Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (528. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önemli değil, tüm rom dosyalarını indirip telefon hafızasına atın. TWRP den önce yedek alın. Rehberlerde anlattığım gibi yükleme yapabilirsiniz.

Şuan için LineageOS stabil deneyebilirsiniz. En son tarihli zip dosyalarını seçin indirirken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

quote:

Orijinalden alıntı: maxser

quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

Bugun başıma ilginc ve uzucu bir durum geldi.

4 Senedir onlarca telefonda kullandığım hafıza karti Cihaz kilitlendikten kisa bir süre sonra pert oldu.

1 saat oncede oglumun mezuniyet resim ve videolarini çekmiştim.Hersey Navigasyon sirasinda kilitlenip restar yaptiktan sonra oldu.Bir anda H.kartiniz bozuk uyarisi geldi ve bicimlendirin dedi.Basina boyle bir durum gelen oldumu?

Hocam biçimlendirmeyin bir cart okuyucu ile bilgisayara baglayıp chkdsk yapın düzelme ihtimali var eğer düzelmezse data rocevery proğramları ile içindekileri kurtarmayı deneyin

Cevap icin tesekkur ederim.Dediginiz gibi bicimlendirmedim .Chdsk nedir bu arada? Bir islemin kisaltmasimidir? P.tesi ofiste deneyecegim artik.Evde kart okuyucu bulabilirsem yarin denerim artik.

Chkdsk disklerdeki hataları bulup onarmaya yarayan bir komut satırıdır. Dislerdeki sorunları denetler hata bulursa onarmaya çalışır.
    Nasıl yapıdığına gelince (Windows 10 için) başatın yanındaki arama kutusuna cmd yazdığımızda çıkan komut istemi satırını sağ tuş yönetici olarak çalıştır deriz sonrada çıkan yerde imlecin olduğu yere chkdsk E: /f : yazıp entere basın Not E tarama yapılan diskin adıdır karın bağlandığı diski harfi neyse E yerine o harfin adı yazılmallıdır. Dediğim gini düzelme ihtimali var ama düzelmesi garanti değil ama rocovery proramları ile içindekiler kurtarılabilir

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    CustomizedTR'yi kurdum şimdilik. Yalnız şöyle bir sorun var şu an Google Play indirme yapmıyor. İndirme yapıyor gibi gözüküyor ama yapmıyor. Uygulamalardan Google Play ve Google Play Hizmetleri uygulamalarının önbelleklerini sildim. Google Play Hizmetleri için Alan Yönet kısmından tüm verileri sildim. Bir türlü düzelmedi.
  • Nevan N kullanıcısına yanıt
    Iyide bl unlock ile root yapip niye stock rom kurdunuz?

Siz custom rom kuracagim demistiniz.

Play ve service de hata varsa apkmirror dan son surumleri indirip kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 19 Haziran 2017; 22:49:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 7.0 için stabil custom rom önerisi varmı epeydir xda takip etmiyorum existenz de kaldım en son :D
  • osmancan71 kullanıcısına yanıt
    LineageOS şuan stabil. Video kamera sorunuda çözülmüş. Sorunsuz bir aosp tabanlı custom rom var artık :) Hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

LineageOS şuan stabil. Video kamera sorunuda çözülmüş. Sorunsuz bir aosp tabanlı custom rom var artık :) Hayırlı olsun..

teşekkürler

Göz ucuzyla takip ettim forumu geç mı çıktı rom. Bırde z1 de bıle daha çok cıkardı z5 in üzerinden cok gecmemesıne rağmen rom konusunda kısır bı forumu var gibi :)

Edit: stock tabanlı rom yokmu?

