Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihazın bootloader kilidi açık mı? Root var mı? Eğer bunlar yok ise softbrick olması pek muhtemel değil. Cihazı değişim için için verdiğiniz kişi güvenilir birisi mi? Cihazın herhangi bir parçasına zarar vermiş olabilirler veya değiştirmiş? Önce bunu kontrol edin.

Kırmızı ışığın yanıp sönmesi yazılım sorunuda olduğunu gösteriyor.

UYARI : TELEFON HAFIZASINDAKİ TÜM VERİLERİNİZ SİLİNECEKTİR!

Eğer bootloader kilidi açık değil ise Xperia™ Companion ile yazılım onarma yapınız düzelecektir.

Xperia™ Companion : http://www-support-downloads.sonymobile.com/Software%20Downloads/Xperia%20Companion/XperiaCompanion.exe

Eğer bootloader kilidi açılmış ise Flashtool ile yükleme yapmanız gerekecektir.

Flashtool :
    XDA Developers
    [FTF][OLD Nougat][32.3.A.2.33] E6603/33/53/83 Google Drive + Patched Kernels
    https://forum.xda-developers.com/xperia-z5/general/ftf-e6603-33-53-83-google-drive-patched-t3581463

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 23 Mayıs 2017; 15:16:37 >

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür,sorun işlemcide Kvk da yetkili birisi ilen görüştüm Andak genede yarın yazılım atmayı deniyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum tavsiyelerin için tekrar teşekkürler,

Z5 Dual aldım gitti, sıfır düşünürken 2 günlük bir cihaz buldum malum sitede, jelatinleri daha üzerinde, Eurasia Garantili 150tl Kar ile aldım.

Hiç fantaziye girmeye gerek yok. Yazılımları yükle, kurcala et 1.15 dk uğraştım, hemde çift hat takılı %20 batarya azalmış ki dediğine geliyor zaten ( 5 saat civarı ekran süresi)

Şuan zil seslerinin az çıkması (hatta ilk çaldığında yüksek sonrakinde düşmesi gibi) Güncellemelerden kaynaklandığını düşündüğün sorun harici bir sıkıntısı yok.

Cihaz diğerlerinin yanında premium zaten işcilik olarak. z2 den sonra yan kapak derdinden kurtulmasıda güzel olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: TOMATOMAYOMA

Teşekkür,sorun işlemcide Kvk da yetkili birisi ilen görüştüm Andak genede yarın yazılım atmayı deniyeceğim.

Sakın kvk gönderme telefonu bozup gönderirler. Kvk Trabzon mağduruyum sakın sakın

Gönderin teleservise kafanız rahat olsun

• İyi cesaret, hayırlı olsun. Aramıza hoş geldiniz..

Ben kesinlikle güvenmezdim o sitede satış yapanlara ama sizin bileceğiniz iş tabiki..

Edit : Ses vb. sorunları gidermek için yazılımı sıfırdan kurmanız daha iyi olur. Companion ile onarma şeklinde yapabilirsiniz veya Flashtool ile kurulum yapabilirsiniz, cihazınıza özel yazılımı indirerek tabiki. Flashtool konusuda bana ait kafanıza takılan bir şey olursa yine sorabilirsiniz.

Xperia™ Companion : http://www-support-downloads.sonymobile.com/Software%20Downloads/Xperia%20Companion/XperiaCompanion.exe

Flashtool :
    XDA Developers
    [FTF][OLD Nougat][32.3.A.2.33] E6603/33/53/83 Google Drive + Patched Kernels
    https://forum.xda-developers.com/xperia-z5/general/ftf-e6603-33-53-83-google-drive-patched-t3581463

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 23 Mayıs 2017; 16:44:15 >

• CorelDraw04 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler peki sorun hakkımda bir bilginiz varmı?

• Alla

Allah rızası için yardım edin telefonun şarjı şu gibi akiyo %60 ken 1 saat 40 dk idi ekran süresi..

• exxplorer kullanıcısına yanıt
    Boşta, İS ve Sistem ilk üçte ise arka planda cihazın uykuya geçmemesini (deepsleep) sağlayan birşey olduğuna işaret (wakelock). Cihaz elimizde olsa uzun süre test eder yorumlarız ama yapabileceğin en iyi şey sıfırdan yazılım kurmak. Yukarda yöntemleri ve linkleri ekledim. Fotoğraf videolarını yedekleyince birini uygularsın.

Eğer yazılım yüklemem dersen, daha fazla sonuç için google dan " android deep sleep " ve " android wakelock " şeklinde arama yapıp çözümleri denemeni tavsiye ederim. Senin cihazdaki sorununun android cephesinde meali bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 23 Mayıs 2017; 17:45:34 >
    valla 2.el olarak nereden alsam soru işareti tabiki.Ama ha sifir almisim ha 2 günlük 2.el farketmiyor.İkisinde de 1 ay icinde para iadesi ve yenisini alma sansim sakli.

