Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O mobil band şebekesini değiştiriyor. 4G modunda lte hspa ve gsm kapalı olduğunda ise hspa ve gsm olarak çalışıyor.
  • Aynen öyleymiş. Tamamen kapatıyor sanmıştım lakin geçiş çok uzun sürüyormuş sadece.
  • Stamina modunu açtığım zaman telefon kasıyor. Bunu bariz belli ediyor. Menü geçişlerinde bile yavaş yavaş ağır çekimde geçiyor. Her şey yavaşlıyor. Sanki dona dona hareket ediyor. Kapattığım zaman düzeliyor. Sorun ne olabilir.

?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3hab

Stamina modunu açtığım zaman telefon kasıyor. Bunu bariz belli ediyor. Menü geçişlerinde bile yavaş yavaş ağır çekimde geçiyor. Her şey yavaşlıyor. Sanki dona dona hareket ediyor. Kapattığım zaman düzeliyor. Sorun ne olabilir.

?

Herhangi bir sorun yok birçok telefonda güç tasarrufu modunda efektler devre dışı kalır. Bu donarak takılarak geçme hissi batarya kullanım süresini uzatmak için. Bende de öyle yani sizde bir sorun yok. Ayarlardan stamia modunu performans odaklı seçebilirsiniz o zaman daha aza indirgenmiş olur ama pil ömrü de kısalır.

• Ben arkadaşın yardımı ile tekrar marshmallow 6 ya geri döndü. Resmen telefonuma can geldi. Sıça... M böyle Nougat 7 nin içine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam millet z3 cihazımın bataryasını değiştirdim dün şarj yuzde 50 iken 3 saat kullandım şarj hiç 49 a düşmedi sabah bir anda kapandı yüzde 50 de iken şimdi şarj taktım pil doldurma efekti telefonda gözüküyor kırmızı ışıkda yanıyor 3 saniye sonra tekrar gidiyor tekrar gözüküyor tekrar gidiyor 3 saniyede 1 oluyor şarj almıyor sizce nedeni ne olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: LiLaLo

Ben arkadaşın yardımı ile tekrar marshmallow 6 ya geri döndü. Resmen telefonuma can geldi. Sıça... M böyle Nougat 7 nin içine.

Dert etmeyin bu kadar ya, ne yapiyoruz su telefonlar ile de yetmiyor :)

Arama yap

Mesaj yaz-oku

Oyun oyna

Paylasimlara, haberlere bak

Tum kullanim bununla geciyor zaten..

• R3hab kullanıcısına yanıt
    6 daki stamina ile 7 deki stamina anlayisi cok farkli. 7 de bariz cpu lari kapatiyor ve hizi dusuruyor. Gpu gidik.. %10 alti icin arama ve mesaj yapmaya ideal.

Bazilari takinti edip surekli stamina da kullaniyor cihazi, o sekilde cok performansli degil 7 de. Gpu, cpu, ram kullanimi sifira cekildiginden animasyonlar komple kapaniyor.

• korayakkus K kullanıcısına yanıt
    Garantiden degisim aldiysa gonderin yenilesinler baglantilarda problem olabilir.

Gondermeden cihazi kapatip simin ordaki sifirlama tusuna basili tutun. Daha sonra sarja takin, ihtimal var duzelmesine..

• Z5 sd 810 dan dolayı aşırı ısınıyordu bu sorunlar güncellemeyle aşıldı mı yoksa devam ediyor mu? Isınma rahatsız edici düzeyde mi ve performansa (internet, oyun vs.) etkisi var mı?

• walter61 W kullanıcısına yanıt
    Işlemci hızını düşürüp, ısınmayı azalttilar ama bu birazda algina bağlı. Bende sd810'lu z3 Plus kullanıyordum fakat ısınma denilen olay rahatsızlık vermiyordu bana. Ilima oluyordu tabi ama bazı arkadaşların iddia ettiği gibi el yanması tarzında şeyler yaşamamıştım. Kaldı ki bu saatten sonra Sony alacaksınız XZ'ye yönelin hocam. XZ içinize sinmiyorsa diğer bir alternatifiniz olan HTC10'da karar kılın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adiyamanmp3 -- 13 Mayıs 2017; 20:2:59 >
  • Hocam hatırlarsanız xz konusunda htc 10 mu xz mi diye sormuştum sizde cevap vermiştiniz. Yine mi siz :) ama bir telefona 2300 lira veremem ileride belki düşünebilirim. Mesela z2 ile kıyaslarsak ondan daha mı çok ısınıyor?

Hatırlıyorum hocam :) Z2 kıyasına girersekte sanırım daha çok ısınıyor.

• korayakkus K kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle batarya bağlantısı yerine tam oturmamıştır.
    Isınmadan kastınız nedir? 55 derece altında sıkıntı yoktur. 60 üzerine çıkarsa sıkıntı yaşatır. Oyun sırasında 30-45 arası değerler normaldir. Benim dual cihazım Clash of Clans gibi ağır bir oyunda ısınmıyor. Oynayan bilir, en fazla ısındıran ve batarya tüketen oyundur Clash of Clans.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hocam ısınma değerlerinden çok kullanıcı deneyimini merak ediyorum şuan g2 kullanıyorum bazen gereksiz derecede ısındığı oluyor. Z5 te ısınma rahatsız edici düzeyde mi? Bir de son olarak ısınma performans düşüşüne neden oluyor mu?

Ben benim cihazım ısınmıyor yazıyorum, siz "Z5 te ısınma rahatsız edici düzeyde mi? Bir de son olarak ısınma performans düşüşüne neden oluyor mu?" diye soruyorsunuz.. Isınma yok, performans düşüşü yok.

Snapdragon 810 2.0 GHz cpu, DDR3 3 GB ram, Adreno 430 650 MHz gpu var. Yavaşlama mümkün mü sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 13 Mayıs 2017; 23:37:16 >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonun özelliklerini zaten biliyorum, daha önceki birçok telefonda snapdragon 810 işlemcideki ısınma kasmalara neden oluyordu. Ayrıca siz "clash of clans'ta ısınmıyor" demişsin ben ise genel kullanıcı deneyimini sordum. Misal veriyorum benim g2 im dominations falan oynarken ısınmıyor ama birşey indirirken ısınıyor. Herneyse bu telefonu almaya karar verdim hadi hayırlisı.

SS cihazlarda genel olarak (e6653) şarjda iken ısınıyor. Onun dışında ısınma yok. DS cihazlarda konu genelinden almadığım kadarıyla hiç ısınma yok. Mesajınızın başında yazdığınıza gelecek olursak SS cihazımda android 5 te ısınmada antutu puanı düşüyordu. Onu 6.0.1 de fixlediler yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    CPU Monitor ile test ettim sizin için yarım saat. Clash of Clans oynarken 44 derece oluyor. Internette gezinirken 38 derecelerde geziniyor. Youtubeda 40 gördü en fazla. Ekran parlaklığı otomatik ama ortanın üstünde bir seviyede. Ekran camı takılı, ayrıca kılıf var üzerinde, bunlarda ısınmaya etken..

Bu değerler anakart üzerindeki sıcaklık sensöründen geliyor sizi sakın yanıltmasın. Dışarıda hissedilen bu değerlerden çok daha azdır. Cihazım yok onları ölçemem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 14 Mayıs 2017; 0:4:39 >
  • 
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.