siz hiç america`s army denediniz mi ?
Taktiksel Gerçekçiliğin Başyapıtı!
America's Army: Proving Grounds, ABD Ordusu tarafından geliştirilen ücretsiz bir taktiksel FPS oyunudur. Gerçek askeri prosedürlere dayanan yüksek gerilimli operasyonları, takım odaklı oynanışı ve gerçekçi fizik motoruyla dikkat çeker. Oyunun temel amacı, savaş alanında iletişim, strateji ve zamanlama kabiliyetlerinizi test ederken "sahadaki bir asker" deneyimini sunmaktır.
**Puan Alma Sistemi: Takımın Başarısı Senin Elinde!
Oyunda puan kazanmanın 5 temel yolu:
Hedef Tamamlama (Objective Scores):
Bomba imha/etkisiz hale getirme, rehin kurtarma gibi görevler başarıldığında yüksek puan alırsınız.
Örneğin: Bir "Capture Point" bölgesini ele geçirmek +100 puan.
Düşman Etkisizleştirme (Elimination):
Düşman oyuncuları vurmak (+50 puan), yardım atışları (+25 puan ekstra).
"Öldürme" yerine "Etkisizleştirme" mantığına dayanır.
Takım İşbirliği (Teamwork):
Takım arkadaşlarını iyileştirme (+30 puan), malzeme paylaşımı (+20 puan).
Silah arkadaşına koruma sağlarken hedef tamamlama ("Bulletproof" bonusu, +40 puan).
Stratejik Katkılar:
Radar kullanarak düşman pozisyonu işaretleme (+10 puan/bildirim).
Hareket halindeyken öldürülmemek ("Survivor" bonusu, +60 puan).
Çeviklik ve Ölüm Mesafesi:
Uzun mesafeli atışlar ("Marksman" bonusu, +75 puan).
Cephaneyi dikkatli kullanarak israftan kaçınma ("Efficiency" bonusu).
İpucu: Puanlar takım performansını doğrudan etkiler. "Net Puan" = (Aldığınız puan) – (Takıma verdiğiniz hasar/yanlış atış cezaları) şeklinde hesaplanır.
**Karakter Seviye Atlama Süreci: Askerliğe İlk Adım!
Rütbe Sistemi:
Oyun içinde Yüzbaşı (Captain), Çavuş (Sergeant) gibi gerçek askeri rütbelerle ilerlersiniz.
Her rütbe için belirli bir puan birikimi (XP) gerekir.
XP Kazanma Yolları:
Maç kazanma (+500 XP).
Hedef tamamlama (+200-300 XP).
"MVP" seçilmek (+350 XP).
Günlük görevler (Örn: 5 düşmanı başından vur, +150 XP).
Kilidini Aç Öğeler:
Seviye 5: Hassas nişancı tüfeği (Sniper Rifles) kilidi.
Seviye 10: Gelişmiş nişan alıcılar (Scopes) ve cephane türleri.
Seviye 15: Özel harekat birlikleri kostümleri.
Uzmanlaşma Dalı:
Süreç ilerledikçe Saldırı, Keşif veya Destek sınıflarında uzmanlaşıp sınıfa özel perkler açarsınız.
Örnek: Keşif sınıfı seviye atladıkça daha etkili radar kullanımı.
Son Söz:
America's Army: Proving Grounds, hem gerçekçi savaş simülasyonu arayanlar hem de taktiksel reflekslerini test etmek isteyenler için mükemmel bir deneyim sunar. Unutmayın: Burada bireysel deha değil, takımın uyumu zafer getirir! 🎯
🎮 Oyun Motoru
Unreal Engine 3 ile geliştirilmiştir. Amerika Birleşik Devletleri Ordusu tarafından desteklenen bu seri, gerçekçi askerî simülasyon için Unreal Engine'in fizik ve grafik özelliklerini kullanır.
💻 Sistem Gereksinimleri
Resmî önerilen minimum gereksinimler şunlardır:
Minimum:
İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64-bit)
İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz veya AMD eşdeğeri
Bellek (RAM): 4 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800 GT / AMD Radeon HD 3870 (1 GB VRAM)
DirectX: Sürüm 10
Depolama: 10 GB boş alan
İnternet: Geniş bant bağlantı
Önerilen:
İşlemci: Intel Core i5 veya AMD FX serisi
Bellek (RAM): 8 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 / AMD Radeon HD 7870 (2 GB VRAM)
🔫 Silah Sistemi
Oyunun silah mekaniği gerçekçi askerî simülasyon odaklıdır:
Fizik ve Balistik:
Mermiler yerçekimi, rüzgâr ve mesafeden etkilenir (balistik hesaplamalar).