Tavsiyelerinize uyup Pc Companion ile deneyegim.Sifre kirik olmadigi icin Flashtool girmem sanirim.z2 de bir kez denemistim biraz stres olmuştum o zaman :)

Ayrica Diger cihazimda Full ceken Avea bunda 1.ci simde takılı her yerde 1 dis cekiyor hayirlisi bakalim :)

• Dual de o şekilde çekim mevzusu. Turkcell-TT-Vodafone farketmiyor. Kapalı alanda hep 0-1-2 diş, kalitede sıkıntı olmuyor, açık alanda genelde 3-4 diş çekiyor. Benim hattım turkcell evde ve işte hep 0 çizgide ama LTE cayır cayır çalışıyor :)
    Evet ona dikkat ettim, konusma kalitesini ve interneti etkilemiyor.Olsa olsa şayet batarya performansina olumsuz etkisi olur.Bu arada 2.ci Simde Mesajda gelmiyormus.Ben mesajlada Sim2 diye yazar diye hatirliyorum ama sanirim eski cift işlemciler de yapıyordu.

Ayrica ilk parmak izini tanittigimda düğmesine basmadan aciliyordu gibi hatirliyorum.Simdi bir tik basip okuyucu oyle devreye giriyor.

Ayrica suana kadar yazdiklarimda dahil sorunsuz diyebilirim ( Ufak tefek goruyorum mevcutları) :)

• Dugmeye basmadan acilmaz.

Ana ekrana uzun basip ayarlarindan cift tikla uyut, ve genel ayarlardan ekran ayarlarindan cift tikla uyandir seceneklerini secin. Sony bu ozellikleri cok eskiden beri bulunduruyor zaten biliyorsunuzdur. Cift tikla ekrani uyandirip parmak izi okutabilirsiniz. Cift tikla ekrani uyutabilirsiniz. Bu sekilde power tusuna hic basmamis oluyorsunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 23 Mayıs 2017; 19:1:23 >
  • Arkadaşkar cihazımda marshmellow yüklü.

Kilit ekranında sağ altta kamera kısayolu var.

Sol altta google kısayolu var.ben bunun arama kısayolu olmasını nasıl yapabilirim?

• Ayarlar,

Uygulama ayarları,

Üstteki çark simgesine dokun

Varsayılan uygulamalar

Yardım ve ses girişi

Yok'u işaretle.

• quote:

Orijinalden alıntı: slord236

Z5

Otomatik mod mu? manuel ise ayarlarınız nedir?
  • Telefonun jag girişi bozuldu sanırım
    İçine su dökünce çalışıyor kulaklık onun dışında sadece kulaklık belli yönlere doğru dururken çalışıyor.
    Garantiye yollamak istemiyorum aklına bir çözüm gelen varmı tamamen bozuk değil kulaklığın yönünü belli taraflara çevirdiğimde çalışıyor bide içine su dökünce çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyu -- 24 Mayıs 2017; 1:20:19 >
  • sonyu S kullanıcısına yanıt
    Camera FV5 "s+" uzun pozlama modu hocam. ISO 40 pozlama süresi 4 saniye şeklinde fixleniyor sağ alttaki ev değerini sona çektiğimizde

• Sorun kulaklığınızdadır belki. Girişteyse, oksitlenmiş olabilir, pislenmiş olabilir. Başka jaklar ile deneyin garantisi varsa gönderin derim. İlla ben halledeceğim derseniz yağsız elektronik temizleyici sıkın veya sıktırın elektronikçilerde vardır. @sonyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 24 Mayıs 2017; 2:51:57 >
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Sizin fotoğraflar güzel oluyor genelde birde şu aletlerden olsa sizde olaya son noktayı koyacaksınız sanırım :)

aliexpress.com
    US $15.99 |8X Optical Zoom Mobile Phone Telescope With Clip Camera Lens for Sony Xperia Z5|phone telescope|mobile phone telescope|8x optical zoom - AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/8X-Optical-Zoom-Mobile-Phone-Telescope-With-Clip-Camera-Lens-for-Sony-Xperia-Z5/32790938953.html

Teşekkürler hocam bu aletin makro lens olanı var bende yazın almıştım konuya atmıştım birçok fotoğraf bir tane örnek paylaşayım hatta. Bir tane de bu optik lensten almayı düşünüyorum yakında. Çok güzel dolunay çekimi yapılır gibi geliyor.

Şu tarz çekiyor makro lens 10 dolar için kaliteli bence aukey marka olması lazım ilgilenen arkadaşlar aliexpresten bakabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slord236 -- 24 Mayıs 2017; 4:46:11 >

• 
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.