Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (526. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben dpi değiştirmiyorum, ekran oranından memnunum. O sebeple yardımcı olamayacağım. Ekrana sığdıramadığı için yapıyordur muhakkak. Eğer dpi ayarını navigasyon tuşu için yapıyorsanız rehberdeki "Android Navigasyon Tuşlarını Boyutlandırma" işlemi daha mantıklı. Tabi twrp gerekli :)
  • çok icil birşey öğrenmem lazım ikinci el Z5 alacağım fakat Z5 ile Z5 dual arasında tek farkın çift sim olduğunu biliyorum fakat DUAL olanlar bir tık daha ucuz neden acaba bilen var mı yardımcı olurmusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szgnsr -- 14 Haziran 2017; 11:46:36 >
  • szgnsr kullanıcısına yanıt
    Z5 cihazlar Türkiye için üretilen cihazlar E6603 olan model. Bunu alırsanız devlet baba daha çok vergi alıyor daha çok kazanıyor.. Bilal çok seviniyor :)

Z5 Dual cihazlar arap ülkeleri için üretilen cihazlar E6633 olan model. Bunu alırsanız cihaz çok daha ucuza oradan geliyor, haliyle devlet baba daha az kazanıyor.. Bilal aç kalıyor :(
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    ama dual lerin hepsi ithalatçı garantili değil dimi distribütör garantili olanlarıda var sanırım
    Ben cihaz uretimlerinden bahsettim. Sony burada alip satabilir. Garanti ayri mevzu. Alirken bakarsiniz ne garantili diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 14 Haziran 2017; 13:26:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben 5 saat bendede biraz oyun film var, ama hocam Android 6 da bu bahsettiğim sorun hiç olmuyordu. Android 7 de oluyor. Tekran anlatiyim. Bildirim panelini indirip wifi açınca whatsaptan gelen çokca bildirimler sebebiyle anlık kasmaya mağruz kalıyor 3 saniye lik kadar. Tek twitter ve wp kullanıyorum. Başka sosyal medya hesabım yok. Twitterdan gelen bildirimlerde veya sms bildirimlerinde bu sorub olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Ben 5 saat bendede biraz oyun film var, ama hocam Android 6 da bu bahsettiğim sorun hiç olmuyordu. Android 7 de oluyor. Tekran anlatiyim. Bildirim panelini indirip wifi açınca whatsaptan gelen çokca bildirimler sebebiyle anlık kasmaya mağruz kalıyor 3 saniye lik kadar. Tek twitter ve wp kullanıyorum. Başka sosyal medya hesabım yok. Twitterdan gelen bildirimlerde veya sms bildirimlerinde bu sorub olmuyor

Sorunun Android 7 kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız ilk mesajda ilgili kısımları kullanarak Android 6 kurabilirsiniz.

Z5 Kullanıcıları için Rehberlerde Kullanılacak Gerekli Dosyalar (TR FTF Dosyaları)

Sony Mobile Flasher (Flashtool) İle Yazılım Yükleme İşlemi
  • Telefonumun parmak izi tarafında yamuldu ve hafif kasa açıldı. Garantiye verirsem düzeltirken mi ve bu 6. Arıza oldu. Cihazı arka cepte filan tanımadım. Neden öyle oldu bilmiyorum, bir fikri olan var mı?

Eyvallah hocam, önce bi onarım yapacam. Düzelmezse de pek geçmeyi düşünmüyorum. Android 6 da gece çekimi pek iyi değildi.

Hocam merhabalar birşey sormak istiyorum Z5c kullanıyorum hafıza kart yeri Z5 ten farklı olarak yuvası var ve bozuldu sim kart takmıştım bilmeden kvk ya yollasam nasıl bir sonuç çıkarır birde arka buzlu cam kırıldı

