Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (516. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fark yok birebir aynisi, zaten ben yazdim sana klasorden al veya FTF den cikar diye. Ikiside ayni..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir program için lolipop sürüm lazım olduğu ve çift sim ihtiyacından z5 dual aldım. Uzun uğraş sonrası Android 6 tan 5 e düşebildim. Genel olarak memnunum ama oneplus 3t 6 128 sonrası tabi yavaş geldi ve ısınıyor. Birde ona göre şarj hızı iki misli yavaş. Neticede ihtiyaca göre tercih ve işimi gördü. Biraz daha deneyip sonra oneplus elden çıkarırım. İsteyen olursa pasaport kaydı var 3 aylık ve sıfır ayarında.

• neuron2 N kullanıcısına yanıt
    Lollipop çok eski kaldı artık.. Bende deneme amaçlı kurmuştum L, en fazla 10dk dayanabildim.. Hantal arayüzde sıkıntılar oluyor uygulamalar geç tepki veriyor vs. Nougat cidden çok hızlıymış ne kadar şikayet etsekte. Bildiğim kadarıyla oneplus da cyanogenmod bulunmaktaydı şu sıralar lineageos var cyanogenmod askıya alındığı için. Haliyle daha performanslı olması gerek oneplusın hem aosp hemde nougat..
  • Oneplus 3t için Android 6 dan itibaren bir sürü var. Ama benim kullandığım program 5.1.1 den sonra çalışmadı.

• Telefonu ( Z5 Dual ) alalı yaklaşık 3 gün oldu sanırım, Öncelikle @theVerge değerlendirmesi önemli oldu tercihimde.

Bana göre beklemediğim artıları:

-Muazzam görüşme ses kaltesi ( Her 2 hatta da)

-Muazzam Çekim gücü ( Her 2 Hatta da) Daha önce kullandığım telefonların çekmediği -2 otoparkta 3 diş çekiyor

-Kasa ve işcilik

-Stabilite

Beklentimin altında kalanlar,

-Kulaklık müzik gücü ( Z1 ve Z2 Telefonlarımdan daha az, Belki güncelleme ile alakalı)

-Batarya Performansı ( Sanırım çift hat olduğu için , biraz daha iyi beklerdim bilemiyorum)

-zİL Sesleri sevileri ( @theVerge tavsiyesine halen uymadım, ama güncelleme ile alakalı olduğunu düşünüyorum)

-Fotograf kaltesi ( @theVerge tavsiyesi üzerine Companion ile onarma yapacağım belki düzelir )

Şuan için günahı ve sevabı ile memnunum ve iyi ki almışım diyorum.

• Sevindim memnun kaldığınıza. Ben cihazın yakışıklı olmasını seviyorum çok premium duruyor cidden. Herkes iphone 6-7 lerini koyuyor masaya ben z5 imi özellikle ters koyuyorum direk dikkat çekiyor.

Kulaklık gücü konusunda haklısınız, az ve rootsuz çözümü yok sanırım, bir onun içinde root atmaya gerek yok. mixer_paths.xml dosyası ile oynayınca artıyor ama onun için root gerekli. Bende gerek duymadığımdan oynamıyorum, çoğunlukla araçta AUX ile evde müzik seti ile kullanıyorum. Zil sesleri seviyeside mixer_paths.xml ile alakalı. Tüm çözümler onun içinde gizli :)

-2.katta 3 diş çekmesine ben şaşırdım hattınızın o bölgedeki baz istasyonu ile alakalıdır büyük ihtimal. Ana mesaja eklemiştim bant aralığını çok geniş. Her ülkede kaliteli yayın bulma olasılığımız yüksek..

4G LTE(1800, 1900, 2100, 2300, 2600, 700, 800, 850, 900 MHz)
    3G (1900, 2100, 850, 900 MHz)
    2G (1800, 1900, 850, 900 MHz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 29 Mayıs 2017; 18:49:40 >

• Konuya eklenenler..

Custom (Özelleştirilmiş) ROM Yükleme İşlemi
    Stok Yazılım Tabanlı Custom ROM'lar
    AOSP Yazılım Tabanlı (Açık kaynak kod adlı android projesi üzerine inşa edilmiş) Custom ROM'lar
    Kişisel Yorumlarım
    Custom (Özelleştirilmiş) ROM Yükleme Linkleri ve Kurulum
    Görseller ve Mokee için Test Sonuçları
  • Güncel sürümde ısınma ve pil ne durumda? Şu an 6.0'dayım pil ok ama cihaz cayır cayır

• Ekranda mavi iz neden olur? Beyaz fonda belli oluyor sol orta altta konum olarak 2 cm lik bir iz.

• flypow3r kullanıcısına yanıt
    ekrandan kaynaklı. daha yeni bu nedenle kvk ya yolladım. garantisi varsa ekranı değiştiriyorlar.
  • Donanımhaber üyeleri için kontrol butonları değiştirilmiş turuncu renkli temamız.

İndirme Link : Google Drive

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır güncelleme gelmedi play store için... Ne yapılabilir?

Şimdiden teşekkürler

• Cihazım servisten geldi. Batarya sıfırken bu değerde bakalım 2 gün çıkarabilecek miyiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • c_mex C kullanıcısına yanıt
    26 Mayis, Saat 18:16 tarihli mesajimi okuyunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

26 Mayis, Saat 18:16 tarihli mesajimi okuyunuz.

Facebook ta da benzer sorun var, stories özelliği yok... Bu konuda bilginiz var mı?

Teşekkürler

• c_mex C kullanıcısına yanıt
    Facebook hesabım yok bu sebeple kullanmıyorum. Sizdeki sürüm nedir acaba? Aşağıdan indirebilirsiniz..

Son kararlı sürüm : Facebook 125.0.0.23.80
    Son beta sürüm : Facebook 127.0.0.2.69

• Arkadaşlar Asus Zenfone 3 mü almalıyım yoksa Sony Z5 mi lütfen tercihlerinizi belirtin. Asus'un type c özelliği çok kafamı karıştırıyor acaba veri aktarımında çok büyük farklar var mıdır ?
  • arkadaşlar yeni telfon alma arifesindeyim z5 ile x e baktım ucuz diyede p9 lite 2017 arasindayim bi öneriniz var mi acaba z5 ten memnun musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtizcisi

Arkadaşlar Asus Zenfone 3 mü almalıyım yoksa Sony Z5 mi lütfen tercihlerinizi belirtin. Asus'un type c özelliği çok kafamı karıştırıyor acaba veri aktarımında çok büyük farklar var mıdır ?

Şuradan baktım zenfonu 3 hakkında bilgim olmadığı için.

http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/56268-67063/asus-zenfone-3_sony-xperia-z5-dual/

Telefona ne atacaksınız bilmiyorum ama Z5 in hafızaya yazma hızı çok yüksek. MoKee için yaptığım testlere bakabilirsiniz. Aradaki fiyat sizi yormayacaksa Z5 dual alınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: grejuva6

arkadaşlar yeni telfon alma arifesindeyim z5 ile x e baktım ucuz diyede p9 lite 2017 arasindayim bi öneriniz var mi acaba z5 ten memnun musunuz

Fiyat önemliyse sizin için 3 cihazda yeterli görünüyor.

http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/47045-67063-74648/sony-xperia-x_sony-xperia-z5-dual_huawei-p9-lite-2017/

Ama performans istiyorsanız p9 lite biraz düşük kalacaktır. Xperia X e yönelebilirsiniz. SP650 işlemci sizi memnun eder..

• 
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.