Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (527. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o sıvı temasından olan sıkıntısı onun dışında lehim düşmesi sıkıntısı var sıkça yaşanan özellikle rev1 cihazlarda. çoğu xda üyesi rma değişimi aldı bu sayede allahtan z5c z5 z5p nin kulaklık jack ları farklı da kurtarıyoruz paçayı. dediğim gibi önce farklı kulaklıkla ardından bt kulaklıkla deneyin. anlarsınız zaten. kulaklık sıkıntılıysa 1 sene garantisi var alınan tarihten itibaren.
  • konuya türkçe destekli fontlar da eklenirse güzel olabilir.

miui de tam kapasite gelirse başka rom kullanmam
  • Silenforce kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım kulaklık girişinin içine bakmayı denermisin içinde pantolonların pamukçuklarından tıkanmış olabilir bende olmuştu büyüteç yardımıyla bakıp çıkarmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bianconero

konuya türkçe destekli fontlar da eklenirse güzel olabilir.

Font icin root yetkiniz varsa Fonster uygulamasini kurup istediginizi kullanabilirsiniz. Ben Exo kullaniyorum, hosuma gidiyor.

MIUI rom'u daha fazla gelistiremeyecegim malesef. Cok zor adapte oluyor. 4.5 saatimi aldi boot etmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

quote:

Orijinalden alıntı: Bianconero

konuya türkçe destekli fontlar da eklenirse güzel olabilir.

Font icin root yetkiniz varsa Fonster uygulamasini kurup istediginizi kullanabilirsiniz. Ben Exo kullaniyorum, hosuma gidiyor.

MIUI rom'u daha fazla gelistiremeyecegim malesef. Cok zor adapte oluyor. 4.5 saatimi aldi boot etmek.

tüm sistem fontlarını değiştiriyor mu bu uygulama ince kalın falan yoksa sadece reguları mı değişiyor sadece?

• Bianconero kullanıcısına yanıt
    Sistem genelindeki tüm fontları değiştiriyor. Yedek alıyor değişmeden önce zaten daha doğrusu size soruyor yedek alayım mı diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: endelo46

Arkadaşım kulaklık girişinin içine bakmayı denermisin içinde pantolonların pamukçuklarından tıkanmış olabilir bende olmuştu büyüteç yardımıyla bakıp çıkarmıştım.

Temiz

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Bunu ayarlayabilmek icin cihazimiz root'lu mu olması gerekiyor? Root'suz olmuyor ise Sony Theme Creator ile küçültelebilir miyiz? veya baska bir yol var mi acaba? tesekkürler..
  • Root gerekli, Sony Theme Creator sadece görüntüsünü değiştirmemize olanak sağlıyor.
  • Samsung dan sony e geçiş yapmıştım ama Kamera harici beni hiç bir zaman tatmin etmedi.
  • Arkadaşlar merhaba Z5'te FM radyo var ve sorunsuz çalışıyor değil mi? Normalde FM radyo olduğunu biliyorum ama vergi değişikliğinden dolayı firmalar yazılımsal olarak FM radyo özelliğini kapatıyordu bazen. Eurasia garantili cihazlarda durum nasıl?

Edit: Ayrıca Xperia Z2'de telefonla konuşurken karşı tarafın sesi boğuk geliyordu ve Z2'yi kullananın sesi de karşı tarafa boğuk/kesik kesik gidiyordu. Bu tarz bir sorun Z5'te mevcut mu? Telefonla konuşma net şekilde gerçekleşebiliyor mu?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 17 Haziran 2017; 13:24:47 >
  • FM Radyo var çalışıyor güzel bir uygulaması var her kanalı bulup kendi listeliyor.

Konuşma kısmında ses hem benim hem karşı tarafın cam gibi ama bu hat kaynaklı olabilir. Turkcell kullanıyorum şimdiye kadar karşı taraftan bir şikayet olmadı, ağzımıza yakın tutmak gerekiyor mikrofonu ama aksi halde gürültü önleyici ile sesiniz gitmeyebiliyor onun dışında bir şikayet olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 17 Haziran 2017; 18:21:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MekanikMumya

Samsung dan sony e geçiş yapmıştım ama Kamera harici beni hiç bir zaman tatmin etmedi.

Cihaz hakkında şikayetleriniz mi var? Paylaşırsanız birlikte çözüm arayabiliriz. Çoğu şey yazılım kaynaklı.
  • Bugun başıma ilginc ve uzucu bir durum geldi.

4 Senedir onlarca telefonda kullandığım hafıza karti Cihaz kilitlendikten kisa bir süre sonra pert oldu.

1 saat oncede oglumun mezuniyet resim ve videolarini çekmiştim.Hersey Navigasyon sirasinda kilitlenip restar yaptiktan sonra oldu.Bir anda H.kartiniz bozuk uyarisi geldi ve bicimlendirin dedi.Basina boyle bir durum gelen oldumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

Bugun başıma ilginc ve uzucu bir durum geldi.

4 Senedir onlarca telefonda kullandığım hafıza karti Cihaz kilitlendikten kisa bir süre sonra pert oldu.

1 saat oncede oglumun mezuniyet resim ve videolarini çekmiştim.Hersey Navigasyon sirasinda kilitlenip restar yaptiktan sonra oldu.Bir anda H.kartiniz bozuk uyarisi geldi ve bicimlendirin dedi.Basina boyle bir durum gelen oldumu?

Hocam biçimlendirmeyin bir cart okuyucu ile bilgisayara baglayıp chkdsk yapın düzelme ihtimali var eğer düzelmezse data rocevery proğramları ile içindekileri kurtarmayı deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxser

quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

Bugun başıma ilginc ve uzucu bir durum geldi.

Hocam biçimlendirmeyin bir cart okuyucu ile bilgisayara baglayıp chkdsk yapın düzelme ihtimali var eğer düzelmezse data rocevery proğramları ile içindekileri kurtarmayı deneyin

Cevap icin tesekkur ederim.Dediginiz gibi bicimlendirmedim .Chdsk nedir bu arada? Bir islemin kisaltmasimidir? P.tesi ofiste deneyecegim artik.Evde kart okuyucu bulabilirsem yarin denerim artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

FM Radyo var çalışıyor güzel bir uygulaması var her kanalı bulup kendi listeliyor.

Konuşma kısmında ses hem benim hem karşı tarafın cam gibi ama bu hat kaynaklı olabilir. Turkcell kullanıyorum şimdiye kadar karşı taraftan bir şikayet olmadı, ağzımıza yakın tutmak gerekiyor mikrofonu ama aksi halde gürültü önleyici ile sesiniz gitmeyebiliyor onun dışında bir şikayet olmadı.

Teşekkürler bilgilendirme için.

• Sizden ricam, sizin kullandığınız işe yarar extra uygulamalar varsa paylaşır mısınız açıklamaları ile?
  • Merhaba,

Z5 (E6603) telefonumu rootladım şimdi custom rom yüklemek istiyorum. Derleme numaram 32.3.A.2.33

Custom ROM yüklerken derleme numarası önemli mi? Android 7.0 yüklü.
  • 
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.