Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (525. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normal bir durum. Sadece WhatsApp olarak dusunmeyin. Internet ile calisan 20 ye yakin servis var google un. Hepsi ayni anda interneti bulunca somuruyor. Facebook, snap, insta vs. de varsa bunlardan servislerini calistiriyor. Kitlenme olmasi normal. Surekli 2G de bagli tutmak daha az veri tuketir emin olun, ac kapa durumlarindan daha fazla veri cekiyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 13 Haziran 2017; 19:25:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Ne kadar almiyor desede tikaniyor ses kanallari, asiri bir koruma yok hoparlor cikislari ile ekran arasinda. Ters sekilde vurup kurumasini beklemek en mantiklisi..

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Peki sürekli 2g de tutsam, tamamen kapalı olduğu halden batarya süresi ne kadar farkeder

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Benim surekli acik LTE/4G de. Oyun oynamama ragmen 4 saat ekran suresi veriyor. Sizde durum nedir?

Hocam şimdi fabrika verilerini sıfırladım, hoparlörü açınca tıkanma donma olayı bitti. ama henüz çalışmıyor hoparlörler. Kulaklıkta filan sorun yok. 1-2 gün bekleyim olmazsa garanti mecburen
    Hoparlörler sağlammış hocam, kulaklıkğı yarım takıp müzik açınca hoparlör çalışıyor, kulaklığı tam takınca kulaklıktan ses geliyor. Kulaklık hiç takılı değilse hiç bi şekilde hoparlörden ses gelmiyor. İlginç bi sorun.

Edit: Kulaklık girişini iyice kuruttuktan sonra her şey normale döndü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slord236 -- 13 Haziran 2017; 22:57:23 >
    En başından tahmin etmiştim zaten. Suya sokulan cihaz bir süre sapıtıyor. İyice kurutmakta fayda var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

En başından tahmin etmiştim zaten. Suya sokulan cihaz bir süre sapıtıyor. İyice kurutmakta fayda var..

Ben de başıma gelen bir şeyi ekleyeyim: Suya soktuktan bir süre sonra şarja takınca sapıtabiliyor. Tabi direk sonra zaten siz de takmazsınız, soktuğunuzu unutmuş olabileceğiniz bir süre sonra Sonra geçiyor tabi.
  • GranTurismo kullanıcısına yanıt
    Hocam ona çok dikkat ediyorum 3-4 saat filan bekliyorum şarja takmak için, bu şekilde cihazı bozulan bikaç arkadaş vardı z3 konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slord236 -- 13 Haziran 2017; 23:35:20 >
    Aynen hocam hatta saç kurutma makinesiyle fazla abartmadan o hassas girişler filan kurutulabilir, valla garanti maranti işleri çok uğraştırıyor iyi ki düzeldi. Gerçi benim kamerada siyah leke sorunu var ocakta garanti bitimine 2 ay kala vericem garantiye o zamanlar boş oluyor servisler. Değişim filan olur belki şansa :)

XZ swap verirler filan deneyin sansinizi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: slord236

Ara sıra yıkıyorum cihazı dün akşam yıkamıştım, şimdi fark ettim sorunu. İnşallah düzelir

Su geçirmez ibaresini Sony, suya dayanıklı olarak değiştirdi sanırım ve su garantisi yok :)

Water proof değil Water resistance gibi oldu, ilk Z serisinin çıktığı zamanlardaki Su geçirmez sloganı yok artık..Dikkat edin..

Siz siz olun su ile yıkamayın..Zira Ne kulaklık ne diğer şarj yerlerinde koruyucu aparat yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 14 Haziran 2017; 0:15:23 >
  • Hocam garanti olayını biliyorum ama aldığımdan beri alışkanlık olmuş haftada bir yıkarım cihazı, böyle tertemiz yeni alınmış gibi oluyor bu şekilde :) tabi aptalca bi risk bu. Bugünkü durumdan sonra muhtemelen bi daha yıkamam gibi duruyor.
    Komik olan, sony artık yağmurda telefonunuza bişey olmaz durumuna getirdi..Eeee yağmurda kimse telefonunu dışarda tutmuyor ki :)

Yeğenim de Havuzda başka marka bir telefon ile kamera çekecek diye tutturdu, ilk aldığında suya dayanıklıymış..Ama zamanla tabi özellik gidince telefon çalışmadı :D
  • Yağmurda hiçbir telefona bişey olmuyor artık. Su geçirmeme işine garanti vermemelerini anlayabiliyorum aslında ama servisler bu konuda tutarlı değil. Ben bu konuda su geçiren telefon için KVK tarafından 1700 lira fatura kesilen adam da, komple kasa anakart bedava değiştirilen adam da hatırlıyorum. Ne yaptığı belli değil servislerin. Aynı olay Z2 - Z3 zamanında vardı.
    O zaman şansınız deneyin..Tabi suda yıkadım demeden telefonum çalışmıyor deyip verin, servis en fazla kullanıcı hatası der geri yollar...

DEĞİŞİM OLABİLİR BELKİ SERVİSİN BU KONUDA ÇIKIŞ NOKTASI OLABİLİR...

Belki Telefonların % .. miktarını bu konuda kabul ediyorlardır...
  • Şu an sağlam cihaz düzeldi. Tekrar sıkıntı olursa denerim
  • Xperia z5 güzel cihaz.Saece şu mobil veriyi yukarıdan açma yeri gıcık diye sattım :) Birazda sıkılmıştım ama telefondan 1 yıl olmuştu kullanalı
  • Hocam dpi ayarladıktan sonra wp de kesme işlemi yaparken böyle bir sorun oluyor tüm fotoğrafı göstermiyor belli bir açıyı zoom yaparak gösteriyor.★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★
  • @sdcvn @slord236 yıkama sonrası sorun çıkmaz garantide. Cihazın anakartında orta kısımlarında turnusol kağıdına benzeyen bir kağıt var. Sıvı ile etkileşimde kırmızı oluyor. Eğer o renk değiştirdiyse garanti dışı kalıyor cihaz. Havuz riskli ama diplere inmedikçe o kadar basınç yaratmıyor. Önemli nokta basınçlı su olması. Belli bir basınç sonrasında kulaklık ve usb girişinden su giriyor içeri..
  • 
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.