Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kardeşime telefon bakıyorum. Sony Z5 Dual, Samsung Galaxy A5 2017 ve Asus ZenFone 3 ZE552KL arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

- Çok oyun oynanmayacak, oynansa da candy crush tarzı oyunlar olur heralde, yüksek performans isteyen oyunlar değil yani.
    - Müzik kalitesi benim HTC 10 kadar iyi olmasa da ona yakın ya da tatmin edecek bir telefon olması önemli.
    - Kamerası da fazla önemli değil ama iyi olursa tabi daha iyi.
    - Takılma, kasma ya da kronik sorunları olmasın.
    - Üst sınır 1800TL.

Bana kalsa bunlara değil aynı fiyata kat kat daha iyi olan xiaomi, lenovo, huawei modellerine bakardım ama malum kızların çoğu Samsung ve başka 1-2 marka dışında bi şey bilmiyor, Sony ve Asus'a bile duyulmamış marka gözüyle bakıyorlar. Yanlış konuda tavsiye istemiş olabilirim ama Z5 kullanıcıları olarak Z5 hakkındaki fikirlerinizi de almak istedim. Z5 Dual mi daha iyi bir seçim olur yoksa A5 2017 veya Zenfone 3 mü?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elberp -- 20 Mayıs 2017; 17:31:41 >

• Kandırabilirseniz mi5, kandiramazsanız kesinlikle z5 dual

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Hocam çok granli duruyor fotoğraf...
  • iyi akşamlar millet Z5 BOOTLOADER kilidi nasıl açılıyor bilen var mı ?
  • elberp E kullanıcısına yanıt
    Xperia X bakabilirsiniz kızlara daha uygun bence :)

• corsair61 kullanıcısına yanıt
    Hocam aşağıda vereceğim linkten z5 ile ilgili herşeyi öğrenebilirsiniz.

XDA Developers
    [GUIDE] Sony Xperia Z5 - UNLOCK / ROOT / TWEAKS - OS 5.1.1 / 6.0
    https://forum.xda-developers.com/xperia-z5/general/guide-sony-xperia-z5-unlock-root-tweaks-t3298224

• İyi geceler arkadaşlar mesaj yazarken bazı kelimelerin sonuna telefon kendi kendine. nokta koyuyor halbuki cümle sonu falan. değil. Sinirden parçalıcam o derece canımı sıkıyor bunun bi ayarı. falan yok mu?

Not bu mesajda da koydu yine salak salak yerlere nokta

• quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

İyi geceler arkadaşlar mesaj yazarken bazı kelimelerin sonuna telefon kendi kendine. nokta koyuyor halbuki cümle sonu falan. değil. Sinirden parçalıcam o derece canımı sıkıyor bunun bi ayarı. falan yok mu?

Metin girişi klavue ayarlarında olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

İyi geceler arkadaşlar mesaj yazarken bazı kelimelerin sonuna telefon kendi kendine. nokta koyuyor halbuki cümle sonu falan. değil. Sinirden parçalıcam o derece canımı sıkıyor bunun bi ayarı. falan yok mu?

Metin girişi klavue ayarlarında olması lazım.

Oranın altını üstüne getirdim ama nereden olduğunu bulamadım space tuşuna iki kere basınca. otomatik nokta koy diye bir seçenek. var onuda kaldırdım yinede devam ediyor bu durum otomatik sözcük düzeltmeyi mi. Kapatmak gerek acaba
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Orijinal hali böyle değil yapı ve HDR efekti verdim ondan dolayı
  • Z5
    ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Ankaranın neresi hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Hocam etlik-esertepe tarafında bi park baya görüyor ankarayı, parkın adını bilmiyorum ilk defa gittim zaten
  • Telelfonum yaklaşık 4 saatte şarj oluyor. Eskiden 1.5 saatte oluyordu. Sizce sorun nedir? Şarj kablosu bozuldu yeni kablo aldım 2 saate çıktı 2 ay geçti şimdi 4 saat oldu. Sizce sorun kabloda mı? Adaptörde mi? Telefonda mı?

Önerileriniz nedir? Sorun nedir? 4 saat beklemekten bıktım. Yardımlarınızı bekliyorum.

(Kablodaysa Usb kablosu önerileriniz nedir? BU arada telefonu alalı 1 yıl oldu.)

• R3hab kullanıcısına yanıt
    Kabloda direkt hocam sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Hocam aşağıda vereceğim linkten z5 ile ilgili herşeyi öğrenebilirsiniz.

https://forum.xda-developers.com/xperia-z5/general/guide-sony-xperia-z5-unlock-root-tweaks-t3298224

Sağol ama ingilizce burdaki anlatımlar hiç birşey anlamıyorum 😁

• Wifi veya mobil veriyi açınca bir anda Whatsapp tan gelen mesajlar telefonun kasmasına sebep oluyor. Nougattan sonra oldu bu sorun. Karşılaşanınız var mı? Nasıl çözümlenir?
  • Carfreak kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam. Dün iyice araştırdım, en son Xperia X almaya karar verdim ve dün gece hepsiburadadan 1439TL ye Sony Türkiye garantili olarak aldım. İnşallah sorunsuz olur.
  • elberp E kullanıcısına yanıt
    Bence huawei p9 dual alın 1600'e. Her şekilde daha kararlı ve şarjı daha uzun giden bir telefon. İyi de kameraya sahip. Parmak izi okuyucusu da Sony'den daha iyi.
  • corsair61 kullanıcısına yanıt
    Forumda bir arkadaş Z5 premium için root konusu açmış bulunmakta onun yazısıdır. Bu yöntem Xperia modellerinin çoğu için geçerlidir.

bootloaderi açmak için bootloader kodu gerekli.
    bootloader kodunuhttp://developer.sonymobile.com/unlockbootloader/ bu siteye girerek en altta "select your device " yazan yerden telefonunuzu seçin ardından contunie diyin sonra mail adresinizi girin ve altında yer alan 2 tane kutucuğuda işaretleyin ardından submit'e basın. Bu şekilde mail adresinize bir link gelecek o linke gireceksiniz telefonunuzun imei numarasını yazacaksınız sizin telefonunuza özel bootloader kodunu verecek o kodu bir yere yazın bize lazım olacak.

Şimdi gelelim asıl işlemlere yukarıda 3 numarada yazdığım flashtool yazılımını indirip kurun ve çalıştırın ,bu esnada telefon bilgisayara bağlı olmasın. Sonra telefonunuzun geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı açın ve telefonu kapatın . telefon kapalı konumdayken ses açma tuşuna basılı tuttarak usb kabloyu bilgisayara takın. Flastool yazılımında fastbood device connected gibi birşey yazması lazım. Üst menüde yıldırım simgesinin yanında yazan BLU tuşuna basın karşınıza çıkan boşluk alana siteden aldığımız bootloader kodunu yazıyorsunuz ve enter diyorsunuz işlem bu kadar bootloader açılmış bulunmakta

• 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.