Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (619. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 617618619620621
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İsinma oluyor tabiki ama asiri degil, cihazi yoruyor sonucta.

2 uygulama aciliyor. Android 7 ile gelen bir ozellik.

Ekran suresi kullanima gore 3 ile 4 saat arasinda degisir. Oyun oynarsaniz 2 saat bile olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Ekran suresi kullanima gore 3 ile 4 saat arasinda degisir. Oyun oynarsaniz 2 saat bile olabilir.

Teşekkür ederim yanıt için. Isınma çok ciddi sorun değil benim için aslında ama pil süresi biraz düşükmüş. Note 4 üm ün ekranı sürekli 2K HD ve 5.7 inç olmasına rağmen aynı süre gidiyor. Hatta bir alt android sürümünde(5.1.1 şu an 6.0.1 var) oyun oynarken(asphalt gibi oyunlar) 3 saati görüyorum. Bazen de ekran süresi normal kullanımda 5 saati görüyor. Ki ekran özellikleri çok daha iyi. Zaten telefonu tek değiştirme nedenim şebeke sorunu onun dışında aldığım günki gibi telefon.
    Aslında 2900 mAh iyi bir pil ama biraz az gibi ekran süresi o pile göre. Çok kararsız kaldım. Yine şebewke sorunu olan rakibi P10 lite 8 saate yakın bir ekran süresi veriyor(ama şebeke sorunu var). Galiba yinede bu telefonu alacağım. Sırf şu lanet çekme problemi yüzünden.
    Sizce güncellemeler ne kadar devam eder? Oreo gelmeyecek biliyorum ama sony güvenlik-hata güncellemelerini yapıyor mu uzun süre?

• quote:

Beyler biraz moral bozacak ama mi5s plus da durum bu sekilde. 2 gundur takmadim sarja. Cok daha fazla is yaptim z5 ile yaptigimdan ama yinede dayandi.. Millet yazinca hadi be diyordum, hayretler icerisindeyim..

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

Sar değeri baş 1.16 vücut 1.47 imiş telefon görüşmesi sırasında baş ağrısı falan hissediyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: gladio2

quote:

Teşekkür ederim yanıt için. Isınma çok ciddi sorun değil benim için aslında ama pil süresi biraz düşükmüş. Note 4 üm ün ekranı sürekli 2K HD ve 5.7 inç olmasına rağmen aynı süre gidiyor. Hatta bir alt android sürümünde(5.1.1 şu an 6.0.1 var) oyun oynarken(asphalt gibi oyunlar) 3 saati görüyorum. Bazen de ekran süresi normal kullanımda 5 saati görüyor. Ki ekran özellikleri çok daha iyi. Zaten telefonu tek değiştirme nedenim şebeke sorunu onun dışında aldığım günki gibi telefon.
    Aslında 2900 mAh iyi bir pil ama biraz az gibi ekran süresi o pile göre. Çok kararsız kaldım. Yine şebewke sorunu olan rakibi P10 lite 8 saate yakın bir ekran süresi veriyor(ama şebeke sorunu var). Galiba yinede bu telefonu alacağım. Sırf şu lanet çekme problemi yüzünden.
    Sizce güncellemeler ne kadar devam eder? Oreo gelmeyecek biliyorum ama sony güvenlik-hata güncellemelerini yapıyor mu uzun süre?

Son bu guncelleme geldı geçenlerde dahada gelebilir guvenlık felan yaması. Orası bilinmez. Isınma oyunda felan oluyodu diğer seyler kamera dışında ısıtmıyor pek.

@theverge

Telefon hakkında ılerleyen gunlerde yazı yazar mısın malzeme kalıtesı kamera vs... Bırde yenı modelı cıkacakmıs. Bir kac ay içinde değiştirmeyı düşünüyorum telefonu markaya guvenım yok açıkçası :) sony kalıtelı uygun fıyatlı ama sıkıldım artık :) 4. Telefonumda başka olsun :D

• slyman_b kullanıcısına yanıt
    Gun icinde en fazla 15dk konusma yaptigimdan etkisi varsada hissedemedim ben. Kulaklik ile konusmaya dikkat ediyorum genellikle.

