Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (524. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin isinma sorununuz hakkinda bilgim yok malesef. Detayli incelemek lazim. Acaba islemci surekli calisiyor mu yoksa donanim sikintisimi vs. logcat raporlarina bakmak lazim.

Daha once dediklerim ilk sayfada mevcut. Hepsi detaylica yazildi ilk mesajda.. Internet lazim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Şeffaf kılıfı hiç sevmiyorum. Özellikle böyle bir cihazda çok belli oluyor, hele köşeler daha beter ama o kısımlar çok kolay çiziliyor. Onu korur herhalde. Önde tek sıkıntım r g ve b renklerindeki pixel görüntüsü. Onun dışında çekiç denemesi yaptım sıkıntısı yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam koruma sağlayan, sağlam kılıf önerisi olan var mı?
  • Drybeansandrice kullanıcısına yanıt
    RINGKE Fusion
    Flash'lı fotoğraf çekiminde sıkıntı olduğu söyleniyor bu kılıfta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NirceNidya -- 11 Haziran 2017; 17:58:49 >
  • NirceNidya kullanıcısına yanıt
    Doğrudur bilgim yok o konuda. Kalın olduğundan biraz yansıma yapabilir..
  • NirceNidya kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sıkıntısı yok 1 sene kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 11 Haziran 2017; 21:38:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 6 aydır z5 kullanıyorum da ufak bir sorum var arka kamera ile çekim yaptığım da manzara fotoları net çıkmıyor sorunu nasıl çözebilirim.

Mesela az önce çektim bunları

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

• hocam ellerinize sağlık en detaylı en güzel anlatım için.
  • attığınız dual romlarında ki sürüm numarsı farklı benimki dual e6633 sorun çıkartır mı?
  • nino321 kullanıcısına yanıt
    Neden bahsediyorsunuz tam anlamadım? Hangi rom onuda belirtin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Neden bahsediyorsunuz tam anlamadım? Hangi rom onuda belirtin..

lineage romu. Ayrıca xda dan takip ediyorum sizi. Bilgiler için teşekkür ederim
  • nino321 kullanıcısına yanıt
    LineageOS'un 2 gün önce linkeri silindi. Yeni bir script gelecek 3 güne dediler bekliyoruz. Şuan indiremezsiniz zaten. Eski sürümde iseniz 83 yazması önemli değil. 83-33 ve 03-53 aynı cihazdır..
  • Bunu yine konuya eklemeyeceğim. Zaten bilgili kişiler kullanıyor, SafetyNet nedir bilmeyen kişilerin pek önemseyeceği bir unsur değil.

Konu Linki : xda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 13 Haziran 2017; 12:25:29 >

• Arkadaşlar var mı netlik sorununa çözüm resimleri atmıştım diğer mesajda

• RecepGk R kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhaba, sorununuz genel bir sorun olmadığından cevap vermemiz güç ama aklıma gelen ihtimalleri sıralayım birlikte çözüm bulmaya çalışalım. Fotoğraflarınızda aşırı bir bulanıklık sezmedim ben doğrusu. Işıkla orantılı bozulmalar yaşanıyor. Gren fazla fotoğraflarınızda oda normal, yüksek mp ile loş ortamda çekmişsiniz.

Cihazınızı sıfır mı aldınız?

Eğer sıfır ise BL kilidi açıldı mı?

BL kilidi açtıktan sonra fixlenmiş kernel kullandınız mı?

BL kilidi açık ve kernel kurulmamışsa kamera bulanık çekecektir.

Eğer cihaz sıfır ve BL kilidiniz açmadıysanız. Sıfırdan yazılım kurmayı deneyin ilk mesajda anllatığım şekilde Flashtool yardımıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 13 Haziran 2017; 16:51:26 >
  • Z5te ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Müzik dinlerken ya da görüşme esnasında hoparlörler bi çalışıyor bi çalışmıyor bi takılıyor telefon donuyor vs. İnşallah yazılımsal bi sorundur önce fabrika verilerini sıfırlamayı denicem inşallah düzelir olmazsa yazılım onarmayı denerim. Düzelmezse sıkıntı, şimdi garantiye vermek gerekecek bu aralar yoğundur bir de servisler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slord236 -- 13 Haziran 2017; 18:46:43 >
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Suya soktunuz mu? Birdenbire olması garip bir durum.
    Ara sıra yıkıyorum cihazı dün akşam yıkamıştım, şimdi fark ettim sorunu. İnşallah düzelir
  • Selam herkese, wifi veya mobil veriyi açınca bir anda whatsaptan gelen bildirimler kasmaya sebep oluyor. Çok sinirim bozuluyor ekran algılamıyor, 2 sn bekliyorum bildirimlerin tamamlanmasını sonra stabil haline geri dönüyor. Böyle bir durumla karşılaşanınız var mı. Nougattan sonra oldu. Normal bi durum mu? Onarım yapsam düzelir mi?

• 
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.