Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (523. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ederim dostum cevapların için çok ilgilisin konuyla Kamera için dediysem kesinlikle prof. kameraların çektigi tarzda prof aramıyorum dostumi sosyal medya için daha çok Estonya'da yaşıyorum, muhteşem dogası var, birkaç foto atayım diyorum o da zehir oluyor elimdeki telefon yüzünden. O baya rahatsız etmeye başladı çünkü. Gopro'm ve canon d600 makinem var zaten ama ben telefon alırken de telefonun da bi nebze de olsa kamerasının iyi olmasını istiyorum, 2 sene sonra o kameranın çöp olmasını istemiyorum :/ g2 ilk aldıgımda muhteşemdi mesela, 1.5 yıl geçti kamera berbat bir hale dönüştü nasıl oldugunu anlamadan, denemedigim yöntem kalmadı ama o ilk günkü performansı bulamadım bir daha. Bundan dolayı açıkcası :) İphone'lar o konuda başarılı, renk dengesini seviyorum fotograflardaki. 6s burada 2400 lira ama taksitle alamıyorum ondan dolayı tr'de almak zorundayım ve 2700 lira orada. Malesef benim bütçemi çok aşıyor. Abim z3 kullandı geçen sene, şuanda 5s var, keşke ilk başta 5s alsaymışım diyor mesela :/ ben hayatımda hiç apple kullanmadım tabi bilmiyorum çok da iyi. Ama genel olarak sony'i seviyorum

• Berkayboys B kullanıcısına yanıt
    Hocam sosyal medya için bu cihazın kamerası da yeterli bence. Emin olun iphone 6 kamera olarak Z5ten üstün değil. Hiç bi anlamda üstün değil hatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

teşekkür ederim dostum cevapların için çok ilgilisin konuyla Kamera için dediysem kesinlikle prof. kameraların çektigi tarzda prof aramıyorum dostumi sosyal medya için daha çok Estonya'da yaşıyorum, muhteşem dogası var, birkaç foto atayım diyorum o da zehir oluyor elimdeki telefon yüzünden. O baya rahatsız etmeye başladı çünkü. Gopro'm ve canon d600 makinem var zaten ama ben telefon alırken de telefonun da bi nebze de olsa kamerasının iyi olmasını istiyorum, 2 sene sonra o kameranın çöp olmasını istemiyorum :/ g2 ilk aldıgımda muhteşemdi mesela, 1.5 yıl geçti kamera berbat bir hale dönüştü nasıl oldugunu anlamadan, denemedigim yöntem kalmadı ama o ilk günkü performansı bulamadım bir daha. Bundan dolayı açıkcası :) İphone'lar o konuda başarılı, renk dengesini seviyorum fotograflardaki. 6s burada 2400 lira ama taksitle alamıyorum ondan dolayı tr'de almak zorundayım ve 2700 lira orada. Malesef benim bütçemi çok aşıyor. Abim z3 kullandı geçen sene, şuanda 5s var, keşke ilk başta 5s alsaymışım diyor mesela :/ ben hayatımda hiç apple kullanmadım tabi bilmiyorum çok da iyi. Ama genel olarak sony'i seviyorum

O zaman sizi biraz gaza getireyim. Bir Instagram hesabı vereceğim size ve tüm fotoğrafları incelemenizi isteyeceğim. Fotoğraflar Sony kamerasından çıkma, cihaz XZ.

Instagram : Önder Koca

Konu hakkında detaylı bilgi ve Önder Koca hakkında merak edilenler..

Ayrıca çok önceden biri sormuştu orayada eklemiştim. Mesajı direk kopyalayım sizin için.

Z5 serisinde IMX300 sensör bulunuyor. Çoğu cihazında var bu zaten. Yazılım cidden değiştiriyor işi, sony kasıtlı yapıyor evet bunu. Aynı sensörle farklı kalitede fotoğraf çektirmek gibi bir politikaları var.

