Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (518. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konuda paylastigim Andoid 6 surumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuron2

lineage ve diğer romları kurarken hata aldım. E6633 vs için yazıp benim cihazı identifiye edemedi. Eski cihazlarımdan tecrübe ile updater script editleyip cihaz identifikasyon satırını silip deneyecektim cesaret edemedim. Bizim boot dosyadaki hatadan kaynaklanıyor olabilirmi

Cok dogru akliniza gelmis. /system yolunu sildigimiz icin cihaz surumunu taniyamiyor. Target yazisina kadar script dosyasindan komutlari silmemiz gerek. xda daki konularima ekledim buradakinde unutmusum. En kisa zamanda onuda ekliyorum. Kusura bakmayin ugrastirma icin :)

Edit: Konuyu düzenledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 3 Haziran 2017; 7:33:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slord236

Kamera konusunda manuel ayarlardan umudu kestim, şu yeni modellerdeki 12mp seçeneğini versinler bari

O konuda hic bilgim yok tam olarak nedir bahsettiginiz.

Dipnot: Ben sadece bizim kamerada problem var saniyordum bu koselerdeki bozulma icin. Megersem XZ icinde gecerli hatta X icinde gecerliymis bu. Internetteki fotograflarda gordum.

16:9 ile aciyi buyutecegim diye koseleri bulaniklastiriyor. Oysa iPhone gibi hile yapip koselerden kisabilir ve bozulma olan kisimlar atilmis olur. iPhone bize koseler kirpilmis fotograf cekebiliyor sadece dolayisiyla sahneler kucuk, daha az alan aliyor..

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hocam köşelerdeki bulanıklaşma ayrı bi konu onu kabullendim artık, XZste bile var. İstediğim şey şu ki yeni modellerde XZs Xzp vs. Manuelde 12 mp çekim seçeneği mevcut 23 ün yanında. Bu bizde 8 mp, 8 mp kullanınca neredeyse hiç gran yapmıyor bizim kameralar ama detay kaybı oluyor bu sefer de. 12 mp seçeneği çok kullanışlı olabilir, kamerayı zaten 23mpde kullanmak mümkün değil fena gran yapıyor. 12 mp seçeneği gelsin biraz daha rahat edelim, güncellemeyle gelir inşallah merakla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slord236 -- 3 Haziran 2017; 7:37:17 >
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Onu ben bir araştırayım ama pek mümkün olmayabilir söz vermeyeyim. Standart AxB ölçülerini kullanmıyor Sony, arkasında başka bir neden olabilir. Yazılım kaynaklı ise mutlaka halledilir.

Edit: Yazılımsal olarak ekledim 12MP'i fakat yeni apk yı sisteme kurmak için root ve superusermod (services.jar) gerekli oluyor, Aksi halde yeniden düzenlenen apk yı çalıştırmadı bir türlü. 12MP'i seçip kameraya döndüğümde hata alıyorum. Daha fazla araştırıp döneceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 3 Haziran 2017; 9:30:0 >
    Hocam teşekkürler, bende root yok tabi çalışmaz o zaman root işine girmek istemiyorum bu cihazda. Rootsuz yoksa yapacak bişey yok artık

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Konuda paylastigim Andoid 6 surumu.

Hocam bahsettiğiniz bu sürüm 6.0.1'den iyi mi? Aralarında ne gibi farklılıklar var? 6.0.1'den 6.0'a geçilmesini tavsiye eder misiniz?

• zffb Z kullanıcısına yanıt
    Konudaki en son sürüm 6.0.1 zaten. Genel olarak androd 6 diye yazdım.

Ayarlara girin, en alta inin telefon hakkında dan bakın. Sürüm numarası 5.11 ile bitiyorsa aynısıdır sizinkiyle zaten..
    Tmm hocam aynı sürümmüş :)

• Android 5.1.1 için modifiye boot bulabilir miyim? ya da cm12 veya costom rom. Tabi dual için lazım.
  • neuron2 N kullanıcısına yanıt
    5.1.1 de cihaz çok kötü çalışıyor yalnız benden söylemesi. Eğer elinizde FTF dosyası varsa hazırlayabilirim kernel dosyası.

Konu içerisinde custom romlar var zaten onları inceleyebilirsiniz. Cyanogenmod'un stabil hiçbir sürümü yok.
    Footej camera gerçekten çok başarılı manuel video desteği[LG'deki gibi] sunan tek uygulama google playde demo gibi bir versiyonu var ama apk dan premium indirebiliyoruz pmden isterseniz atarım sizde konuya eklersiniz :)
  • birde maksimum 8 mp e kadar desteği var ama onunda hakkını veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkinxda -- 4 Haziran 2017; 19:22:46 >
  • brkinxda kullanıcısına yanıt
    Modlanmis google camera uygulamasi. O sebeple eklemedim. Playde cok fazla modlanmis google camera var, farkli eklemeye deger olanlari ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 4 Haziran 2017; 21:19:23 >
  • Yeniden merhaba

Bir arkadaş yazmıştı fakat tam cevabını bulamadık sanırım. Detaylı anlatmaya çalışacağım.

Bir fotoğraf çektiniz ve albüm uygulamasından çektiğiniz fotoğrafa bakıyorsunuz. Fotoğraf aslında net fakat birkac saniye bekledikten sonra fotoğraf netliği ve canlılığı daha da iyileşip belirginleşiyor. Normali bu.

7 güncellemesinden sonra bu detayların daha da netleşip fotoğrafın canlılık kazanması daha da geç olmaya başladı.

Bununla ilgili bir çözüm var mı? Bunu sorun olarak mı görmek gerekir?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurgaon -- 5 Haziran 2017; 0:25:10 >
  • gurgaon G kullanıcısına yanıt
    Sorun bizlerde de var. Ben pek fotoğraflara açıp bakmadığımdan sorun etmiyorum. Sony forumunda sordum bakalım ne yanıt gelecek. Ben işlemci hızlarını telefon ısınmasın diye kıstıklarından dolayı geç odakladığını düşünüyorum. Custom Rom larda bu sorun yok ama onlarda da cihaz ısınıyor oyun oynarken çok ağır işler yaparken..

Xperia Z5/Z5 Compact/Z5 Premium Support Forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 5 Haziran 2017; 2:16:14 >
    Arkadaşım, gerçi benim telefon Z3+ ancak aynı işlemci grubu olduğu için bu forumu sık sık ziyaret ediyorum. Diğer birçok teknoloji formu dahil, sizin kadar ilgili bir yönetici görmedim. Emekleriniz için teşekkür etmek istedim sadece. Kolay gelsin.

• Acaliyptica A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler görüşleriniz için. Z3+ da "kitakami" ailesinden, benzer serideki cihazlara sahibiz. Bir sıkıntınız olursa cihazınızla ilgili elimden geldiğince yardım etmek isterim.
    Ben de teşekkür ederim. Şu anda bir sıkıntım yok. Sadece 7.0 dan sonra Xperia klavyede ı, j, n hattında dokunmatik algılaması azaldı. Ekran problemi mi yoksa 7.0 problemi mi anlamadım. Google klavyede de aynı bölge problemi devam ediyor. Dokunmatik kararsız. Güncellemeden sonra düzelir diye umut ediyorum. Ya da garantisi devam ediyor, servise götürebilirim. 7.0 onarım yapmak işe yararmı bilmiyorum.

• selman_aveo70 S kullanıcısına yanıt
    Hocam sonucu bildirirseniz sevinirim. benim cihazda da beyaz leke sorunu var
  • 
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.