Şimdi Ara

ANAKART TAMİRİ YAPIYORUM. MARKALARA GÖRE GENEL SORUNLAR (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
65
Favori
87.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
144 oy
Sayfa: önceki 1...16...30313233
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilgisayar kendi kendine kapanıyor bir kaç saniye sonra geri açılıyor. Baktığımda bir çok sebebi olabilir gibi gözüküyor. Anakarttan olma ihtimali var mıdır. Herhangi bir hata mesajı vs. Gelmiyor ekrana.
    Bios update ettim
    Cpu macunu yeniledim
    Tozunu alıp temizledim pc yi
    Adım adım deniyorum tüm seçenekleri
    Bende sorunlu bir Ssd var okuma yazması kafasına göre sıfıra düşüyor 10-20 saniye kadar sonra normale dönüyor. Depolama amaçlı kullanıyorum. Uygulama yüklü değil içinde ama Anakart her daim bağlı bu sebep olabilir mi usta? 🤔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

@mikail13

Evet inşallah..

• Hocam selamlar, onarım yapmaya devam ediyor musunuz? USB sorunu yaşıyorum ASUS X670E Crosshair Hero anakartımda. Bazı portlar çalışmıyor ve Aygıt Yöneticisi'nde USB cihazlar altında başlatılamayan bir kalem görüyorum Kod 43 detayıyla. Onboard audio (ALC4082) de cızırtı yapıyor zaman zaman, hatta bazen kendi kendine kayboluyor sistemden. Reboot sonrası kendine geliyor. Ses çipi de anakarta dahili olarak USB yolundan bağlandığı için alakalı olabileceğini düşünüyorum.

Yeriniz nerede hocam?

Kart calisiyor. Ama b1 b2 ram yerinde calisiyor. Dual kullanamiyorum. Bios vs guncelleme yaptim. 9700x islemci baska kasada sorunsuz calisiyor denedim. A1 b1 veya a2 b2 calismiyor acmiyor anakart. Sizce neden ? Yollayabilirim size bakmak isterseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.