Buradan bakabilirsiniz IMX300 kullanan cihaz listesine.
    Link :
    Kimovil.com
    Smartphones with IMX300 Exmor RS lens model
    https://www.kimovil.com/en/list-smartphones-by-lens-model/sony-imx300-exmor-rs

Ayrıca buradan hangi cihazda hangi sensör var diye bakabilirsiniz. Soldaki listeden Main Camera>Sensor Model sekmesinden.
    Link :
    Kimovil.com
    Smartphone comparison Kimovil.com
    https://www.kimovil.com/en/compare-smartphones

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 9 Haziran 2017; 1:14:49 >

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Önder abiyi zaten takip ediyordum dostum, sony kullandıgını bilmiyordum fotograflara bayılıyorum :) Ama daha sadece 3 4 sayfa öne gittim, kamera, ısınma, ekran ışık problemi gibi çok dikkat çeken problemler var. Sonuçta bu cihazı ben hiç degilse 3 sene kullanmayı planlıyorum ama 3 senelik kullanımda pek verimli olmayacak gibi duruyor. Xz'ye yöneleyim olmazsa bilemedim :)
  • Berkayboys B kullanıcısına yanıt
    Paranız varsa tabiki onu alın kimse sizi kısıtlayamaz bu konuda. Hatta varsa bütçeniz S7 EDGE+ alın hiç uğraşmayın, dert etmeyin. iPhone ile Android cihazlar asla kıyaslanmamalı, birini kullanan diğerini kullanmıyor. Daha önceden kullanmışlığınız varsa ve beğenmişseniz hiç düşünmeden iPhone 6-7 alırdınız zaten..
    teşekkür ederim dostum yorumların için, Samsung kullanmıyorum, kullanmam da. Samsunga karşı çok büyük ön yargılarım var, laptop konusunda garantide bizi çok magdur ettiler, bir daha yaklaşmam. şimdi xiamoi videolarına baktım biraz, az araştırayım piyasayı çok zaman olmustu takip etmeyeli, xz konusunu ziyaret edeyim bir de. Tavsiyeleriniz aklımda
  • Bir lira bile ödemedim. Ama maalesef süreç çok uzun. 3 ay sonunda bilirkişinin incelemesi yönünde ancak karar veriyorlar. Aklın yolu bir telefon zaten incelenmeden karar verilemeyeceğine göre ilk başta bu kararı verebilirler.
  • Arkadaşlar acil yardım..

İkinci el Sony z5 aldım garantisi yok,bir hafta kullandım sonra arabaya bindim telefon aşırı yüksek sıcaklık dolayısı ilen kapandı ogün telefon çok sapıttı örneğin telefon kendi kendini resetliyor takılıyor du,daha sonra açıldı menüye girince hemen kapanıyordu zar zor telefonu komple sıfırladım ozamanda 3-4 dakika kullandıktan sonra kapandı daha sonra ben şarjını komple bitirdim ve komple doldurdum bugün ise her hangi bir sıkıntı yok başına gelmiş olan varmı,şehir dışına çıkacağım ama güvenemiyorum telefona.

DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM#

• TOMATOMAYOMA T kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun ikinci el oldugundan basina ne isler gelmis bunu sadece satin aldiginiz kisi bilebilir. Ilk once kendisine bir sorun herhangi bir problemi var miydi? Dustu mu? Icine su mu aldi? Tamir mi gordu vs. Bunlari bizim bilebilmemiz ve yorumlamamiz imkansiz.

Genel bir problem degil yasadiginiz o sebeple cihaz oncesinde neler atlatti bilmek gerek. Kolay gelsin..

Güç ve ses açma tuşuna basılı tutup 3 kere titredikten sonra cihazı geri açın. Hiç etkisi olmazsa fabrika verilerini sıfırlayabilirsiniz dosyalarınızı kurtardıktan sonra. O da olmadı Sony Xperia Companion'dan yazılım onarımı yapabilirsiniz. Tabi bunlar sorun yazılımsalsa işe yarar. Hiç düzelmiyorsa servise verip ücretiyle yaptırmak gerekebilir, geçmiş olsun.