Silah sıkışması, geri tepme ve atış hassasiyeti dinamik olarak simüle edilir.
Nişan Alma ve Duruş:
Farklı duruşlar (ayakta, çömelik, yatarak) atış stabilitesini etkiler.
Demir nişangâh ve dürbün seçenekleri mevcuttur.
Özel Modlar:
Tekli/patlamalı/otomatik ateşleme modları.
Silah özelleştirme (görüş mesafesi, şarjör tipi).
Taktiksel Elementler:
Takım koordinasyonu ve iletişim zorunludur.
Gerçek zamanlı hasar modeli (yaralanma bölgesine göre etki).
Oyunu ücretsiz indirmek için: https://store.steampowered.com/app/203290/Americas_Army_Proving_Grounds/
|
ön yükleme ekranı. diskler gözükmüyor
selam herkeze kolay gelsin. pc anakartım. gigabyte aorus b550 elite bf 6 cıkınca bende bende indirdim kurudum. fakat oyun açılmadı. secure boot hatası verdi oun interneti arştırdım secure boot hatasını çözdüm. fakat bilgisayarı kapatıp açtığımda F12 ye basıtığımda önyükleme ekranı geliyordu. diğer disklerden birine farklı bir işletim sistemi kurmuştum secure boot olayından sonra diğer diskler kayboldu. tabi buna secure boot mu neden oldu bilmiyorum. şimdi bir görsel paylaşacağım bu görsel benim pc yaşadığım sorunu daha iyi anlamanız açısından paylasıyorum. bu görsel benim pc nin görseli değil ama yaşadığım olay görseldeki gibi.bu pc de (2 tb m2 ssd) 1 tb ssd ve (2 adet de 2 şer tb) harddisk var toplamda 7 tb bir disk boyutu var. ön yükleme ekranında sadece m2 ssd ( windows yüklü bölüm) gözüküyor. görseldeki gibi bunu nasıl düzeltebilirim
Kablo tavsiyesi istiyorum
|
Toyota hybrit eksileri nedir
|
Güvenilir discord apk arıyorum
Selam herkeze Güvenilir vürüsüz trojensiz vs. Güven ile indirebileceğim discord apk dosyası arıyorum. nerden nasıl bulabilirim. birde bu apk dosyası kötü amaçlımı değilmi kontrol edebileceğim bir uygulama tavsiyesi istiyorum. yaş tahtaya basmıyalım yardımcı olursanız sevinirim.
hava üfleyici hangisi orjinal
selam küçük hava üfleyici bakıyorum internetten örneğin:
resimde gördüğünüz adreste 1168 tl den 1999 tl ye kadar ürün var. ve de hepsi de 130000 rpm diyor. bu kadar rpm dönüş hızıyla gerçekten kuvvetli bir hava üflemesi mümkün mü? ve de bu fiyat aralığında orjinallini nasıl bulabilirim ?( ben bu ürünü pc kasa temizliği için kullanacağım.)
tp link archer vr600 tv görüyor bağlanmıyor
selam aynı konuyu tv bölmüne de açtı belki benim gibi aynı durumdan muzdarip olan vardır diye. zyxel modem arızalandığı için tp link archer VR600 modem router aldım. telefonlar modeme bağlanıyor ama tv ne hikmetse bağlanmıyor. bir türlü modeme bağlanmadı. modem şifresini basitleştirdim. (harf ve sembol girmedim) sinyal aldığı wifi listesinden modemi seçiyorum ama wifi bağlantısı olmuyor

philips Smart TV 32PFS6805/62 wifi sorunu
selam herkeze. zyxel modem arızalandığı için tp link archer VR600 modem router aldım. telefonlar modeme bağlanıyor ama tv ne hikmetse bağlanmıyor. bir türlü modeme bağlanmadı. modem şifresini basitleştirdim. (harf ve sembol girmedim) sinyal aldığı wifi listesinden modemi seçiyorum ama wifi bağlantısı olmuyor

S24 fe telefon usb den Win 10 baglanmıyor
|
İlgi Alanları: ceptelefonu
| .. |
| .. |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.051
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 680)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 206 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0