Şimdi Ara

Samsung One UI 8 takvimi paylaşıldı: İşte güncelleme alacak telefonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung One UI 8 takvimi paylaşıldı: İşte güncelleme alacak telefonlar
    Samsung, bildiğiniz gibi One UI 8.0'ın kararlı sürümü için hazırlıkları tamamladı ve yeni sürüm yeni nesil cihazlara ulaşmaya başladı. Son olarak koreli dev, One UI 8 kararlı güncellemesi için resmi dağıtım takvimini paylaştı. İlk olarak Galaxy S25 serisine ulaşan güncelleme, önümüzdeki haftalarda diğer Galaxy cihazlara da yayılacak. İşte detaylar...

Samsung One UI 8 takvimi paylaşıldı

Kaçıranlar için One UI 8 dağıtımı 18 Eylül itibarıyla Galaxy S25, S25+, S25 Edge ve S25 Ultra modellerinde başladı. 25 Eylül'den itibaren Galaxy S24 serisi ve Z Fold6 ile Z Flip6 da güncellemeyi alacak. Ekim ayı boyunca ise güncellemeler kademeli olarak Galaxy S23, S22 ve önceki S21 FE modellerine sunulacak.

Galaxy A serisi için takvim daha yoğun görünüyor. 25 Eylül'de Galaxy A56 5G ve A36 5G ile başlayacak güncelleme, ekim ayı boyunca A55 5G, A35 5G, A26, A17 serisi, A54 5G ve A34 5G gibi popüler modellere yayılacak. A73 5G, A53 5G ve A24 ise 16 Ekim'den sonra sırada olacak. Galaxy A33 5G kullanıcıları ise 23 Ekim’de One UI 8’e kavuşacak.

Ayrıca Bkz.Samsung, Exynos 2600 için 2nm GAA üretimine hazırlanıyor

Tabletlere yönelik güncellemeler de bu takvime dahil. Galaxy Tab S10 serisi 2 Ekim’de güncelleme alırken, Tab S9 serisi 6 Ekim’de, Tab S8 serisi ise 16 Ekim’de One UI 8 kararlı sürümüne güncellenecek. Ancak bu tarihlerde ufak oynamalar yaşanabileceğini söyleyelim.

• 18 Eylül'den itibaren: Galaxy S25, Galaxy S25+, Galaxy S25 Edge ve Galaxy S25 Ultra

• 25 Eylül'den itibaren: Galaxy S24, Galaxy S24+, Galaxy S24 FE ve Galaxy S24 Ultra

• 2 Ekim'den itibaren: Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 FE ve Galaxy S23 Ultra

• 6 Ekim'den itibaren: Galaxy S22, Galaxy S22+ ve Galaxy S22 Ultra

• 16 Ekim'den itibaren: Galaxy S21 FE

• 25 Eylül'den itibaren: Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6

• 2 Ekim'den itibaren: Galaxy Z Fold5 ve Galaxy Z Flip5

• 6 Ekim'den itibaren: Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4

• 25 Eylül'den itibaren: Galaxy A56 5G ve Galaxy A36 5G

• 2 Ekim'den itibaren: Galaxy A55 5G, Galaxy A35 5G, Galaxy A26, Galaxy A17 ve Galaxy A17 5G

• 6 Ekim'den itibaren: Galaxy A54 5G, Galaxy A34 5G, Galaxy A25 5G, Galaxy A16 5G, Galaxy A16 ve Galaxy A15 5G

• 16 Ekim'den itibaren: Galaxy A73 5G, Galaxy A53 5G, Galaxy A24, Galaxy A15, Galaxy A07, Galaxy A06 5G ve Galaxy A06

• 23 Ekim'den itibaren: Galaxy A33 5G

• 2 Ekim'den itibaren: Galaxy Tab S10, Galaxy Tab S10+, Galaxy Tab S10 Ultra, Galaxy Tab S10 FE ve Galaxy Tab S10 Lite

