Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (520. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arka kamera cekimleri ilk mesajda var. On kamera cogu cihazdan basarili.

Bu makaleden istediginizi ogrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 6 Haziran 2017; 21:30:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EFAl E kullanıcısına yanıt
    Cihaz kozmetik olarak hasarsiz ise dusunun. Hasarli telefon ise garanti disi kalir zaten. 1 yillik garanti Sony turkiye mi bunu arastirin. Degilse hic almayin. Cihazin BL kilidini sorun acilmissa yine garanti disi. 1000 lira fazla degil bu cihaz icin ama 1 yil kullanilmis cihaz alacaksiniz sonucta. 1000 lira icin kaydedeger hicbir problemi yok cihazin. Aldiginiz cihazda sorun olmamasi onemli, sorunlu cihazi aldiktan sonra pisman olup su ozelligi kotu dememek gerek.

• Cihaz tr cihazi kosmetik olarak kusursuz telefon hergun gordugum sevdigim bir abimin zaten o konuda sıkıntı yok,ben sadece telefon almaya deger mi onu merak ediyorum bir sorum daha telefon ne kadar surede sarj oluyor

1000TL ye daha iyisini alamazsınız değer. Şarj aleti QC2.0 destekliyor. 120dk-150dk arasında şarj oluyor. İlk yarım saat hızlı oluyor, sonrasında yavaşlıyor pilin ömrünü uzatmak için.

Biraz daha para ekleyip Xiaomi Mi5S alabilirsiniz. Hem sıfır hem daha iyi bir cihaz. Garantisiz güşünebilirsiniz ama çok titiz kullanmalısınız paralel ithalat. HB den alıp fixpack alırsınız. Ekran kırılması vb. durumlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 6 Haziran 2017; 23:20:17 >
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum vallahi hocam ya ben aldım dediğim gibi öyle oldu

• cemozgendh C kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok saolun bulamazsam onu alacaktım iyi ki uyardınız. Bu kulaklığı bulmak sıkıntı galiba yani satışı yok gibi, hepsi yan sanayi diğer sitelerdeki ürünler de hep kötü yorum almış. En mantıklısı kutudan çıkanı kullanmayan birinden almak.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Uygulama öneriler için teşekkürler. Birkaç uygulama denedim fakat sesi hemen bozuyor. Çok entersan birşey söyleyeceğim. Aynı kulaklığı blackberry passport ile denedim ve inanamadım. Hem çok yüksek ses hemde asla bozulma yok. Sanırım uygulamadan ziyade dediğiniz abartı temin etmek daha iyi olacak.

Teşekkürler

• gurgaon G kullanıcısına yanıt
    Uygulamalar bozar dediğiniz gibi ama ihtiyacınız giderilsin diye yazdım. Aparat tüm sesi iyileştirip seviyesini yükseltir, uygulamada ekolayzırdaki tüm ayarlar aynı oranda artırılır.
  • Parmak izi sensöründen memnun olan var mı? Genelde açamıyorum ya tanınmadı ya da parmak hareketi çok hızlıydı diyor. Aynı parmağı 5 kez kaydetmeme rağmen

• Parmakların nemli, terli veya yağlı olmaması gerek. Bu dertlerden muzdaripsen sıkıntı yaşatır okuyucu dik konumlandığı için.
    Cihazı hâlâ kullanıyor musunuz? Bi de Z5P ile Z5'in farkları nelerdir?

• Kullanıyorum elbet konuyu niye devralayım yoksa..

Z5 ve Z5P Karşılaştırma Linki

Özet:
    Ekran Boyutu
    Batarya Kapasitesi
    Fiyatı
    Cevabınız için teşekkür ederim ancak son bir sorum olacaktı:

2015 yılı bir telefonu alıp birkaç yıl kullanabilir miyim? 2015 çıkışı olması beni biraz tedirgin ediyor açıkçası.

• ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

[RECOVERY] TWRP 3.1.1-0 Z5 [sumire]

Konu Linki : xda (sceryavuz)

Ana konuya eklemeyeceğim bu çalışmamı, zaten kernel içinde TWRP mevcut akılları karışmasın kimsenin hangisini kullanalım diye, 3.1.1-0 sürümünü tatmak isteyenler için sadece :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 7 Haziran 2017; 4:50:34 >

• Bir sonraki android sürümünü resmi olarak almayacak. xda da sunulursa burayada eklerim. Bu sene içinde problemleri düzeltmek için son bir güncelleme alır düşüncesindeyiz.

2015 sene olması bir şeyi değiştirmiyor. 2 senede teknoloji çağ atlamadı. Z5 sony nin en güçlü ilk 5 cıhazı arasında halen. Genel cihazlar arasında en güçlü ilk 20 cihazın içine girer rahatlıkla.
    Çok teşekkür ederim cevabınız için. X Compact ile arasında kalmıştım ama yorumunuz beni mest etti. Sanırım doğru diyorsunuz. 2 yıl içerisinde teknoloji çağ atlamadı. Özellikle bi arabamda olan Z3+'ı gördükten sonra buna daha bi tutuldum.

• Isınma problemi ne durumda arkadaslar cogu sitede çok ısıniyor diyorlar ve baska problemleri de var mi

Çok ısınıyor, birsürü problemi var. Saymakla bitmez..

En iyisi başka cihazlara yönelmek..

Sevdiğim bir abimden alacağım diyorsunuz, burada sürekli problemi varmı cihazın diyorsunuz. Konuyu trollediğinizi düşünmeye başladım. Sevdiğiniz bir abinizden alacaksanız kullanın 5dk ve sorun kendisine ne problemi var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 7 Haziran 2017; 8:25:6 >
  • Ne alaka kardesim teli 5 dakika elime alinca mi butun problemlerini farkedecem sizler uzun süre kullandiginiz icin soru soruyoruz neyle suçluyorsun

Suçlama yok, dün sordunuz aynı soruyu problemi yok dedim bugün yine sordunuz ayrıca son 5-6 sayfaya bakarsanız tek soran siz değilsiniz. 500 sayfa içinde defalarca soruldu haliyle.. Geriye doğru okuyunuz..

Cihazı alacağınız kişi 1 yıl kullanmış ve tanıdığınız, ondan da bu bilgiyi edinebilirsiniz cihazı almadan önce..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 7 Haziran 2017; 10:19:16 >
  • 
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.