Z

Teğmen
21 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 36 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Öncelikle selamlar...

Windows'ta harddisklerin çalışmaması için tamamen nasıl kapatabilirim? Otomatik kapanma modu aktif fakat bi süre sonra kendiliğinden yine açılıyor.

Aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım yine de çalışıyor. İnternette de bu konu ile ilgili düzgün bir şeyler bulamadım.

Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Herkese selamlar ...

Elimde Huawei HG665d modem var 2 yıl kadar önce modemin hiç açılmamasından dolayı yeni modem aldım ve onu kullanıyorum. Fakat Huawei modemimide atmaya kıyamadım kenarda tutuyordum. Geçenlerde modemi sakladığım yerden çıkardım ve onunla biraz uğraşmaya karar verdim. İçini açıp saç kurutma makinası ile iyice sıcak hava vererek temizledim. Sonra prize takıp çalıştırmayı denedim çalıştı fakat daha sonra kapayıp açınca yine açılmadı. Huawei modemin orjinal adaptörü 12v 1.5 amper değerlerinde. Diğer çalışan modemimin adaptörü ise 12v 1 amper değerlerinde. Bu 1 amperlik adaptörü huawei modeme taktım modem açıldı. Daha sonra internet bağlantısını yaptığımda modemde yer alan dsl ve internet ışıları hiç yanmadı. Modemin arayüzüne girip kullanıcı ayarlarını yapıp kaydetmeye tıkladığımda "ses meşgul daha sonra deneyin" hatası alıyorum.

Şimdi sorum şu 1.5 amper yerine 1 amperlik adaptör taktığım için bu sorunla karşılaşmış olabilir miyim? 12v 1.5 amper alsam sorun düzelir mi? Çünkü daha önce modemde hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Eğer sorun bu şekilde çözülmezse başka türlü çözülme şansı var mıdır?

Cevap gelmiyor. Modlar konuyu silin lütfen.
Selam dostlar. Fifa Mobile'ı en yüksek grafilerde bu tablet oynatabilir mi?

Tablette snapdragon 429 işlemci adreno 504 grafik birimi ve 2 gb ram var.

Bu tablet oynatmazsa 8 inçi geçmemek kaydıyla önerilerinizi bekliyorum.
Merhabalar dostlar.

600 watt'lık psu alıcam sizce ne marka model almalıyım. Psu'dan hiç anlamam. Uygun fiyatlı iyi psu önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 300 TL yi aşmaz.

Frisby FOEM FPS-G60F12B 600W Power Supply (Aktif PFC, 12cm Fan) sizce nasıl alınır mı?

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...
Herkese Merhabalar.
Sistemime everest eps 6600 model 600 watt'lık güç kaynağının yetersiz kaldığını düşünüyorum dolayısıyla yeni bir güç kaynağı almaya karar verdim. Sistem şu parçalardan oluşmakta; i7 4770 işlemci , r9 280 ekran kartı, 8 gb soğutuculu ram, 2 hdd + 1 ssd, pci tv kartı.
Sizce de elimdeki güç kaynağı yetersiz mi değiştirmeliyim? Yetersiz ise bu sisteme kaç watt'lık nasıl bir güç kaynağı almalıyım. Önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar...

Başlıkta da belirttiğim gibi Diskte 37 gb boş yer görünüyor fakat içine girip dosyaları tarayıp (gizli klasörler dahil) boyuta baktığımda daha fazla boş yer olması gerektiği anlaşılıyor. Demek istediğimi verdiğim resme bakarak da net anlayabilirsiniz.

Diskte 37 gb boş yer görünüyor fakat daha fazla olması gerek

Bu sorunun çözümü için yardımlarınıza muhtacım. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar...

Elimde ddr3 1866 mhz ram ve amd radeon r9 280 ekran kartı var. Ekran kartından 900 Tl bütçeyle maksimum performans alabileceğim işlemci ve Anakart seçiminde bana yardımcı olur musunuz dostlar?
Merhaba arkadaşlar. Elimde "Gigabyte F2A68HMDS2" marka model anakart ve AMD R9 280 ekran kartı var. Oyunlarda darboğaz yapmayacak FM2 veya FM2+ soket Apu dışında en iyi işlemci hangisidir? Şİmdiden teşekkürler ...
Selam arkadaşlar

Xperia Z5 telefonuma kamera güncellemesi gelmiyor. Şu an kamera sürümü 1 küsür. Arkadaşımın z5 indeki kamera sürümü 2.0.

Sorunu nasıl giderebilirim? Teşekkürler..
Hakkında
Meslek: Bilgisayar Teknisyeni
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 163
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.923 (Bu ay: 441)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.