözüm gelmedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

Z3 ten beri var gama problemi sony den çözüm gelmedi

son modellerdede varmı xz felan
  • 
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.