< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 2 Ekim 2023; 15:9:45 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 2 Ekim 2023; 15:9:45 > |
Uzun zamandir populer konular arasinda gordugun en iyi konu. Icim baymisti ulke gundeminden ic karartan konular yuzunden :)
|
Asusa en iyi anakart diyen, Asuslar iyidir diyen birisini Kesinlikle kaale almam.. Asus ucuz etin yahnisidir, işi gücü ona buna para yedirerek reklam yaptirmaktir.. Piyasadaki durumlardan, Asusun işleyişini falanlari filanlari uzun uzun anlatacak mecalimde yok.. Sadece Asus sandiğiniz gibi kaliteli falan değildir bunu söylemek istedim.. Anakart seçimini ya MSI yada Gigabyte'dan yana yapan pişman olmaz..
|
doğru evet. ama halen sıvı kapasitörlü anakartlar satılıyor.
katı kapasitörlerde sorun çıkarabiliyor ama 5 yıl ömürleri vardır normalde. kısa devre olup anakartın açılmasını engelleyebiliyorlar.. bazen de patlıyorlar ekran kartlarında filan.... ama artık eskisi gibi sorun çıkarmıyor kapasitörler... dolar böyle giderse yeni kartların anca sohbetini yapacağız "zenginin malı züğürdün çenesini yorar" misali.. |
Bozulan anakartların çoğu üretim yılı eski ve en az maliyet için amaçlanarak hazır sistemler için üretilmiş anakartlardır.
Zaten 2014'den sonra üreticileirn son kullanıcı için sattıkları en düşük anakartda dahil tüm anakartlar %100 solid cap kullanıyor artık o kapasitör şişme sorunları kalmadı, ASUS, Asrock, gigabyte, msi için konuşuyorum. Yani bunlar üzerinden markalar için genelleme yapılamaz. |
Tabi sen daha iyi bilirsin ama Asrock z68 pro3 aldim 2011'de pc'yi catur cutur her gun kullaniyorum 6 sene gecti hala tas gibi hic bir yerinde sorun yok umarim cikarmazda heleki bu donemde dolar 4 euro 5 de
MSI kesinlikle almam Asus alirim bundan sonra alirsam yada Asrock ne olsa kredisi var |
evet. pil zayıflamış. 3 vakte kadar pil tamamen biter. 2002 ye dönersin.
|
alıntı eksik kalmış.. adam botanikçiyim demiş sonra sallamış samsung söyle onu alma bunu alma hayatında ne görmüşki tavsiye ediyor yılların ustası edasında .kapasitörün yapısını bilmiyor ama sallıyor işte, sıvı katı gaz kapasitör.
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurbaba10 -- 26 Kasım 2017; 22:52:57 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |