Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (519. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    *#*#service#*#* yazın, Service test kısmına girin, Touch kısmındaki testleri tamamlayın. Eğer orada da sorun oluyorsa digitizer da sorun vardır. Garantide değiştirirler, düşürme vs. olmadıysa..
  • Bricklayer kullanıcısına yanıt
    Bu beyaz leke dediğiniz arka plan beyaz iken bazı bölgeler daha parlak bunu kastediyorsunuz dimi?

Bende de oluştu bunlardan sağ altta iki dikey çizgi gibi.. Ben alttan bir şey baskı yapıyordur diye önemsemedim.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bazı bölgeler daha parlak duruyor
  • Birde şu kulaklık ses seviyesini root gerektirmeden yükseltebilmenin bir yolunu bulabilsek tadından yenmez.

Extra bass kulaklığım var ve kulaklığı bu ses seviyesinde ne yazık ki kullanamıyorum.

Sony diyorki benim cihazımda benim kulaklığımı kullanmanı öneriyorum ama ne kadar yüksek kaliteli kulaklıkta alsan ses seviyen bu.

Standart Sony kulaklığı ile xb serisi kulaklığın bu durumda cidden farkı yok. Fakat başka bir cihazda bu xb kulaklığı kullandığım zaman MÜTHİŞ!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, bu kutudan çıkan MH750 kulaklığı hiç açmamış ve kullanmayacak olan, satmak isteyen arkadaşlar PMden benle iletişime geçebilir mi. Benimki bozuldu çok sevdiğim bi kulaklıktı, özel olarak mı optimize etmişler bilmiyorum ama güzel ses veriyordu cihazla, çok övülen XB50APyi aldım 5 gün önce bu kulaklık yerine, kulağa doğru düzgün oturmuyor MH750nin yanına yaklaşamaz bu konuda, özellikle sağ taraf resmen kusurlu sol taraf en azından biraz oturuyor kulağa, iade de kabul etmediler yetkili servise vermekle uğraşıcaz artık, ses kalitesi de öyle ahım şahım değil zaten, bass ağırlıklı olsun dedik bu sefer de tiz diye bişey bırakmamışlar ortada. İnternetten baktım MH750ye de güvenilir bi yer bulamadım yani ürüne yorum olmayınca original mi değil mi anlaşılmıyor. 50ye satan var 27ye satan var, çok fazla yerde var hangisi orijinal çözemedim.
  • gurgaon G kullanıcısına yanıt
    Z5 i uzun süre kullanacaksanız ve gerçekten kaliteli kulaklıklarınız varsa, amplifier özelliği olan playerlar kullanabilirsiniz (poweramp, playerpro, blackplayer, jetaudio vs.) eğer Spotify, Fizy için kullanacaksanız Equalizer uygulaması veya Equalizer & Bass Booster uygulaması bunlarla uyumlu çalışıyor. Kalıcı bir çözüm arıyorum derseniz şu adaptörlerden alabilirsiniz..

Hem sesi iyileştiriyor hemde yüksetiyor. Daha ucuz ve dandikleri var oyuncu kulaklıkları yanında gelir onlarada bakabilirsiniz. Bu iyi ve kaliteli bir tanesi..
    aliexpress.com
    US $25.99 |ihens5 S50 PLUS Headphone Amplifier Portable HIFI Headphone Amp Improve Sound Quality For iphone xiaomi Smartphone Car Speaker|hifi headphones|headphones hifi|headphone headphone - AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/ihens5-S50-PLUS-Headphone-Amplifier-Portable-Headphone-Amp-Improve-Sound-Quality-For-iphone-xiaomi-Smartphone-Car/32795513589.html

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 6 Haziran 2017; 1:38:49 >

• slord236 S kullanıcısına yanıt
    Bende var dandik sanardım bu kulaklığı iyi mi cidden o kadar?

Xiaomi Hybrid HD kullabıyordum ben..

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★
    Hocam ben de daha yeni Xiaomi Hybrid Pro aldım sizdekinin bir üst versiyonu ses kalitesi tabiki MH750den çok daha iyi hatta öyle bi kulaklık yapmışlar ki her türlü detayı duyuyorum müzik dinlerken ama sorun şu kulağa hiç iyi oturmuyor o da XB50ap gibi pat diye düşüyor kulaktan, ben ağırlıklı olarak dışarda kullanıyorum ondan dolayı sıkıntı oluyor. MH750 yapışıyor adeta kulağa. Siz satmayı düşünüyor musunuz bunu yoksa kullanacak mısınız hocam nedir durum?
    Yok kullanmam ben ama satma işi nasıl olur bilemedim. Aliexpress'e baktım sahteleri 2-3 dolarmış, büyük ihtimal 20-30 a olanlar sahte ürünlerdir. Ederi nedir bunu nerden bileyim? Sony kendi satıyormu bunu sitesi felan bulamadım ben..

Keçiörendeymişsiniz bana çok yakınsınız aslında :)
    Hocam Hepsiburada'daki muhtemelen orijinal 50 tl satış fiyatı var. Bizim konuya yazma amacım ucuza kapatmaktı biraz 30-35'e fitseniz keçiören civarında sizden alırım kulaklığı, ama 30 lira için uğraşamam derseniz de anlarım hocam :)
    Uğraşmam tabiki, para da etmiyormuş meret :) dursun kutusunda bak aranınca bulunamıyormuş orjinali. Zorda kalırsak açar kullanırız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 6 Haziran 2017; 2:16:44 >
    Anladım hocam sağlık olsun ben bakınayım biraz daha şu kulaklığa. Hayır şu ürünleri kendi sitelerinde satsalar keşke de biz de orijinal mi değil mi diye bin tane ürüne bakmasak
    Bu ürünler OEM ürünler olduğu için sitelerinde satmıyorlar. Ayrı bir ürün değil o sebeple fiyatı alan kişi keyfe keder koyuyor. Şimdilerde telefon firmaları OEM ürünlerden kurtulup marka 50-100 dolarlık kulaklar koyuyor kutuya, sony biraz feyz alırda ekler umarım. Xperia Z den beri bu MH750 kulaklık varmış kutularda. 4-5 yıllık kulaklık..

İngiltereye vs. özel kulaklık veriyor kutu içinden TR üvey evlat.

Pro sürümde çok canlıymış yav, ben bunların verdiği sesleri seviyorum aksine siz bass seviyormuşsunuz. Bluedio T2+ var bende ek olarak onda baslar gümbür gümbür. Kafaüstü tabi bu taşıması sıkıntı..
    Hocam Z2 yanında gürültü engelleyici kulaklık verilmişti çok güzel bi adımdı o da TRye gelmemişti :)

Pro işine gelirsek cidden çok güzel ses veriyor midler ve tizler daha ön planda ve her ayrıntı duyuluyor ama yani nasıl desem dengeli olmaya yakın da tam dengeli değil gibi gibi :) Ben basslar bir tık önde olsun diye XB50ap aldım bizim cihazdan mıdır nedir eko ayarlarıyla o kadar uğraşmama rağmen tizler bildiğiniz hiç duyulmuyor yani bass olayının suyu çıkmış sanki. Bu Xiaomi Hybrid Pro'yu da satmaya çalışıcam satamazsam da sorun değil alışır ev içinde kullanırım onun da ayrı bi tadı var, ek olarak kulaklığı o kadar güzel paketlemişler ki harbiden şaşırdım, malzeme kalitesi 9/10 filan. Dediğim gibi 1.sorun kulağa tam oturmaması, 2.sorun bassların biraz geride kalması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slord236 -- 6 Haziran 2017; 2:55:21 >
    Onlar orjinal değil malesef. Okulda kaybettim canım mh750mi sipariş verdim ordan 2 gün sonra bozuldu :(

• cemozgendh C kullanıcısına yanıt
    Hangileri hocam hepsiburadakiler mi? tek orijinal gibi duran da bunlardı :)

• Konuya Eklenenler

Youtube Üzerinden Sadece Ses Dosyalarını Dinleme & İndirme (kota dostu)

Youtube her video için 2 çeşit dosya barındırır. Bunlardan biri ses bir diğeri video dosyalarıdır. Bunları 2 ayrı dosya olarak tutmasıdır nedeni, video kalitesini düşürdüğünde seste bozulma olmamasını sağlamak. Video kaliteleri değişken olup sabit kalitede ses dosyasını sunar. Bunu özel araçlar ayrıştırabilir, kullanıcılar bunlara direk olarak erişemez. Bu ayrıştırmayı yapan ve olanak dahilindeki en kaliteli ses dosyasını çekebilen 3 adet uygulamamız bulunmakta, bunlardan ilki SUAMP ikincisi YMUSIC, üçüncüsü MYT Material dir. İndirilen standart dosyalar 2mb ile 5mb arasındadır. MP3 olarak indirmek isterseniz boyut artabilir.

SUAMP - surodev
    -Çok hızlı arama yapabilmekte ve çok hızlı dinleme için ideal.
    -İndirme özelliği yok.
    -Playlist özelliği vardır.
    -Equalizer (6-bant) vardır.

İndirmek İçin Tıklayınız : Google Drive

YMUSIC - khangneovip
    -Aramaları hızlı fakat dinleme kısmında 1sn-5sn gecikme olabilmektedir.
    -Ülkelere göre günlük popüler dinleme listeleri bulunmaktadır.
    -Müzik olarak indirme özelliği vardır. (mp3, ogg, opus, webm, m4a)
    -Video olarak indirme özelliği vardır. (mp4, webm, 3gp)
    -Playlist özelliği vardır.
    -Equalizer var, Sony ile çalışmıyor.

MYT Material - ahmetbaris
    -REKLAMLAR FAZLA OLDUĞUNDAN TARAFIMCA APK DÜZENLENMİŞTİR!
    -Aramaları hızlı, dinlemeleri hızlı, mp3 ve video indirme işlemi hızlıdır.
    -Ülkelere göre günlük popüler dinleme listeleri bulunmaktadır.
    -Müzik olarak indirme özelliği vardır. (mp3)
    -Video olarak indirme özelliği vardır. (mp4)
    -Playlist özelliği yoktur, indirilen mp3 ler solda mp4 ler sağda listelenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 6 Haziran 2017; 9:11:52 >

• Bu telefonu kullanan kamerasından bahsedebilir mi? Ön ve arka

• R3hab kullanıcısına yanıt
    Konuyu karistirdiniz sanirim. Z5 fan sayfasi burasi.

• Arkadaşlar merhaba 1000 liraya 1 yıl garantili z5 buldum almaya deger mi telefondan memnun musunuz eksileri nelerdir lütfen yardimci olun

• 
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.