• gladio2 kullanıcısına yanıt
    Evet sony biraz geri o konuda. Hele ekran parlakligi aciksa su gibi ceker bataryayi. 40 seviyelerinde idealdi benim icin. 4-4.5 saati gordugum zamanlar olmustu 1-2 sayfa oncesinde paylastim. Bu paralara xiaomi cihaz almayacaksaniz en ideal cihaz Z5. Bu saatten sonra guncelleme almayacagini dusunuyorum. 7.1.1 i dagitan ilk firma oldu zaten. Z5 icin bu bile buyuk basariydi.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Neyse artık ekran süresine katlanıcaz. Şebeke sorunu olmasın yeter benim için illallah ettim bu sorundan. 4.5g neredeyse hep kopartıyor 3g de arada bir kopartıyor note 4 te zaten kronik sorunu bu.

Umarım Z5 dual de yaşamam yoksa tuşlu nokia lara dönücem en sonunda :D

• Hocam valla ben batarya konusunda dediklerinize katılmıyorum. Geçen sene şubatta almıştım telefonu. Android 6 ile falan kullandum bi süre 6 saat civarı oluyordu ekran süresi. Telefon kullanımım insta WhatsApp falan arada klasik öğrenci kullanımı. Pek oyun oynamam sadece. Şimdilerde 7.1.1 yüklü. 4,5 - 5 saat ekran süresi geliyor. Boşta kullanımda 1 gün falan oluyor.

• ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

• ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

Bu da son durum.

• Merhaba arkadaşlar , SMS uygulamasında kişileri yada numaraları nasıl sessize alabiliriz. Mesela ben bazı kurumlardan sms istiyorum fakat sessiz olmasını yapamıyorum. Sadece belli numaralar yapmalıyım.

• Sizin kullanimda dikkat edin %40-50 ekran.. yaptiginiz cok bir sey yok nette gezinmek disinda. Kotu yani bu cihazin ekran 40-50 arasi kullaniyor.. Sistemi yormadin etmedin ama ekran somurdu gitti..

• O konuda haklısınız mesela arkadaşlarla counter strike benzeri special force 2 oyununu oynuyoruz birbirimize bağlı şekilde. Benim telefon alev alıyor şarj su gibi gitmeye başlıyor. Normal günlük kullanımda pek sıkıntı yok lakin oyun ya da yüksek çözünürlük video film gibi şeyler telefonu hem yakıyor hem de şarjı emiyor.

• Merhaba arkadaşlar z5 alcam bugün hb de efsane cuma ile 1300 tl ye düşmüş müzik dinlerim sosyal medyada dolaşırım ağırlıklı. fazla kullanırım telefon beni 3 yıl götürürmü. z1 kullanıyorum 2.5 yıldır onuda aynı bunun gibi piyasadan kalktığı son günler almıştım 2 yıl rahat kullandım son aylarda kasmaya başladı dokunmatik sorunu falan başladı o yüzden buna geçmeyi düşünüyorum sizce alınır mı önerdiğiniz başka şeyler varmı

• Dün dandik bi şarj aletiyle telefonu şarj ettim telefonun ilk defa fazla ısındığını gördüm ve bu ısınmadan dokunmatiğin çok takıldığını gördüm(daha öncedende oluyordu takılma ama bu kadar değil) tabi bu sıkıntı yazılımsal gibi güç tuşuyla ekranı kapatıp açtığınızda geçiyor gerçi ekran dokunmatiğinin takılmasının tam bi açıklamasıda mevcut değil hani nasıl olduğu tespit edilemiyor diye bir şeyler okumuştum.

Gelelim şarj olayına mümkünse orjinalden şaşmayın ya da hızlı şarj destekli aletler kullanın.

Bu arada bu dokunmatik ekranın takılması biraz arttı iyice sinir bozucu olmaya başladı napsak ki tavsiyesi olan ?

• salih basalp S kullanıcısına yanıt
    bu fiyata daha iyisi yok malesef, yasanacak sorunlar gozardi edilebilir.

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    dusuk akimli veya degisken akimli sarj cihazlarini kullanmayiniz. ozellikle voltaj degerleri dengesizse cihazinizdaki tum donanima zarar verebilir. bataryanin kontrolcusunu bozar ve cihaz dengesizlesir. ekrandaki sarj sirasindaki sorunlar genelde bataryanin gerekli voltaj degerini saglayamamsindan kaynaklaniyor..

Peki kaç yıl sorunsuz götürür

merhaba genel olarak sosyal medya ve whatsapp kullanıyorum önceden z1 kullanıyordum 3 yıl kullandım dokunmatik devamlı sapıtıyordu farklı algılıyordu acaba buda öyle mi? ona göre bugün alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih basalp

Peki kaç yıl sorunsuz götürür

Sen sıkılana kadar götürür muhtemelen :)

• 
Sayfa: önceki 617618619620621
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.