Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (508. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz için teşekkür ediyorum.

• Tekrardan teşekkür ediyorum :) siz kadim bir sony kullanısı gibi duruyorsunuz :) z5 i değiştirmenizin sebebi nedir acaba?

• Wifiyi veya mobil veriyi açınca bir anda whatsaptan mesajlar gelince telefon bi kafayı yiyor gibi bi afallıyor. Bu sorunla karşılalanınız var mı. Her seferinde oluyor.

• walter61 W kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Sony ve HTC gönüllüsüyüm diyelim. :) Şu an HTC kullanıyorum. Pazartesi tekrardan Sony'e geçiş yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adiyamanmp3 -- 14 Mayıs 2017; 0:22:30 >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Yeni bir performans güncellemesi bekleyecez artık. Umarım yakın zamanda gelir.

• Benim Z3+ son günlerde geç şarz oluyor (4-5 saat gibi). Dikkat ettim fişi prizden çıkartıp tekrar taktığımda şarz süresi biraz daha kısalıyor. Şarz ledi yanıyor ama bazende sanki hiç şarz olmuyor gibi. Bu durumla karşılaşan arkadaş varmıdır. 7.0 Nugat yada şarz aleti kaynaklı olabilirmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaliyptica A kullanıcısına yanıt
    Z5 serisinin 6.0 sürümlerinden birinde vardı bu sıkıntı sonra güncelleme ile düzenli.

• t.ayan T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Acaliyptica A kullanıcısına yanıt
    Bazen adaptör bazen kablodan kaynaklı oluyor, tespit edip yenilemek lazım cihazları. Diğer bir durum ise yazılım kaynaklı, cihazlar %35-40 a kadar yüksek akımla şarj olur, %60-75 e kadar bunu azaltır, %90 dan itibaren 1A ile doldurmaya devam eder. Bataryanın ısınmasını önlemek ve ömrünü uzatmak için alınan bir önlem. Bazen bu sapıtıyor ve 1A ile doldurmaya devam ediyor. Bu durumlarda cihazı kapatın şarja takın. Şarjda takılı iken açın cihazı..
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Birde sizin söylediğiniz gibi deneyeyim.

• ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

Z5 premium manuel mod

• Whatsappta ön kameraya flash özelliği gelmiş akşamları baya işe yarıyor. Fakat kendi kamera yazılımında böyle bi özellik yok. Kamera yazılımı konusunda cidden vasat sony.

• Arkadaşlar batarya performansı nasıl?

• Merhaba , Android 7 ye geçmediğim halde telefonla konuşurken haporlör sesi az geliyor, neden olabilir..

Güncellemeleri kapatıyorum, ısrar ediyor cep
  • Merhaba arkadaşlar yeni batarya taktırdım batarya 0 mı 2. El mi nasıl nasıl test edebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum

• korayakkus K kullanıcısına yanıt
    Öyle bir test yok. Accubattery ile 1-2 kez doldur boşalt yapıp kapesitesini görebilirsiniz. Normalde 2900 civarı olmalı üstü çıkabilir. Eğer 2700 gibi bir değer çıkıyorsa eski ve ömrü kısalmış batarya diyebilirsiniz. Tam doldurup %5 olduğunda şarja takın, bunu iki kez yapın. Şarjdayken tak çıkar yapmayın, kullanmayın..
  • valentino_vip kullanıcısına yanıt
    Deneme amaçlı Android 6 kurdum dün ekran süresi 2-2.5 saate düştü. Bu süre Android 7 de 4 saat üstü çıkıyordu. Biraz değişken bir kullanımı var. Ne çok iyi ne kötü..
  • Ahize sesi birisiyle konuşurken kısılıp açılır.. Arama sırasında..

Cihazın tüm seslerini sonuna kadar açın, düz bir yere koyun ve şu programı 2-3 kez çalıştırın.

Google Play de aramayın TR den indirilmeye kapalı uygulama.

Sound Calibration :
    APKPure.com
    Download Sound Calibration latest 2.1 Android APK
    https://apkpure.com/sound-calibration/apps.redpi.soundcalibration/download?from=details

• Bizim telefonlara 7.1.1 vereceklermi, bilgisi olan arkadaş varmı?

• 
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.