• slord236 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yazılımsal olarak Sony Xperia Companion hariçinde herşeyi yaptım ama fayda etmedi, bu işlemi ben kendi bilgisayarım sa yapabilir miyim acaba basitmidir,

Evet yapabilirsiniz. Ancak internet yavaşsa uzun sürebilir işlem. Adım adım gösteriyor orda zaten basit bi işlem.
    Bu işlemin telefonu ayarlar menüsünden sıfırlamak ilen arasındaki farkı hakkında bilginiz varmı?

theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şey olmadıklarını tahmin ediyorum yani aynı olsa böyle bi tool koymazlar yalnız işin alt yapısında tam olarak ne var bilmiyorum. @theVerge bu konuda bilgi sahibi olabilir ona sormak lazım bir de
    Teşekkür ediyorum ve gelecek cevabı bir umutla bekliyorum..

Sony Companion sizin Flashtool ile manuel yaptığınız şeyi otomatik yapıyor. 3GB a yakın dosya indiriyor. IDM vb. indirme araçları olmadığından çok yavaş indiriyor, bazen donuyor. O sebeple ben Flashtool ile FTF leri kendinizin kurması taraftarıyım..
  • bugün IPG den aldığım tam gövde koruma seti geldi. uygulaması biraz zor açıkçası. direkt takınca hava kalıyor IPG nin yöntemine göre ise direkt atıyor yanları.köşeler 1 haftaya atacak gibi gözüküyor zaten cebe gir çık derken. kesimi çok köşeli. zaten resimlerde görürsünüz ama dokunuş hissi çok hoş. özellikle arka koruması sony kabartmasından etkilenmiyor. kötü görüntü oluşturmuyor. kalın güzel bir malzemesi var. ön koruyucu ekranın görüntüsünü bozuyor. (resimde yeşil ve beyaz üzerinde görebilirsiniz. kenar ve köşeleri keşke daha kaliteli yapsalarmış. çizilmiyor olayı külliyen yalan bu arada. kılcal çizikler var şuanda. ama koruması şahane. sünmüyor, delinmiyor.
    ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

• Konuya Eklenenler

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

Hoparlör ve Kulaklık Ses Kalitesini & Seviyesini Artırma (Müzik Dinlemek Artık Daha Keyifli)

Bir süredir bu konuda rahatsız olduğum için araştırma içerisindeydim. Sonunda dilediğim kalitede, dilediğim seviyede bir sese sahip oldum. Android 7 kullanıcıları için hazırlanmıştır. Kaliteli bir kulaklık ile Spotify & Fizy & SoundCloud gibi bir servisten kaliteli bir müzik açınız. Hoparlör ve kulaklık son ses seviyesinde test ediniz. Modu kurunuz ve bir kez daha deneyiniz. Aradaki fark sizi çok ama çok mutlu edecek :)

Farkı daha rahat anlamanız için örnek müzik..

UYARI : TWRP den mutlaka Yedek alınız, herhangi bir sorunda dönüş yapabilmek adına..

UYARI : BU İŞLEM SADECE ROOT YETKİSİ OLAN KULLANICILAR İÇİNDİR!

Yüksek ses kalitesindeki kulaklıklarınızda müzik dinlemek artık çok keyifli olacak.

İndirmek Link : Google Drive

Kurulum

1. Z5_Sound_Mod.zip dosyasını telefon hafızasına atınız.
    2. TWRP yi açınız.
    3. Install bölümünden Z5_Sound_Mod.zip dosyasını kurunuz.
    4. Kurulum tamamlandığında cihazı yeniden başlatınız.
    5. Kaliteli ve Yüksek Ses müziğin keyfine varmaya başlayabilirsiniz..

*Ses paketi tarafımca hazırlanmamıştır. Ses artırma işlemleri tarafımca gerçekleştirilmiştir.*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 12 Haziran 2017; 0:49:25 >

• Çok belli oluyor sağ sol parça parça. Şeffaf kılıf daha mantıklı değil mi onun yerine?

Ön camda jelatin sanırım, güneşten kolay etkilendiği için jelatinler görüntüyü bozuyor ek olarak.
    Dediklerinizin hepsini internet üzerinden yapabilirim değilmi,sorunum hakkında bilginiz varmı telefon aşırı sıcak hatası verdi ve kapandı ve telefon açılıyor menüde hemen ısınıp kapanıyor hep ayni işlemi tekrarlıyor.

• 
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.