• 6 Ekim'den itibaren: Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+, Galaxy Tab S9 Ultra ve Galaxy Tab S9 FE

• 16 Ekim'den itibaren: Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ ve Galaxy Tab S8 Ultra

One UI 8.0 yenilikler

Yeni One UI 8 arayüzü, yapay zekâ odaklı özelliklerin yanı sıra daha sezgisel bir kullanıcı deneyimi getiriyor. Canlı animasyonlar, güncellenmiş Circle to Search entegrasyonu, geliştirilmiş Live Translate ve esnek DeX arayüzü gibi özelliklerle cihazların yazılımsal kabiliyetleri artırılmış olacak. Ayrıca Samsung Notes ve Takvim ile daha gelişmiş Rutinler entegrasyonu ve Knox Vault güvenlik altyapısında önemli iyileştirmeler bulunuyor.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_one_ui_8_stable_update_official_rollout_date-news-69537.php

• şu s24 ultraya aod parlakliğji arttirma özelliğini geri ekleyin gerizekali samsung one ui 7 deki özelliği neden kaldiriyon wonderlandda wallpapera edge efekti koyup wallpaperi aod yapiyorduk gözükmüyor doğru düzgün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bu dediğiniz nedir hocam tam anlamadım.

hocam samsungubuz varsa s serisi wonderland diye uygulama var wallpaper yapiyorsunuz bu uygulamada bi efekt var edge diye sadece mesela insan var onun kalemle dişini cizersiniz taslağı kalir ya he böyle efekt var işte aodda bunu kullanabiliyorsunuz pp bi an siyah beyazken guç tuşuna basip ekrani açnca renk geliyor bu efektin duzgun calismasi için gerekli olan aod parlaklık ayari varda ayarlarda bunu kaldirdi gerizekalilar eskiden çok estetik duvar kağıtları yapiyordum şimdi yapamıyorum sanane benim aod parlakliğmdan ben son parlaklik kullanip oled yaniğnada razi olmak istiyorum belki

anladım hocam. kapatınca soluk açınca parlak ekran oluyor. s25 ultra var bende ama denemedim hiç. bilmem bunda oluyor mu ama?

• S23 hala güncelleme aliyor. Saskinim. Eskiden S2 kullanip androide veda etmiştim, o zaman 1-2 yıl kadar güncelleme aldı, android o zaman her güncellemede sisiyordu. Şimdilerde baya baya İOS a benzemeye hatta geçmeye başladı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: amanhem

S23 hala güncelleme aliyor. Saskinim. Eskiden S2 kullanip androide veda etmiştim, o zaman 1-2 yıl kadar güncelleme aldı, android o zaman her güncellemede sisiyordu. Şimdilerde baya baya İOS a benzemeye hatta geçmeye başladı.
    Niye almasın ki? Android 16 zaten alacak Android 17 ise son güncellemesi olacak S24 serisinden itibaren zaten Samsung 7 güncelleme sözü verdi

Aslında bu tarz güncelleme takvimi haberlerinde "dağıtımına başlandı" şeklinde kalıp bir kelime grubu kullanılır. Tam da bu sebepten. Samsung, güncellemeye hedef bir bölge ya da ülkeden başlar ki bu genelde Güney Kore oluyor, daha sonra diğer bölgelere dağıtılıyor. Yani bu haberde gördüğümüz tarihler genelde başlangıç yeri için. Bir kaç gün ya da 1 haftaya kadar sarktığı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the flying dutchman -- 18 Eylül 2025; 4:17:39 >
  • the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    Evet Haklısınız Ancak 15 Güncellemesi Epey Uzun Bir Süre Gecikti. Bu Sene Umarım Uzamaz.
    Gerçi 15 Güncellemesinde Yenilik Çok Fazla Vardı. 16 da O Kadar Olacağını Sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 18 Eylül 2025; 20:8:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.