Neyse.. Bugun indirip bayramda denerım vaktım bol olunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 20 Haziran 2017; 9:1:18 >
  • Forumda biraz aradım ama bulamadım. Bilgisi olanların buradan yardımcı olmasını diliyorum. Sony Xperia Z5 Dual telefonun üzerine basılması ile kasa ve ekran gitti. İnternetten araştırdığımda da Z5 ve Z5 dual kasalarının farklı olduğunu öğrendim. Ancak dual için kasa bulamadım. Nereden nasıl temin edilebilir ya da servis tavsiyesi olan lütfen bildirsin. akıllıphone firmasından sakın bahsetmeyin, güvenebileceğim bir yer değil. Şimdiden teşekkür ediyorum.
  • osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Yeterince var aslinda. LineageOS un stabil olmasi iyi oldu. Stok tabanli Nougat rom xda da yok. Çin forumlarinda var, onu paylasmak istemedim. Sony kernel konusunda cok cimri, cok fazla koruma var insanlar ugrasirken bikiyor..

• sencerd S kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun, TR de bulmaniz zor. Aliexpress de var, oradan alabilirsiniz tek ihtimal. 200 liraya halledersiniz..

• Custom Rom'lardan biraz çekindim açıkçası. Turkcell'den aldım cihazı çok önce 2 yıldan beri onların Rom'unu kullanıyordum. Şimdi temiz kendi stock rom'unu kurdum. :) Sorunlarıda hallettim. Her şey çok güzel şu an.
    Stock gunluk kullanici icin yeterince iyi. Custom rom degisiklik arayan, fazlasini isteyen icin ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 20 Haziran 2017; 14:9:11 >
  • Mobimark olan var mı garantisi ? Nasıl bir firmadır ? Z5 dual alınır mı mobimark garantili ? ( Kardeşim için telefon bakıyorum kendi Z5 imi satmıştım daha önce duali varmış mobimark garantili nasıldır nereye verilir garanti için)
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    İlk mesajdaki uygulamaları yükledim. Bunlar haricinde güzel uygulamalar var mı? Root isteyen birşeyler. Madem root var sonuna kadar kullanayım diye düşünüyorum. :)

Birde Xposed denilen bir olay var sanırım bu nedir olması gereken bir şey midir tam anlayamadım onu.
  • LineageOS

Nova Launcher Premium

Lines ICON Pack

Xposed Nougat icin yok. MM icin var, cok ozellestirme sunuyor.

ROOT isteyen L Speed var onu kullanabilirsiniz. Performans ve batarya modlari var. Navbar temalari icin uygulamalar var ozellestirmeler icin Navbar Apps. Muzik icin Viper4Android var. Servicely var kullanilmayan servisleri kapatabildiginiz. Bircok sey var ihtiyaclara gore tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 20 Haziran 2017; 20:21:56 >
  • Merhaba arkadaşlar bende xperia z'den bugün z5'e geçiş yaptım. Hepsiburadadan 1624 liraya aldım sony Türkiye garantili. Sizce pahalı mı ? Bir beş sene daha kullanılır mı normal şartlarda? Son olarak normal şartlarda android 8'e güncellerse harika olur. Cevaplarınız için teşekkürler. Yorum yazarsınız sevinirim.
  • eXistenZ MM kurdum bir hafta sonra kamerayı açınca hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim. teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker1903

Merhaba arkadaşlar bende xperia z'den bugün z5'e geçiş yaptım. Hepsiburadadan 1624 liraya aldım sony Türkiye garantili. Sizce pahalı mı ? Bir beş sene daha kullanılır mı normal şartlarda? Son olarak normal şartlarda android 8'e güncellerse harika olur. Cevaplarınız için teşekkürler. Yorum yazarsınız sevinirim.

Hayırlı olsun hocam. Bence alış fiyatınız ideal. Uzun ömürlü kullanacağınızı da tahmin ediyorum. 8 güncellemesini ise almayacak diye biliyorum.

• lineage os yüklediğimde açılıyor fakat gapss da sorun cıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nino321 -- 21 Haziran 2017; 11:42:33 >
  • 
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.