• tokyos7 kullanıcısına yanıt
    Düşmeden dolayısıyla köşelerde ezik varsa, garanti dışı kalır cihaz. Eğer servis değiştirsin diye yollarsanız size maliyeti 200-300 den aşağı olmaz düşüncesindeyim. Fiyatlar hakkında bilgimiz yok ama yurtdışında Z5 ekran değişimi 230 euro misal.. Eğer cihazı alalı çok olmadıysa garantiden yaptırmak mantıklı olur ama uzun süre geçtiyse pek mantıklı değil. Parçaları kendiniz alıp 50TL-60TL ye halledebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Düşmeden dolayısıyla köşelerde ezik varsa, garanti dışı kalır cihaz. Eğer servis değiştirsin diye yollarsanız size maliyeti 200-300 den aşağı olmaz düşüncesindeyim. Fiyatlar hakkında bilgimiz yok ama yurtdışında Z5 ekran değişimi 230 euro misal.. Eğer cihazı alalı çok olmadıysa garantiden yaptırmak mantıklı olur ama uzun süre geçtiyse pek mantıklı değil. Parçaları kendiniz alıp 50TL-60TL ye halledebilirsiniz..

Saolun hocam ozaman hiç yanaşmayyaım bu işe kvk sony nin astronomik rakamlar aldığını biliyorum 400 tl filan hafıza kartı içinse de yine biliyorum olarak arka buzlu cama siyah karbon fiber kapadım şık gösteriyor birtek hafıza kart slotu almam gerekecek teşekkür ediyorum saolun

• quote:

Orijinalden alıntı: tokyos7

quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Saolun hocam ozaman hiç yanaşmayyaım bu işe kvk sony nin astronomik rakamlar aldığını biliyorum 400 tl filan hafıza kartı içinse de yine biliyorum olarak arka buzlu cama siyah karbon fiber kapadım şık gösteriyor birtek hafıza kart slotu almam gerekecek teşekkür ediyorum saolun

Sim okuyucu yuvalar 15 tl ile 25 tl arasında değişiyor. Madem arka kapak açıldı :) tornavida setiniz ve lehim bilginiz varsa siz takın. Yoksa bir telefoncu halleder kolaylıkla..

• Merhaba arkadaşlar rootkernel ile modifiye kernel yapmaya çalıştığımda aşağıdaki mesajı alıyorum.

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

Nerde hata yapıyorum anlamadım anlayan ve yardımcı olucak varmı acaba.

Not telefon z5-compact

Benim Z5 Dual Sony Eurasia Garantili.

• endelo46 kullanıcısına yanıt
    Sizin konunuzda ben paylaştım zaten, biri daha istemişti.. Son 3-5 sayfaya göz gezdirin.

Burada : dh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 16 Haziran 2017; 7:9:34 >
  • ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

Miui severler denemek isterse buyursun arkadaşlar. Video kamera ve parmak izi ana çalışmayan öğeler. Bunlarla çok işi olmayan, yenilik arayanlar deneyebilir..

Konu Linki : MIUI8 for Z5 & Z5 Dual

• Beyler kulaklığın veya kulaklık girişinin bozulması sorununu yaşayan var mı?Daha başka telefonda denemedim ama sanki bir yerde temassızlık oluyor.

• Silenforce kullanıcısına yanıt
    kulaklık zaten dandik bozulabilir de kulaklık girişi bozulması daha çok z5 premium kullanıcılarında oluyordu. kulaklık girişinde özellikle z5p kullanıcıları için ekran tarafında kalan kısımda kırılma/lehim atmaları oluyor. daha fazlasını talk.sonymobile da ve xda da görebilirsiniz zaten

önce kulaklık değiştirip deneyin daha sonra bt kulaklık bağlayıp deneyin. zaten var ise anlarsınız yok ise sorunu tespit etmiş olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

kulaklık zaten dandik bozulabilir de kulaklık girişi bozulması daha çok z5 premium kullanıcılarında oluyordu. kulaklık girişinde özellikle z5p kullanıcıları için ekran tarafında kalan kısımda kırılma/lehim atmaları oluyor. daha fazlasını talk.sonymobile da ve xda da görebilirsiniz zaten

önce kulaklık değiştirip deneyin daha sonra bt kulaklık bağlayıp deneyin. zaten var ise anlarsınız yok ise sorunu tespit etmiş olursunuz

Anladım teşekkürler.Umarım kulaklıktır sorun en yakın zamanda deneyip yazarım buraya da.

Bu arada Z5P'daki sorun daha çok takılı değilken takılı gibi göstermesi diye biliyodum yanlış mıyım ben o yüzden sordum.Yoksa direk garantiye giderdim

• 
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.