Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkürler hocam dediğiniz uygulamayı biliyorum ama temşz şekilde nasıl kullanacağımı bilmiyordum önemli nokta yüzde 5 de şarja takıp şarj etmek ve şarj oluyorken telefonu hiç kullanmamak doğru anladım dimi. Dün yüzde 9 dayken şarja takmıştım uygulama bugun 5 de takacam olmadı bir kere daha 5 de takarım. Tekrardan sağol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaliyptica A kullanıcısına yanıt
    Verilecek

• korayakkus K kullanıcısına yanıt
    Önemli olan kullanmamak, normalde tamamen bitirip takın derim ama bataryalar her %100 boşaldığında ana değerinden kayıp olur. Bu sebeple pil üreticileri piller tamamen boşalmadan yeniden doldurun derler, ömrü uzun olsun diye. %5-%10 farketmez, kullanmayın yeterlidir.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Program denerim Teşekkür ama bu özellikle, Android 7 sürümü dağıldıktan sonra başladı..Konuşma sırasında sesi açıyorum ama nedense kısık geliyor benim sesin de az gittiği söyleniyor..
  • Ben sürekli FTF ile kurulum yaptığımdam yaşamadım bu ses kısıklığı sorununu. Size yazdığım program xda da denenmiş ve çözüm sunduğu yazılmış..
    Teşekkür..kalibrasyon yaptım bakalım, umarım iyi olur..
    Acu battery uygulaması ile iki kere şarj ettim biri yüzde 9 dayken deminde yüzde 5 deydi full doldu batarya. Değerlerine baktım batarya sağlığı yüzde 83 diyor 3100 mah lik bataryada max kapasite 2574 diyor anladığım kadarı ile telefoncu bana 0 batarya takmamış.

• korayakkus K kullanıcısına yanıt
    0 dır ama yan sanayi sahte üründür. Çok çabuk düşer onların kapasiteleri, durduğu yerde boşalırlar. Benim üzerinden oldukça süre geçmesine rağmen orjinal bataryada halen 2930 değer veriyor.

Orjinal OEM ürünler 8-9 dolar veya 10-12 euro. Taklitleri var 4-5 dolara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 16 Mayıs 2017; 21:41:13 >
    Teşekkürler hocam zaman ayırıp cevap yazdığın için. Artık bu şekilde idare edeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: walter61

Hocam telefonun özelliklerini zaten biliyorum, daha önceki birçok telefonda snapdragon 810 işlemcideki ısınma kasmalara neden oluyordu. Ayrıca siz "clash of clans'ta ısınmıyor" demişsin ben ise genel kullanıcı deneyimini sordum. Misal veriyorum benim g2 im dominations falan oynarken ısınmıyor ama birşey indirirken ısınıyor. Herneyse bu telefonu almaya karar verdim hadi hayırlisı.

Snapchat+müzik açıkken alta alıp Chrome girince alev alıyor benimki kasma da oluyor haliyle

• Geçen biri bana özel mesaj ile çoklu kullanıcı hakkında soru sordu kullanmadığımdan yardımcı olamadım. Aranızda var mı çoklu kullanıcı kullanan?

Ana hesaptan diğer hesabın bildirimlerini nasıl alabilirim? Diğerine mesaj bildirim vs geldiğinde ana kullanıcının haberi olması için.
  • Telefon ciddi bir güncellemeye ihtiyacı var. Klavye donuyor. Cevapsız arama silinmiyor. Seste hoparlör ahize sıkıntılı, Sony aptalı hala ses yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Hocam telefonun özelliklerini zaten biliyorum, daha önceki birçok telefonda snapdragon 810 işlemcideki ısınma kasmalara neden oluyordu. Ayrıca siz "clash of clans'ta ısınmıyor" demişsin ben ise genel kullanıcı deneyimini sordum. Misal veriyorum benim g2 im dominations falan oynarken ısınmıyor ama birşey indirirken ısınıyor. Herneyse bu telefonu almaya karar verdim hadi hayırlisı.

Snapchat+müzik açıkken alta alıp Chrome girince alev alıyor benimki kasma da oluyor haliyle

Arttırıyorum Snapchat+Hesap Makinesi+Whatsapp+Clash of Clans+Müzik kameranın olduğu kısıma dokunulamıyor.Ön tarafta kameranın üstündeki cam esnediEğer müsait olursam başka telefondan çekerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CorelDraw04

Telefon ciddi bir güncellemeye ihtiyacı var. Klavye donuyor. Cevapsız arama silinmiyor. Seste hoparlör ahize sıkıntılı, Sony aptalı hala ses yok.

Sonynin bitmeywn batarya problemleri. Sırf bu yüzden sony almayacağım. ( şuan xperia sp kullanıyorum). Bunun yanısıra yıllardır çözülemeyen ahize sesi yetersizliği sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Arttırıyorum Snapchat+Hesap Makinesi+Whatsapp+Clash of Clans+Müzik kameranın olduğu kısıma dokunulamıyor.Ön tarafta kameranın üstündeki cam esnediEğer müsait olursam başka telefondan çekerim.

snapchatte arka planda kulaklıkla müzik dinlemek abartı değildir sadece bu ikisinde bile cihazım ısınıyor

• ekranın ortasında mavi bir leke belirdi. ısınmadan mıdır acaba bilemiyorum.
    garantiye vericem de istanbul daki olumlu görüşe sahip bir teleservice veya kvk bayisi var mı bildiğiniz?
  • Xperia Z serilerinde olan ahize problemi Z5'te var mı yine? Karşı tarafa az gidiyor ses. Bu sorunu çözebilmişler mi?

• Benim telefonda 2 sorun var.

1- Ekran durup dururken kararıp eski haline dönüyor. saniyelik bir şey bu. Otomatik parlakalık falan açık değil, o şekilde kararmıyor, aniden kararıp tekrar düzeliyor.

2- Bazı uygulamalar çift gözüküyor.

Telefonu garantiye mi yollasam ne yapsam bilemedim. Sorun ne anlayamadım.

• Bu Android 7 nin allah belasını.. Bataryayi iciyo telefon boşta denen şey yüzünden format attım gene duzelmedi.

Uygulamalar çöküp duruyo.

Donanımsal olarak sadece çok ısınması sıkıntı ama bunların yanında hiç bir şey kalıyo suya sokuyorum soğuyo hemen.

• Fotoğrafın ham halini daha önce atmıştım diye hatırlıyorum. Suyunu çıkarmadan snapseedden 1-2 düzenleme ve kırpma yapmaya çalıştım

Z5

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

• 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.